Cautare

30179 de rezultate pentru "bagoli ana stefan cel mare" (3.35 secunde)
„Luna Media este o agentie de publicitate al carei principal produs este Luna TV Mercur, un serviciu de publicitate ce consta în difuzarea de materiale publicitare video prin intermediul a 14 display-uri LCD de înalta definitie, cu diagonala mare (107 cm), montate în locatii strategic alese din centrul comercial Mercur“, a declarat Stefan Coveianu, directorul Luna Media.
„Luna Media este o agentie de publicitate al carei principal produs este Luna TV Mercur, un serviciu de publicitate ce consta în difuzarea de materiale publicitare video prin intermediul a 14 display-uri LCD de înalta definitie, cu diagonala mare (107 cm), montate în locatii strategic alese din centrul comercial Mercur“, a declarat Stefan Coveianu, directorul Luna Media.
Desi Partidul Alternativa Ecologista nu s-a numarat printre formatiunile politice cu cele mai multe femei care candideaza pe listele pentru Consiliul Judetului sau pentru Consiliul Local, presedintele acestui partid, Ion Stefan, a tinut sa accentueze ca nu aceeasi este situatia la nivelul intregului judet.
Stefan Banica le da intalnire fanilor sai intr-un turneu national de amploare alaturi de trupa sa, "Rock’n’Roll Band" si grupul "The 50’s", care se va desfasura pe parcursul lunii noiembrie in zece dintre cele mai importante orase din tara.
Primarul PD-L al municipiului Piatra Neamt si totodata liderul formatiunii in judetul Neamt, Gheorghe Stefan, s-a aratat ieri de parere ca lucrurile se vor schimba la Constanta, sub conducerea lui Ion Popescu. "Sa-i dam un zvac si sa obtinem 30%!", si-a motivat colegul constantean cel poreclit Pinalti.
Ana Blandiana: ... Emisiunea avea o mare audienta si, intr-una din zile, realizatorul, incantat, mi-a spus ca a primit un telefon de felicitari din partea Casei Regale si a fost rugat sa-mi transmita o invitatie la Versoix.
Azi e ziua ta, Ana-Maria Paunescu "Mi-am lasat cea mai mare parte din noroc in copilarie, langa lumina familiei mele complete si langa speranta ca ziua de maine poate fi si altfel decat complicata" Ana-Maria Paunescu implineste astazi 22 de ani.
Cristina Macuc) Sub sloganul "STOP ridicarilor abuzive a autoturismelor parcate in Sectorul 6!", Fundatia "Stefan Florescu - Din suflet pentru suflet" incearca sa stranga 100.000 de semnaturi pentru initierea unui proiect legislativ pe care sa il depuna in Parlament impotriva "hingherilor" de masini.
Asa cum deja ati aflat, Stefan Hrusca revine in tara in luna decembrie, pentru a le oferi romanilor un turneu national! ... Calendarul turneului lui Stefan Hrusca este urmatorul:
Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte, intitulata LIMBA ROMANA, INTRE IGNORANTA, INDECENTA SI AROGANTA. ... Ilie Stefan Radulescu a declarat ca i-au trebuit doi ani pentru a convinge una dintre editurile din tara sa o editeze:
Proiectul Ceva lanseaza piesa Who's To Blame, in colaborare cu Stefan Matei, solistul trupei Les Elephants Bizarres. ... https://youtu.be/6idLudhZsks Pentru piesa ar fi de invinuit trupa Ceva (Andrei Popa si Tudor Amarandei), Stefan Matei si Ruxandra Stoian, cea care a scris versurile.
Primarul din Piatra Neamt, retinut in dosarul Microsoft Procurorii anticoruptie l-au retinut marti dimineata pe rimarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan- Pinalti, in dosarul licentelor Microsoft.
Stefan Manea, cel care, timp de mai bine de un deceniu, a fost director al intreprinderii, a decedat! La varsta de 80 de ani, Stefan Manea, initiator si coordonator al HOFIGAL, a decedat subit!
Premiul pentru Cel mai bun scurtmetraj de animatie pentru copii va fi decis de un juriu format tot din copii, a caarui misiune nu va fi usoara: ... Frate mic, mare belea / Niko 2 - Little Brother, Big Trouble (r.
Florin Iaru a fost maestrul paginarii acestei carti frumoase, iar Teodor Duna a fost cel care a ales titlul antologiei dintr-un vers semnat de Maria Grigore. ... Cel mai cinstit ar fi sa spun ca sunt oameni ca toti oamenii, pentru care existenta, identitatea si sentimentele vin pe primul loc.
Conferinta de dare de seama si alegeri a Organizatiei Judetene Constanta a PSD l-a reconfirmat ieri in functia de presedinte, de aceasta data prin votul tuturor delegatilor organizatiilor locale, pe Radu stefan Mazare.
Este vorba, evident, despre fostul parlamentar social-democrat Stefan Giuglea, o figura tare simpatica, in felul ei, si care a suferit tare mult cand s-a vazut data la o parte de conducerea partidului de la Constanta.
Primarul municipiului Piatra-Neamt, Gheorghe ßtefan (Pinalti), suspendat din functia de presedinte al PNL Neamt, dupa ce si-a declarat sustinerea pentru PLD, a anuntat ca va candida la sefia organizatiei judetene PNL.
Presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat ca Gheorghe Stefan, fost presedinte al liberalilor locali, ulterior sustinator al PLD, "s-a reactivat in PNL" si va continua sa fie alaturi de partid.
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Verde, Ion Stefan, estre nemultumit de ceea ce a realizat pana acum Eugen Durbaca in postul de presedinte al Consiliului Judetului si ii cere acestuia demisia.
google-analytics.com