Enational: Kamara de la Alb-Negru, clipe cumplite: Mama lui i-a murit in brate

Kamara, solistul de la trupa Alb-Negru, a avut parte de clipe cumplite. Mama sa a murit dupa o crunta lupta cu cancerul.
Cantaretul spune ca a mers sa o vada si ca i-a vorbit, desi ea nu a mai putut sa ii raspunda, iar la scurt timp s-a stins din viata.
"Asta este, a fost bolnava. A fost internata in ultima vreme, dar n-am mai avut ce sa facem. A avut cancer generalizat si l-a descoperit foarte tarziu, acum trei-patru luni. Duminica s-a intamplat. Am fost la o emisiune si dupa am fost la ea. Am avut un moment numai al nostru. Ea nu mai putea sa articuleze cuvintele, eu am vorbit cu ea, ea ma auzea. Si, dupa, s-a stins", a povestit Kamara, pentru cancan.ro.
Kamara si fratii sai s-au ocupat de funeralii si inmormantarea a avut loc miercuri. Inca nu poate realiza ce I s-a intamplat dar e convins ca mama sa a ajuns in rai: "In aceasta dupa-amiaza a fost inmormantarea. Eu sunt sigur ca a ajuns in Rai, pentru ca a fost o femeie care a facut tot ce a putut, pentru copiii ei. Eu am numai amintiri frumoase cu ea si ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine", a mai spus Kamara pentru sursa citata.