In urma cu ceva timp, mai exact la data de 21 septembrie 2011, Steliana Plesea, mama lui Carmen Plesea, care detine o agentie de fotomodele Kao Fashion, a fost atacata de un individ suspect in zona Pietei Obor.
Aceasta se intorcea incarcata de la piata, cand, in gangul luminat catre Soseaua Colentina, un individ de 35 de ani i-a bagat pumnul in gat si i-a smuls lantul de aur de la gat.
Socata, a anuntat Politia si a sunat-o rapid pe fiica ei, Carmen, in speranta ca il vor gasi pe hot.
Din fata, pe alee, venea o femeie, asa ca Steliana Plesea a apelat la aceasta pentru a vedea pe unde a luat-o hotul. Nici urma de el si evident ca acesta nu s-a mai intors! In schimb, a aparut un alt individ, in jurul varstei de 50 de ani care a fugit dupa el. Victima nu poate garanta daca acesta nu era complice cu hotul.
Cine stie ce victime mai face in continuare, pentru ca politia nu a dat de urmele lui!
Norocul acestei femei este ca nu a fost batuta, pentru ca, de obicei, atacatorii isi bat si victimele.
Pentru ca acesta se afla inca in libertate, dam semnalmentele lui: aproximativ 35 de ani, ten deschis, par saten inchis, greutate aproximativa: 70 de kilograme si la momentul acela purta o geaca rosie.
Daca l-ar vedea din nou, mama lui Carmen Plesea spune ca l-ar recunoaste cu siguranta.
Sa nu ne mai miram ca suntem atacati pe strada si politia nu face nimic, de multe ori.
In anul 2001, cand lucram la ziarul Capitala, ma intorceam acasa de la redactie, la ora 20.00, si, in fata blocului, am fost atacata de un individ care mi-a pus mana la gura si in jurul gatului. Norocul meu a fost atunci ca m-am zbatut cat am putut sa scap din mainile lui si am tipat. Culmea, niciun vecin nu a intervenit, desi luminile erau aprinse in multe apartamente din bloc, nefiind o ora tarzie. Cei de la sectia 4 Politie mi-au aratat atunci un album cu fotografii cu indivizi suspecti care atacau si violau fete in Bucuresti. Urma sa ma duc la Politie sa-l recunosc, dar cine credeti ca l-a prins?! Si, culmea, nu aveau nici macar geam de protectie fumuriu, ca in alte tari! Asa ca m-as fi dus degeaba, pentru ca cei 6 indivizi pe care i-as fi vazut ar fi putut sa ma urmareasca si sa ma bata ulterior!