Cautare

1622 de rezultate pentru "anastasia lazariuc dor de mama" (6.05 secunde)
Serban CIONOFF) Nu stiu altii cum sunt, dar mie mi s-a facut dor de Excelenta Sa,domnul Hans Klemm,ambasadorul Statelor Unite ale Americii in scumpa noastra patrie!
Trump le-a cerut tuturor ambasadorilor numiti de Obama sa plece din posturi pana ajunge el la Casa Alba Stirea a fost comentata in Romania, pe Facebook, in termeni favorabili: ... Trump le-a cerut TUTUROR ambasadorilor numiti de Obama sa se intoarca de la post pana pe 20 ianuarie.
Asociatia de Turism Oltenia, entitate care functioneaza sub autoritatea Agentiei de Dezvoltare Regionala (ADR) 4 Sud-Vest Oltenia, va participa, in perioada 6 - 9 aprilie, la Targul National de Turism, eveniment gazduit in cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO.
A mai trecut un week-end si mii de turisti au invadat litoralul romanesc, in cautarea unei oaze de distractie, relaxare si buna dispozitie.
Asa isi incepe oficiosul miniatural grandiosul interviu umed cu oligarhul oligarhilor, bestia neagra de pana nu demult a regimului Basescu, a "deasupra puterilor statatorului" personal. De fapt, Basescu are de ce sa-i fie recunoscator, libertarianul l-a ajutat in frauda realegerii.
Senatorul PSD de Salaj, Gheorghe Pop, a sustinut o declaratie politica intitulata: O vara de dezmaț guvernamental Vara care tocmai a trecut, ca de altfel ultimii ani ai Romaniei, a fost una de dezmat guvernamental.
Cu scarba, despre Dan Diaconescu L-am cunoscut la inceputurile trustului de presa al lui Dan Voiculescu, cand scriam stand pe scari, aveam vreo doua masini de scris ofticoase, si pe coridoare, in cladirea de pe soseaua Bucuresti-Ploiesti-pe care o cunostem foarte bine, de pe vremea cand Romania construia avioane, nu le arunca la groapa de gunoi-bantuiau tot felul de ciudati.
Proiectele de 200 de milioane EURO care ar putea schimba la fata Capitala In cazul in care va era dor de buldozere si de pickhammere pe strazi, atunci nu ar strica sa stiti ca 2014 este anul santierelor.
DeCeNews informeaza ca Marius Tuca a demisionat de la Jurnalul National si ca Dan Constantin confirma.
CONSTANTIN CIUTACU, fost secretar de stat, director la Institutul de Economie al Academiei Romane / Sursa: formula-as.ro Am trait ca intr-un vis un sfert de secol de sperante neimplinite. ... Romania nu este, cum ne-am fi asteptat, tigrul economic al Europei Centrale si de Est.
Jurnalistul George Berevoianu a murit miercuri, la 41 de ani. Anuntul a fost facut de realizatorul TV Rares Bogdan pe pagina sa de Facebook. ... Am fost alaturi de el in ultimii ani si l-am ajutat cat am putut. ... Imi multumea tot timpul, stia el de ce.
George Popescu a decedat, miercuri seara, la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce a luptat mai mult de un an cu boala necrutatoare.
Echipa de baschet masculin Energia Rovinari isi reia astazi pregatirile in vederea startului returului sezonului regulat al Diviziei A, cu doua "achizitii"
Mijlocasul echipei Pandurii, Cosmin Bacila, se recupereaza la o clinica din Roma si spera sa revina pe teren la finalul lunii martie Fotbalistul pandurilor, Cosmin Bacila, incearca sa-si revina dupa accidentarea din partida cu Steaua din turul acestui sezon, cand Florin Gardos i-a provocat o dubla fractura, de tibie si peroneu.
Energia Rovinari vrea sa se razbune, la Targu Jiu, dupa esecul categoric cu SCM-U Craiova din turul sezonului regulat al Diviziei A de baschet masculin, scor 76-91, si sa continue cursa pentru accederea in play-off Derbiul Olteniei la baschet masculin este dominat de Energia Rovinari, care conduce in istoria confruntarilor directe cu SCM-U Craiova, scor 5-2.
Va este dor de noul Windows 8? Vedeti aici cele mai noi imagini cu sistemul de operare. Microsoft a dezvaluit cu ocazia CES 2012 din Las Vegas noi detalii despre sistemul de operare Windows 8.
Va este dor de noul Windows 8? Vedeti aici cele mai noi imagini cu sistemul de operare. Microsoft a dezvaluit cu ocazia CES 2012 din Las Vegas noi detalii despre sistemul de operare Windows 8.
Evenimentul reuneste pasionatii de eSports, gamerii dedicati si cei mai importanti dezvoltatori de jocuri din Romania. Cei interesati sunt asteptati la Retrotech 3.0 in cadrul evenimentului Bucharest Gaming Week in data de 27-28 Ianuarie la Romexpo in Pavilioanele C4 si C5!
Concertul pe care Seal il va sustine pe 27 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti va fi prefatat de un recital sustinut de trupa Taxi.
A murit Iurie Darie Iurie Darie a murit la varsta de 83 de ani dupa o grea suferinta, a spus Alexandru Darie pentru REALITATEA TV.
google-analytics.com