Cautare

859 de rezultate pentru "armata" (3.58 secunde)
Daca o armata porneste dinainte cu ideea ca nu va castiga batalia e posibil sa o piarda. Daca o armata porneste la lupta cu ideea ca va castiga batalia, la fel e si in privinta omului.
Armata Romana recucereste Nordul Bucovinei • 455 - Avitus, devine imparat al Imperiului Roman de Apus, la Arles • 1520 - Aceasta este data primei mentiuni pastrate privind o "hotarnicie" - se referea la fixarea hotarului dintre Tara Romaneasca si Transilvania, in zona din nordul Olteniei.
Fiecare tanar de 16 ani avea de ales daca sa faca 1 copil pe care sa-l dea la 3 luni dupa nastere Statului Atlant, sau sa faca 1 an de armata (fiindca toti hermafroditii puteau avea copil dupa un contact ca pasiv, si puteau sa faca altcuiva un copil dupa un contact ca activ).
Cum arata TAB-ul folosit ca TAXI O companie de taximetre din Sankt Petersburg a revolutionat acest tip de transport public introducand in circulatie cateva transportoare amfibii blindate, utilizate de catre armata rusa.
Din pacate, televiziunile cu acoperire nationala, presa si oficialitatile (atat civile, cat si militare) tac, in ciuda faptului ca multe incidente au avut loc in imediata apropiere a unor baze militare si mai multi martori erau din armata.
Armata a tras, dar tarziu. ... Or, Armata era in situatie de autoaparare. Si tragand ca sa se apere au omorat 2 oameni.
Armata a ezitat sa intervina. Armata a intervenit tarziu de tot. Dupa ora 10 noaptea a depresurat Ministerul de Interne.
Pai, cum sa nu para politica simpla, cand o armata de postaci - in paranteza fie spus, vedeti ca am avut dreptate, saptamana trecuta, atacand subiectul, neglijat pana de curand, al echipelor de comunicare?
Din greseala, armata a trimis esantioane cu bacilul antrax dezactivat catre cateva laboratoare private (Autoare: ... La baza sud-coreeana, 22 de militari ar fi putut sa fie expusi” in timpul unui antrenament, a indicat armata joi.
Armata din Chile ia in serios fenomenul OZN (Autor: ... Fortele Aeriene si Armata terestra au numit, fiecare, cate un psiholog, pentru a evalua martorii a doua zi dupa eveniment.
Daca il trateaza pe Erdogan ca pe un ales al poporului, atunci trebuie sa inghita tribalismul comportamentului acestuia fata de justitie, armata si presa. ... In Egipt, puterea instalata in urma unor ample demonstratii de masa avea sa fie data jos de armata, cu aprobarea tacita a Occidentului.
30 aprilie 1957, Bucuresti) este un general de armata in rezerva si fost politician roman, presedinte al Partidului Romania Mare in perioada 2015-2016, autor al unor carti de specialitate si specialist in radiolocatie.
Lituania anunta ca mobilizeaza armata la granita cu Belarus pentru a preintampina intrarea haotica a unui posibil flux de refugiati care vin din aceasta tara.
La conferinta de presa din 13 aprilie 2005, Traian Basescu s-a apucat sa declare, la un moment dat, fara sa i-o fi cerut cineva, ca "armata romana (...), acolo unde este, asigura liniste, pace pentru populatia din zona ei de responsabilitate si este o armata care are o foarte buna relatie cu populatia civila".
La conferinta de presa din 13 aprilie 2005, Traian Basescu s-a apucat sa declare, la un moment dat, fara sa i-o fi cerut cineva, ca "armata romana (...), acolo unde este, asigura liniste, pace pentru populatia din zona ei de responsabilitate si este o armata care are o foarte buna relatie cu populatia civila".
Nu vorbesc de lituanianul socialist, membru al Parlamentului European, fost ofiter in armata rusa in timpul razboiului din Afganistan, care iti povesteste intr-o engleza expresiva grozaviile afganilor impotriva rusilor, ale rusilor impotriva afganilor si ale rusilor impotriva rusilor din acele vremuri.
Armata obligatorie pentru toti barbatii intre 18 si 40 de ani - fiecare sa faca 3 luni sau 6 luni de armata - in functie de studii.
nu s-au inregistrat nici violente, nici incorectitudini, dar s-au soldat cu victoria covarsitoare a unei forte politice pe care un editorialist francez o califica drept "un partid extremist care dispune de o ramura armata, cere distrugerea totala a Israelului de pe harta, se proclama parte integranta a Jihadului mondial si refuza orice dialog cu Israelul".
Joe Biden a anuntat ajutor de inca 800 milioane de dolari pentru armata ucraineana. Ajutorul SUA pentru armata Ucrainei ajunge la 2 miliarde de dolari.
Statele Unite observa ca armata rusa a inceput reducerea activitatilor militare la periferia orasului Kiev si retragerea unor unitati tactice, afirma oficiali de la Washington, imediat dupa ce Rusia a anuntat aceasta decizie.
google-analytics.com