Cautare

40115 de rezultate pentru "aromanii sunt romani nu albanezi nu macedoneni si nici greci" (3.79 secunde)
'La concurenta cu principalele evenimente mediatice ale sfarsitului de saptamana trecut, precum tragicul accident in care si-a pierdut viata presedintele Poloniei si alti oficiali polonezi, eveniment pe care il regretam cu totii, sau cu eruptia vulcanului din Islanda care a perturbat deplasarile cu avionul in toata Europa, presedintele Basescu a reinventat o alta "schema" prin care sa testeze probabil reactia electoratului "amortit" de efectele crizei.
Soldul investitiilor straine directe realizate in firme mici si mijlocii la sfarsitul lui 2003 a fost de peste 3,6 miliarde de euro, adica 36,2% din total, ceea ce plaseaza Romania in grupul tarilor cu pondere relativ mica a investitiilor in IMM.
Santierul Naval Mangalia are un capital social de 5.276.010 lei, iar activitatea principala consta in constructia si repararea navelor. La cateva ore dupa publicarea anuntului, a aparut si primul potential cumparator.
Doljenii ar putea cumpara sau închiria locuinte construite de investitori greci.
Doljenii ar putea cumpara sau închiria locuinte construite de investitori greci.
Cel mai mult muncesc letonii, 41,5 ore pe saptamana, urmati de greci, cu 41,3 ore, si polonezi , cu 41,2 ore. ... Eurostat include in studiu si o analiza referitoare la numarul salariatilor cu contract temporar de munca in trimestrul al doilea.
Ceremonie de deschidere cu Chopin si muzica techno Varsovia a sarbatorit debutul EURO 2012, organizat impreuna de Polonia si Ucraina, cu o ceremonie de deschidere pe un stadion in intregime in rosu si alb, culorile tarii, fondul sonor fiind asigurat de Chopin si de muzica techno, informeaza AFP preluata de Agerpres.
A publicat in revista Cenaclulului Calarasi Sentimental si Mugur de cuvinte.
Povestea de iubire dintre Ulise si Penelopa este fascinanta prin modul in care cei doi au stiut sa pastreze dragostea vie de-a lungul anilor. Indragostit de frumoasa Penelopa, Ulise a luat-o de sotie si au avut impreuna un fiu.
Ulise si Penelopa. Povestea de iubire dintre Ulise si Penelopa este fascinanta prin modul in care cei doi au stiut sa pastreze dragostea vie de-a lungul anilor. Indragostit de frumoasa Penelopa, Ulise o ia de sotie si au impreuna un fiu.
afine, zmeura, mure, coacaze negre, afine rosii, gem de macese si regina tuturor, deulceata de cirese amare salbatice - la 220 de grame/ 20 RON si la 280 de grame / 18 RON, dar sis siropuri - toata gama de fructe de padure, siropul de muguri de brad si siropul de visine", ne-a spus Horia Fenechiu din Dealurile Martanusului, Covasna.
Din Macin pana pe Razelm si Sinoe, de la Murghiol la pietrele Capidavei si de la Poarta Vantului pana in ghiocurile vechiului Euxin, Dobrogea de Nord e nesfarsita in povesti dulci.
Daca nu vine natural, ploaia poate fi stimulata prin insamantarea norilor cu iodura de argint. ... Avioane ale partenerilor greci, care stimuleaza de ani de zile ploile, au insamantat norii de deasupra Dobrogei, cu ajutorul unor rachete speciale, iar ploile nu au intarziat sa apara.
Ministrului Finantelor, Peer Steinbruck, i s-a sugerat de catre colegii din Partidul Social-Democrat instituirea unei "protectii speciale" pe anumite sectoare, de la telecomunicatii pana la energie si sectorul bancar.
Profesorul de fizica imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta (Autor: Stefan Lica) Fizicianul Cristian Presura (48 de ani) este angajat ca cercetator la celebra companie olandeza Philips si isi desfasoara activitatea in centrul de cercetare de la Eindhoven.
Este ultima incercare si este totodata cea mai importanta pentru ca pe 9 decembrie alegatorii romani, alegatorii din Satu Mare si din celelalte judete vor decide viitorul Romaniei pentru urmatorii patru ani.
Romanii au remarcat faptul ca intre palatele Cotroceni si Victoria sunt unele tensiuni, doi romani din trei fiind de parere ca relatiile dintre Basescu si Tariceanu nu sunt prea bune sau ca acestia nu se inteleg deloc.
RL va prezinta care sunt acele situatii. ... De cele mai multe ori ei aleg sa isi plaseze economiile in banci si reusesc sa puna deoparte, in medie, aproximativ 100 de euro pe luna sau 20% din venitul lor.
Dezbaterea europeana despre Brexit a generat si ceva reactii in randul politicienilor romani si in mijloacele de comunicare in masa romanesti; niciuna nu e demna de numele de pozitie nationala.
In momentul actual al crizei economice, pe care inclusiv noi, ca cetateni, o strabatem cu dificultate si sacrificii, spre a iesi din recesiune, tara noastra are nevoie de crestere economica semnificativa. ... Vor mai fi necesare noi imprumuturi de pe piata bancara si de la FMI pentru dezvoltare ?
google-analytics.com