Cautare

859 de rezultate pentru "armata" (4.86 secunde)
Armata rusa, ajutata de mercenari, nu poate sparge apararea ucraineana in est. Ucraina va primi munitii GLSDB, bombe cu diametru mic lansate de la sol.
Armata americana este in cautarea resturilor balonului chinezesc pe care l-a doborat deasupra oceanului, ceea ce a atras noi proteste din partea Beijingulului, care a cerut luni Washingtonului sa nu escaladeze situatia sau sa ia masuri suplimentare care sa-i afecteze interesele.
Armata Ucrainei a raportat 75 de atacuri aeriene ale armatei ruse, in ultimele 24 de ore. In ultimele saptamani, Rusia si-a intensificat luptele in zona industrial din Donbas.
Armata ucraineana anunta ca a respins peste 130 de atacuri inamice in 24 de ore. Viceprimarul orasului a declarat pentru BBC ca fortele Rusiei nu sunt in control.
La aproape opt luni de la inceputul invaziei rusesti in Ucraina, fortele Moscovei avanseaza in Bahmut, unul dintre ultimele orase ucrainene in care armata lui Putin este in ofensiva.
Armata cere Parlamentului aprobare sa-si cumpere submarine. Acestea ar putea fi luate de la Naval Group, acelasi producator care a castigat contractul pentru corvete si nu l-a semnat nici pana acum.
Analistii de la The Telegraph spun ca armata rusa a pierdut deja. The Telegraph: Rusia va fi irelevanta dupa incheierea razboiului din Ucraina.
Armata Ucrainei a doborat 37 de rachete din cele 40 lansate de Moscova Kievul raporteaza un procent de 100% pentru rata de lovire a rachetelor primite din UK Florin Jipa, editor Monitorul Apararii si Securitatii, a dezbatut subiectul la Aleph News
Armata rusa a distrus barajul de la Nova Kahovka pentru a inunda zona si a opri ofensiva Ucraina a distrus toate cele 35 de rachete de croaziera lansate de Rusia noaptea trecuta Oamenii sunt indemnati sa se evacueze din cauza inundatiilor
nuntul eliberarii unui sat din Donetk de catre armata ucraineana a venit la cateva ore dupa ce presedintele Volodimir Zelenski a admis ca actiunea contraofensiva este in desfasurare.
Cu toate acestea, seful Centrului de informatii al fortelor de aparare estoniene, colonelul Margo Grosberg, crede ca armata ucraineana face o pauza pentru a reevalua tactica pentru viitoarele operatiuni.
Armata Romana a semnat un contract de 180 de milioane de dolari pentru primele trei sisteme de drone Watchkeeper X.
Asa a ajuns Armata Romana sa tolereze un asemenea specimen? Sunt speriat. A spus numai bazaconii", a declarat Mihai Stoica
Armata israeliana si-a intensificat azi-noapte bombardamentele asupra Fasiei Gaza si asupra unor tabere Hamas din Cisiordania. Pe fondul temerilor ca razboiul s-ar putea extinde, gruparile pro-iraniene din Siria au bombardat zone de frontiera din Israel, iar armata israeliana a ripostat masiv.
In ciuda apelurilor la incetarea focului, armata israeliana a intensificat operatiunile din Fasia Gaza. Anuntul a venit de la premierul Netanyahu, care a vizitat trupele de pe front.
Armata israeliana a aruncat in aer tuneluri din Khan Younis, cel mai mare oras din sudul Gaza Israelul a mobilizat blindate si artilerie la granita cu Libanul ONU cere Israelului sa inceteze "omuciderile ilegale" din Cisiordania
Armata israeliana a difuzat marti, pentru prima data, o inregistrare video in care sustine ca apare liderul Hamas din Gaza, Yahya Sinwar, intr-un tunel pe 10 octombrie 2023, la trei zile dupa atacul miscarii islamiste palestiniene pe teritoriul israelian.
In timp ce Rusia, lumea occidentala, Ucraina si Israel sunt macinate de conflicte, Beijingul isi construieste cea mai mare armata a Lumii. ... Rapiditatea cu care armata chineza se consolideaza este fara precedent de la cel de-al Doilea Razboi Mondial incoace.
Pana una-alta, ministrul Apararii, Atanasiu, este cel care considera ca armata trebuie sa vina acasa, iar legat de armament si demonstratia pe care ati mentionat-o, asa cum spunea si Atanasiu, armamentul trebuie sa fie achizitionat dupa o licitatie, si nu dupa simpatii geopolitice.
Cum numele acestuia a fost asociat ofiterilor de armata implicati in actiunile de represiune impotriva manifestantilor din decembrie 1989, asociatiile revolutionare din Cluj-Napoca au protestat imediat si i-au cerut sefului statului schimbarea lui Degeratu.
google-analytics.com