Cautare

1622 de rezultate pentru "anastasia lazariuc dor de mama" (3.16 secunde)
“La noi in tara, saloanele mama-copil au existat cam pana in anii ’80, cand s-a considerat ca incidenta infectiilor transmise de la mama la nou-nascut este mai mare din cauza igienei necorespunzatoare a mamelor, motiv pentru care au fost desfiintate aceste tipuri de saloane.
Farcas) O zona in care exista inca o credinta vie in creaturi de tipul ielelor este Maramuresul. ... Se spune ca are abilitatea de a se metamorfoza, asa ca uneori apare ca o femeie cu parul lung pana in pamant, incredibil de frumoasa, alteori ca o femeie grotesc de urata.
Perspectivele economice se imbunatatesc pentru statele din Europa Centrala si de Est, insa viitorul nu este lipsit de provocari, precum asigurarea unui nivel adecvat al creditarii, care sa sustina relansarea economica, sau ameliorarea cadrelor legislative nationale, potrivit Comisiei Europene (CE).
A Monster Calls este un film produs in 2016, bazat pe romanul omonim scris de Patrick Ness. ... Copilaria sa este umbrita de boala grava a mamei sale si vizitele nocturne ale unui monstru.
Mama: ... Teo Trandafir si Maia se inteleg din priviri, se sustin reciproc, se consulta, iar legatura mama-fiica este una solida. Fiica ei adoptata a inceput liceul si nici lui Teo Trandafir nu ii vine sa creada cat de repede zboara timpul si ca Maia este deja adolescenta.
smartwoman.hotnews.ro / Uneori mi-e greu sa fiu mama (Autoare: Alina Baisan) Inainte sa devin mama, aveam tot felul de fantezii legate de acest statut.
Spatiul de joc pentru copil este ca paturica de asigurare, pentru adult este cultura, iar pentru batran este transcendentul. ... Este o activitate psihica permanenta care se prelungeste si in stare de somn (in vis). ... La copil aceasta activitate este evidenta si nemodificata de nevoia sociala a unei utilitati.
Mama lui Bogdan Mitu, baiatul dat disparut dupa ce s-a aruncat in apele inghetate ale Dunarii, le-a povestit anchetatorilor ca in ziua in care a avut loc asasinatul din casa familei Garoafa, ea a fost in locuinta de la Cernavoda si l-a gasit pe criminal inauntru.
Pentru cititorul volumului Obsesii lansat de Eva Constantinescu incepe o calatorie fascinanta in universul emotiilor perene si al marilor intrebari care framanta fiinta umana. Poeziile, stranse si slefuite de-a lungul intregii vieti sunt tulburatoare marturii ale sensibilitatii profunde si ale gandului erudit ale autoarei.
Florin Piersic si-a sarbatorit implinirea a 81 de ani pe scena Operei Nationale din Timisoara, unde a jucat in piesa Straini in noapte.
Abia trezite din somn, mama si fiica au fost surprinse jucandu-se in pat. ... Pe contul ei de Facebook, Ioana a postat poza impreua cu micuta Anastasia Ioana cu descrierea Esti cea mai frumoasa poezie pe care mi-a scris-o omul meu.
Recent, a avut loc conferinta uneia din cele mai vechi si mai cunoscute banci de celule stem din Romania, Biogenis, in cadrul careia cei prezenti au asistat la un curs de prim ajutor pentru bebelusi, copii, dar si adulti deopotriva.
Recent, s-a desfasurat conferinta "Traieste Sanatos cu Simona", editia "Mama si copilul". Intr-o atmosfera interbelica autentica redata de Aida Bistro, informatiile primite de la specialistii invitati, Cristina Vadanovici, reprezentant Biogenis;
Recent, s-a desfasurat conferinta Traieste Sanatos cu Simona, editia Mama si copilul. Intr-o atmosfera interbelica autentica redata de Aida Bistro, informatiile primite de la specialistii invitati, Cristina Vadanovici, director de vanzari Biogenis-banca de celule stem;
Recent, s-a desfasurat conferinta Traieste Sanatos cu Simona, editia Mama si copilul". Intr-o atmosfera interbelica autentica redata de Aida Bistro, informatiile primite de la specialistii invitati: Cristina Vadanovici, reprezentant Biogenis, banca de celule stem;
Autoritatile maghiare le fac ucrainenilor fara pasaport biometric controale ample. Anastasia a plecat din Odessa ca sa isi salveze mama si nepotul.
FEMEIA BERBEC DACA te-ai indragostit de o femeie din zodia Berbecului, nu stiu daca sa te felicit sau sa te compatimesc. Poate ca ea isi inchipuie ca dragostea e viata ei, dar e prea adanc absorbita de lumea din jur, pentru ca dragostea sa fie centrul existentei ei.
O poezie de Raluca Neagu, despre singuratate:
Nu incerc sa retin imagini cu copiii mei, cu mama sau cu tata.
cartelele de acces. ... Adica te duci bolnav acolo, nu stii cum sa ajungi mai repede de la un cabinet la altul, iar tentativa ta de a scurta drumul pe culoarele intortocheate se loveste de...
google-analytics.com