Cautare

1051 de rezultate pentru "andra petre" (2.90 secunde)
Petre Grigoras renunta la aportul ofensiv al brazilianului, golgheterul echipei in tur, cu cinci goluri, retragandu-l ca fundas central. ... Plecarea lui Chiriches a lasat un gol destul de mare in apararea noastra si il voi forta pe Cardoso", a spus Petre Grigoras.
din Targu Jiu, unde au sustinut un meci demonstrativ cu o echipa de copii Petre Grigoras a fost solicitat, mai intai, sa inaugureze Sala de Sport a Colegiului "Henri Coanda", care a fost complet renovata si utilata.
Daniela Petre de la Ma Belle Universul Altfel al femeilor a participat recent la targul mestesugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
In acest demers, el a fost ajutat de Andra-Luminita Rasnoveanu si de Romulus-Benone Dragomir, cel din urma intocmind trei rapoarte de expertiza extrajudiciara false, desi nu avea calitatea de expert tehnic autorizat judiciar.
Performere au fost Vanessa Balaci si Andra Bojneagu (foto), fiecare obținand cate doua medalii de aur. Vanessa a castiga proba de 50 de metri, iar Andra s-a impus la 50 de metri garduri.
André Gomes, 13. ... André-Pierre Gignac, 78). Selectioner: Didier Deschamps. Rezerve neutilizate: 23. Benoit Costil, 16. Steve Mandanda " 17.
Nu stiu daca este o traditie in partea locului sa primesti astfel de flori, dar toti cei care au tinut sa ne cadoriseasca, ne-au oferit acest gen de floare", a marturisit Andra.
Cunoscutul chitarist va raspunde intrebarilor si curiozitatilor celor doi moderatori, Marius Constantinescu si Andra Gavril, si va oferi detalii despre turneul care debuteaza la Moscova pe 6 iunie.
Andra si Catalin au devenit recent, pentru a doua oara parinti, iar CryoSave este alaturi de ei in aceste momente atat de importante - micuta Eva Maria Ioana a primit cadou de la familia sa o rezerva de celule stem pentru viitor.
In fata juratilor celui de-al saselea sezon Romanii au talent, Mihaela Radulescu, Andra, Florin Calinescu si Andi Moisescu, s-a prezentat, vineri, cu timiditate, o pustoaica de numai 13 ani.
Videoclipul a fost filmat in regia lui SAN (Anton Sandu), producator Iancu Moraru, concept creativ Anton Sandu, Andra Moga, Fabian Tatomirescu si Yanka.Este a doua mea colaborare cu regizorul Anton Sandu aka SAN si asta tocmai pentru ca reuseste sa se conecteze puternic la Universul meu interior si sa materializeze ceea ce simt prin imagini.
Noi i-am provocat pe Tudor Chirila si pe Andra si speram sa ni se alature. ... Anul trecut, in prag de sarbatori, Voltaj si Andra au colaborat pentru Nu doar de ziua mea, o poveste emotionanta insotita de un videoclip realizat de Roman Burlaca.
Momentan, vinurile noastre pot fi gasite la Cafe Bar Select, precum si la restaurantul de langa crama, cu prousele traditionale romanesti care pun in valoare vinurile noastre, ne-a spus Andra Muntean, reprezentanta familiei, care participa zilele acestea la Targul de Turism organizat de la Romexpo cu diverse sortimente de vinuri Valea Ascunsa.
Andra Gogan ne dezvaluie care au fost pasii pe care i-a urmat, pentru a fi celebra! A crescut intr-o camera de camin, impreuna cu familia ei, dar la varsta de 8 ani, a inceput sa castige mai mult decat parintii sai!
Maria Petre (foto), viceliderul grupului parlamentar al PD din Senat, considera ca absenteismul s-a datorat unor deficiente organizatorice, dar ca asta nu inseamna ca vinovatii nu vor fi sanctionati.
In ajutorul lor au venit Petre Roman, liderul partidului Forta Democrata, dar si cunoscutul consilier de imagine israelian Ron Werber.
Elena Ceausescu a facut ce-a vrut din sotul ei, Ion Iliescu nu a cracnit niciodata in fata misterioasei sale Nina si a adoptat-o ulterior pe Corina Cretu, Emil Constantinescu nu a iesit din vorba Zoei Petre, iar Traian Basescu s-a blindat efectiv de femei frumoase si puternice - Elena Udrea, Adriana Saftoiu, Monica Macovei, Mioara Mantale.
PD intentioneaza sa-i convinga pe fostii democrati Octavian Podeanu, Petre Gongu si Corneliu Sabetay sa revina in partid dupa ce acestia au dezertat la PSD in preajma alegerilor locale din 2004.
Presedintele Fortei Democrate, Petre Roman, si senatorul PSD Razvan Teodorescu au declarat ieri, dupa o discutie cu Ion Iliescu, ca o forma institutionalizata a Polului Social ar putea capata contur la 3 mai.
Costin Radu Ganescu - 36 de ani, presedintele Asociatiei Bolnavilor de Talasemie, pasionat de pescuit Dumitru Razvan Valeanu - 23 de ani, pasionat de calculatoare Claudiu Nicu - 41 de ani, pasionat de calculatoare Petre Marian Zamfir - 39 de ani, pasionat de pescuit Doru Stanciu - 36 de ani, economist, pasionat de masini Dumitru Valeanu:
google-analytics.com