Cautare

1579 de rezultate pentru "antena 1 pitesti inmormantarea baiatului spanzurat" (4.06 secunde)
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort. ... Autostrada da, expresul, ba Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti va ramane doar pe hartie, cel putin pentru urmatorii ani.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
DUMITRU TINU, ACTIONARUL MAJORITAR AL ZIARULUI ADEVARUL 1 ianuarie 2003- o veste a zguduit redactia Adevarul. ... A urmat inmormantarea, speculatiile si o ancheta a Politiei care a fost nevoita sa elucideze cauza mortii suspecte.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. ... Acestia au fost rasfatati cu povesti nestiute ale ultimilor ani, cu editii speciale in care au fost invitati jurnalistii Antena 3, oamenii din spatele micului ecran.
O noua culme a jurnalismului atinsa la Antena 3:
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Umilit de ziaristii de la Antena 3, Victor Ponta nu a comentat, inca.
Craiova asteapta oaspeti din toata tara la aniversarea Antena 3. ... Vedetele Antena 3 vor fi gazde ale evenimentului si vor transforma seara de joi intr-una de neuitat.
Antena 3 : ... Romanii au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 Miliarde de oameni au sarbatorit Anul Nou si in intreaga lume au avut loc petreceri in strada. ... Peste 50.000 de romani au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 in Piata Constitutiei.
Nici usa baiatului pe care il cautau nu este sparta, ci are doar butucul scos.
El crede ca infrangerea conservatoarei Lilianei Minca i se datoreaza, intr-o mare masura, si "baiatului ala cu cioc", edilul Piedone, care nu s-a implicat aproape deloc in campanie. ... Dupa ce a luat-o in freza in Sectorul 1, cu micutul Prigoana, PD-L s-a mobilizat exemplar.
Mama baiatului trebuie sa inteleaga ca Steluta se va intoarce acasa. ... Avem cateva mesaje pe care ea i le-a dat baiatului meu in care spune ca tatal sau o batea.
Mama baiatului care s-a aruncat impreuna cu sotia sa in apele inghetate ale Dunarii a fost audiata si ea. ... In privinta baiatului sau, doamna Mitu este convinsa ca s-a inecat in momentul in care a sarit in Dunare.
i"Cine a ascuns caseta adevarata cu executia si inmormantarea Ceausestilori". Se pare ca au existat mai multe casete cu executia si inmormantarea sotilor Ceausescu.
In editia de ieri seara a emisiunii Miezul problemei, difuzata la National Tv, Madalin Ionescu a continuat seria discutiilor legate de executia si inmormantarea sotilor Ceausescu.
M-a sunat o amica, sambata, sa ma intrebe daca nu iesim sa cinam de inmormantarea Madalinei Manole. ... A dedicat, oare, vreo televiziune mai multe ore de transmisie in direct de ziua de 1 Decembrie decat de la funeraliile de la Cimitirul Bolovani?
Kamara si fratii sai s-au ocupat de funeralii si inmormantarea a avut loc miercuri. ... "In aceasta dupa-amiaza a fost inmormantarea.
A facut ceea ce doreau sa faca femeile mironosite dupa inmormantarea Mantuitorului. A anticipat inmormantarea lui Hristos si pregatirea Lui cu miresme, aducand mir de mult pret.
A facut ceea ce doreau sa faca femeile mironosite dupa inmormantarea Mantuitorului. A anticipat inmormantarea lui Hristos si pregatirea Lui cu miresme, aducand mir de mult pret.
google-analytics.com