Cautare

10943 de rezultate pentru "autostrada bucuresti pitesti" (3.93 secunde)
Romania va avea, pana la sfarsitul anului 2010, inca 180 de kilometri de autostrada, respectiv tronsoanele Bucuresti-Moara Vlasiei-Ploiesti, Campia Turzii-Gilau, Suplacu de Barcau-Bors si centura Sibiu, a declarat Stefan Szobotka, directorul de comunicare al CNADNR.
Ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca pana in 2012 vor fi finalizati 836 km de autostrada, chiar si in conditiile crizei economice.
Presedintele Rusiei ratifica memorandumul privind o "autostrada-inel" de 7000 de km, in jurul Marii Negre, care ar avea si un segment Chisinau-Bucuresti.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a selectat companiile care vor proiecta si construi tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu, valoarea totala a contractelor fiind de 3,45 miliarde lei.
Astazi este inaugurat un nou tronson din Autostrada Soarelui Un tronson de 21 de kilometri din Autostrada Soarelui va fi inaugurat, astazi, de premierul Emil Boc si de ministrul transporturilor, Anca Boagiu.
O turma de oi va poate aparea fix in fata masinii, mai ales daca sunteti pe autostrada. Fotografia a fost facuta week-end-ul trecut, de o telespectatoare Realitatea Tv pe autostrada Bucuresti-Constanta, imediat dupa statia de taxare.
Acesta este intocmit in baza criteriilor de finantare, acceptate de Comisia Europeana, si cuprinde, pe langa alte investitii, demararea lucrarilor pentru autostrada Iasi - Targu Mures, centura Timisoarei, autostrada Sibiu-Pitesti si autostrada Sebes-Turda.
Transportatorii cer ca banii platiti pentru diferite taxe si impozite sa fie investiti in infrastructura, aratind ca Romania are in prezent doar 227 km de autostrada. "Cerem ca banii nostri sa se regaseasca in tronsonul de autostrada care sa lege Constanta Pord de Nadlag prin Pitesti si Sibiu.
Anul tehnocratilor a fost un an sabatic in domeniu, Ciolos nereusind sa prezinte la bilant lucrari finalizate, ci doar promisiunea terminarii in 2017 a circa 60 de kilometri de autostrada risipiti pe mai multe tronsoane, mostenite de la Ponta.
In aceasta analiza, nu putem sa nu luam in seama Autostrada Soarelui, celebra atat prin nume, cat si prin unicitatea ei. Asta pentru ca nu putem considera autostrada drumul cu patru benzi catre Pitesti.
In aceasta analiza, nu putem sa nu luam in seama Autostrada Soarelui, celebra atat prin nume, cat si prin unicitatea ei. Asta pentru ca nu putem considera autostrada drumul cu patru benzi catre Pitesti.
Imagini spectaculoase cu primul tunel de pe o autostrada din Romania. ... Tunelul se afla pe lotul Curtea de Arges-Tigveni, parte din autostrada Sibiu-Pitesti.
Potrivit directorului general al DRDP Constanta, Jean Paul Tucan, ambitiosul program de realizare a unui drum expres in regim de autostrada a intrat in procedura de licitatie pentru studiul de fezabilitate.
Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu i-a oferit joi seara, la Pro Tv, candidatului PDL Vasile Blaga, un binoclu, pentru a se putea uita la "autostrada zburatoare".
Este necesara aceasta autostrada la Alexandria, care ar costa cam cat drumul expres. Eu cred ca este mult mai importanta autostrada. ... Putem vorbi de autostrada? ... Nu are regim de autostrada.
- pentru Autostrada Transilvania; - pentru Autostrada Moara Vlasiei - Ploiesti; ... - neinceperea pana la aceasta data a tronsonului de autostrada Deva-Orastie.
- pentru modificarile si stoparea lucrarilor pe Autostrada Transilvania; - pentru Autostrada Moara Vlasiei - Ploiesti; ... - neinceperea pana la aceasta data a tronsonului de autostrada Deva-Orastie.
Lucrarile pentru Autostrada Brasov-Bors vor continua, in ciuda discutiilor asupra bugetului care va fi alocat lucrarilor din 2005, afirma ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely.
Daca pentru guvernul Nastase, autostrada Brasov-Bors era prioritatea numarul unu, membrii Cabinetului Tariceanu au schimbat macazul, concentrindu-se pe coridorul IV si lasind proiectul cu firma americana Bechtel de izbeliste. ... Astfel, partea de sud a Romaniei va mai cistiga citeva sute de kilometri de autostrada, in defavoarea zonei nordice.
Romania ar putea construi in perioada 2008-2018 aproximativ 2.500 de kilometri de autostrada, dintre care aproape jumatate vor fi realizati prin parteneriate public-privat, a declarat Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, citat de Mediafax.
google-analytics.com