Cautare

61606 de rezultate pentru "art din 12 1 2013 viisoreanu cristian" (5.60 secunde)
Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice in parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti si Asociatia Salvatorilor Voluntari in Situatii de Urgenta organizeaza in Bucuresti, in perioada 27 iulie - 03 august 2013, o serie de evenimente in cadrul campaniei de comunicare "Doneaza o sansa la viata!" pentru promovarea donarii de celule stem hematopoietice.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
Despre LEGE Toti astia de aici care cititi acuma aceste randuri sunteti nascuti din pantec de femeie, in urma impreunarii unei femei cu un barbat. ... o femeie, un barbat, probabil si niste copii (1,5siceva, daca e sa ne luam dupa Anuarul Statistic).
Ora de Pilates la Shape Art Pilates /Autoare:
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Ordonanta prelungeste astfel aplicarea si pe perioada 1 martie â€" 31 decembrie 2017 a unora dintre masurile aprobate de Guvernul Ciolos. - metodologia de stabilire a drepturilor salariale de care beneficiaza personalul din sectorul bugetar in anumite situatii specifice (personalul nou incadrat, promovat, care desfasoara activitati suplimentare, etc.);
Revista Jazz Compas si ARCUB continua aventura jazzului din Capitala! Pe 29 martie 2014, concertele JAZZ COMPAS LIVE au loc la Sala Arcub din Bucuresti. ... JAZZAPPELLA - My Butterfly CRISTIAN SOLEANU - The Art of Quartet Două
Fotoliul de primar al comunei Agigea se disputa intre social-democratul Cristian Carjaliu si democrat-liberalul Ion Ionita.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu Fostul politist Cristian Cioaca, acuzat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat, marti, la 22 de ani de inchisoare, de magistratii Tribunalului Arges, informeaza Mediafax.
Restrictiile salariale sunt incluse in strategia fiscal-bugetara elaborata de guvern pentru perioada 2011-2013 si obtinuta de Mediafax. Documentul, aprobat ieri de guvern, releva ca vor putea fi stabilite majorari salariale anuale, dar numai astfel incat ponderea cheltuielilor de personal din sectorul bugetar sa se reduca progresiv.
Sambata, 21 septembrie 2013, Castelul Peles va gazdui un dublu eveniment. ... loc vernisajul expoziriei Art Nouveau - 110 ani in Romania.
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
Parlamentul va decide daca va fi sau nu cvorum la referendum CCR nu tine cont de organismele Comisiei Europene Decizia CCR privind un proiect de lege referitor la modificarea unui articol din legea referendumului nu poate obliga Parlamentul sa voteze un cvorum de participare la scrutin.
Puteti citi in continuare a sasea parte a Motiunii, al carei Moto este din Mihai Eminescu:
Fabrica de creta din Basarabi a fost supusa procesului de privatizare ca multe alte fabrici din judetul Constanta, mai mult sau mai putin rentabile. ... Merita sa amintim faptul ca avem o adevarata mina de aur, prin zacamantul de creta din Basarabi.
Are dreptul la pensie de urmas si sotul supravietuitor, indiferent de varsta, pe perioada in care este invalid de gradul I sau II, daca durata casatoriei a fost de cel putin un an (art. ... 1 din Legea nr.
CCR s-a pronuntat, dar legea nu va intra in vigoare Curtea Constitutionala a decis ca art. 10 din Legea referendumului promovata de USL este constitutional.
Asociatia Magistratilor din Romania si Consiliul Superior al Magistraturii nu accepta jocul electoral si de imagine al lui Traian Basescu concretizat prin asa-zisul proiect de revizuire a Constitutiei. ... Modificarea art. ... 4 din Constitutie - Raspunderea judecatorilor se reglementeaza prin lege organica Introducerea acestui nou alineat este fundamental gresita.
Potrivit unui comunicat al CCR transmis AGERPRES, Plenul CCR a respins, ca neintemeiata, obiectia de neconstitutionalitate formulata si a constatat ca dispozitiile mai multor articole din Legea pentru modificarea si completarea Legii nr.
google-analytics.com