Cautare

1622 de rezultate pentru "anastasia lazariuc dor de mama" (3.32 secunde)
Recent, intr-o atmosfera eleganta, intr-una dintre salile de epoca ale hotelului Grand Hotel Continental, a avut loc cea de-a doua intalnire Meltus Social Moms.
Avocata Laura Vicol (Law partner la SCA Manoli, Vicol si Asociatii), a postat pe pagina sa de Facebook un text cutremurator, intitulat Statul de drept-infractor autorizat si protejat de legile sale, pe care il puteti citi in continuare:
Mame de peste tot, stiti ceva? Gura lumii sa ne sufle de praf! ... MIRUNA IOANI) Sunt trei tipuri de GURA:
Face misto de ea. ... Ca tinea linia ocupata pentru fete ca Alexandra din Caracal, care au cu adevarat nevoie de politie. O jigneste public, in cel mai grosolan mod cu putinta, intr-un moment care e departe de a fi unul dintre cele mai fericite ale vietii ei.
Situata in nordul Dobrogei, Niculitelul este asezat pe ruinele unui grandios oras Traianopolis care avea aproximativ 30.000 de locuitori, infiintat de stapinirea Romana si care comunica cu cetatea Noviodunum, Isaccea de astazi.
Parintii unei adolescente din Timis, care isi filmau fiica in timpul raporturilor sexuale avute cu tatal, au fost ridicati de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).
Natura tine cu tot dinadinsul sa-l contrazica pe presedintele Traian Basescu si sa umfle acel procent de numai unu la suta din teritoriul tarii aflat sub ape.
Povestea fetitei violate de propriul unchi s-a transformat intr-o adevarata isterie nationala, pe care ai nostri, in goana nebuna dupa senzational, au transbordat-o peste granite. Ma refer la poveste si la insistenta reporterilor din Romania de a smulge declaratii medicilor din Anglia care au operat-o.
In momentul in care au aparut primele asistente maternale eram redactor pe domeniul "protectia copilului" si intamplarea a facut sa urmaresc indeaproape acest subiect, al "mamelor de profesie".
Atunci, eu si alti cativa poeti romani am fost premiati de Dan Voiculescu, presedintele Fundatiei Crescent. ... Volumul meu de poezii, "Steaua ranita", premiat atunci de Fundatia Crescent, urma sa fie publicat cativa ani mai tarziu de Editura Vinea, primind si un premiu din partea Uniunii Scriitorilor.
Acesta a mai mentionat ca printre suspecti se afla chiar ginerele sotilor Garoafa, Bogdan Mitu, cel despre care se credea ca s-a sinucis ieri alaturi de consoarta sa, Gabriela. ... Se pare ca sotul tinerei despre care initial s-a spus ca s-a sinucis ar fi, de fapt, autorul triplului asasinat.
In urma cu ceva timp, mai exact la data de 21 septembrie 2011, Steliana Plesea, mama lui Carmen Plesea, care detine o agentie de fotomodele Kao Fashion, a fost atacata de un individ suspect in zona Pietei Obor.
In aceasta vara, mai precis in luna iunie, a format insa, din greseala, numarul unei sectii de politie si s-a dat de gol.
Desi azi nu mai poate sa spuna cuvantul mama, nu ia nicio decizie in viata fara sa se gandeasca la ingerul care o vegheza din cer.
“Actuala legislatura poate fi caracterizata ca una a eficacitatii, dar ea s-a remarcat si printr-un surplus de calitate“, a spus Valer Dorneanu. ... au fost initiate, dezbatute si votate peste 3.800 de acte normative, cu peste 2.000 mai multe decat in cele trei legislaturi anterioare acumulate.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... Isi facea bine treaba ca presedinte de Senat, nimeni nu i-a mai reprosat ceva, nici nu avea ce, si acum, asa, pe nepusa masa, si-a adus aminte ca vrea sa fie presedintele Romaniei.
Pasiunea pentru aviatie nu l-a parasit in cei 22 de ani de politica.
Anuntul a fost facut joi seara la Iasi, in timpul unei receptii prilejuite de lansarea ultimei sale carti, un volum de proza scurta intitulat „Izgoniti din Rai“. ... E foarte departe si mi-e dor de casa.
De regula ne intrebam asta cand nimic nu pare sa ne reuseasca si cand suntem intr-un mare impas. De ce eu, de ce mie? ... Pentru ca aparem astfel pe lume, de asta privim viata ca pe un dar, desi sensul acestui dar ne scapa adesea.
google-analytics.com