Cautare

1621 de rezultate pentru "anastasia lazariuc dor de mama" (2.76 secunde)
Basescu hotara el ca decizia ICCJ privind ilegalitatea recalcularii pensiilor militarilor trebuie respectata de guvern, si asta in cadrul solemnitatii aducerii cumparaturilor in parcarea hipermarketului sau preferat.
Merita dintr-un singur motiv, pentru ca meseria asta nu poate fi facuta decat daca esti pasionat de ea. Fiind pasionat de ea, poti sa-ti permiti si niste deranjamente fiziologice, la un moment dat.
La un moment dat, postasem pe Facebook coperta unei carti de povestiri de Anatole France si mi-a zis ca e "un urias", ca si lui ii place mult. Andrei Gheorghe, deja mi-e dor de tine!
Fie n-au sansa sa fie vazuti de cine trebuie si sa primeasca sprijinul cuvenit, fie gresesc drumul spre antrenament si se opresc in vreun bar sau in alt loc care nu este propice performantei sportive.
A pornit din Anglia si, dupa opt luni de mers la pas, a traversat 11 tari. Durata de timp estimata pentru intregul tur e de sapte ani si spune ca exista doar doua cazuri in care nu l-ar incheia:
PCmover este un soft creat de firma germana Avanquest pentru a facilita transferul datelor de pe un computer vechi pe unul nou, informeaza www.smartnews.ro.
Octavian STIREANU) Printr-o insemnare pe Facebook din 5 februarie, liderul PSD, Victor Ponta, a tinut sa rememoreze, ziua infiintarii USL din urma cu 4 ani, cand s-au pus bazele CELUI MAI FRUMOS SI BUN PROIECT POLITIC DE DUPA '89.
Profesorul de limba si literatura romana Nicolae Scaunas, cetatean de onoare al orasului Calarasi, sustine ca Mihai Eminescu a trecut prin Calarasi, in anul 1882.
A publicat in revista Cenaclulului Calarasi Sentimental si Mugur de cuvinte. ... Acum, acesta intentioneaza sa publice o carte de poezii intitulata Clipa. Iata una dintre poeziile semnate de Jimmy Stanescu, Romanta tarzie.
Ne putem reintoarce in locuri pline de emotii sau revedea chipuri dragi noua atunci cand ne este dor.
Lemn cu Dor participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr. ... La standul lui Andrei Cucos puteti admira si achizitiona obiecte decorative deosebite si rafinate, lucrate de mana, la strung.
Pregatite (de orice). ... Profunde (de sarbatori). ... Pline de compasiune. ... Renascute (dupa prima zi de scoala a copilului). ... Mancacioase (de la un ruj). Copilaroase (de la un zambet). Timide (de la o privire). Rosii in obrajori (de la un gand ascuns). Perverse (de la te miri ce).
Printre atatea griji legate de sarbatori vi se strecoara in suflet si o intrebare: ... Stati un pic si analizati-va partenerul sau, daca nu sunteti inca alaturi de cineva stabiliti-va clar ceea ce doriti de la acesta.
Dor Geta Popescu, in varsta de 12 ani si 8 luni, a atins sambata varful Aconcagua, devenind astfel cea mai tanara alpinista din lume care ajunge pe acest varf.
dorul de casa, chiar daca acasa este acel loc pe care l-au lasat in urma in speranta unui trai mai bun, a unor castiguri care sa le dea satisfactia ca nu muncesc pe mai nimic.
Scos la inaintare de premierul Calin Popescu Tariceanu, ministrul Apararii a dat ieri de dracul. A dat buzna, val-vartej, Basescu peste Atanasiu, sa-l ia la rost cum de a indraznit sa caraie cu atata patos ca armata noastra ar trebui retrasa din Irak, pe motiv...
Multi cred ca scrisoarea deschisa publicata de "Cotidianul" a insemnat condamnarea definitiva a pana mai ieri apreciatei militante liberale.
Mi-e o pofta teribila sa vad sondaje de opinie. Azi chiar l-am tras de urechi pe un amic:
Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu (nr. 31) s-a calificat ieri in turul al treilea la Australian Open, primul turneu de mare slem al anului, gratie victoriei cu 4-6, 6-4, 6-1 in fata frantuzoaicei Pauline Parmentier.
A schiat in cea mai sexy costumatie si a castigat medalia de aur Sambata, distractia pe partie a fost maxima la Pontonul Casa Baraj din statiunea Valiug.
google-analytics.com