Cautare

1706 de rezultate pentru "alexandru lupulescu" (2.58 secunde)
Calin Popescu Tariceanu deplange moartea lui Andrei Alexandru Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, anunta ca in dimineata zilei de 4 ianuarie s-a stins din viata fostul sau purtator de cuvant, Andrei Alexandru.
Textul scrisorii adresate poetului Mircea Dinescu, publicata de Ziarul Metropolis, este conceput de Lia Bugnar, actrita si dramaturg, insa este asumat de mai multi artisti, revoltati de pamfletul din "Catavencii", semnat de Radu Alexandru.
Cei prezenti au aflat mai multe despre proiectele editoriale de succes ale Editurii ALL dedicate catorva dintre cei mai indragiti actori, au luat acasa carti de valoare si s-au delectat cu confesiunile memorabile ale unor mari personalitati ale vietii culturale si artistice precum Horatiu Malaele, Marin Moraru, Radu Beligan, Vladimir Gaitan, Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
Tugulea este un roman grafic de Alexandru Ciubotariu dupa o dramatizare de Grigore Bajenaru. ... Petre Ispirescu, Tugulea, este un roman grafic de Alexandru Ciubotariu dupa o dramatizare de Grigore Bajenaru.
Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea a expus recent opincile create de el la Muzeul Satului, cu prilejul aniversarii a 80 de ani de la infiintare.
Vineri, 20 octombrie 2017, ora 18:00, la Libraria Carturesti-Verona (langa Cinema Patria), Editura Tracus Arte va invita la lansarea romanului Inscriptie despre Absurd, de Alexandru Calmacu.
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor.
Anghel Alexandru, Str. ... Alexandru Obregia. ... Alexandru Obregia", pe traseul: ... Anghel Alexandru, Sos. ... Alexandru Obregia". • Linia N125 va functiona intre ,,CFR Constanta" si ,,Granitul", pe traseul:
Impotriva familiei Cordos procurorii DNA au declansat un veritabil razboi cu scopul de a-l DISCREDITA POLITIC pe senatorul Alexandru Cordos. ... Alexandru, Mihaiela si fiica Andreea.
Alexandru Arsinel, Manuela Harabor cu Andrei, Catalin Botezatu, Vasile Calofir, Prof. ... Alexandru Enescu, Prof.
George Alexandru a decedat la Spitalul Fundeni, dupa ce a suferit complicatii severe ale unei infectii grave abdominale. ... George Alexandru avea numai 58 de ani. ... George Alexandru a jucat in zeci de piese de teatru si filme.
ANDREI ALEXANDRU, in care deplange moartea consilierului presedintelui Senatului. ... - A incetat din viata, dupa o suferinta prelungita, ANDREI ALEXANDRU, consilier al presedintelui Senatului Romaniei.
• 18 iun 2007 - Secretarul de stat in MAE Mihai Gheorghiu se intalneste cu fostii detinuti politici Alexandru Lesco, Andrei Ivantoc si Tudor Petrov Popa, cei trei, impreuna cu famiile, urmand sa efectueze, la invitatia Guvernului, o vizita "lunga" in Romania "pentru recuperare".
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
La fel de revoltat impotriva deputatului Laurentiu Mironescu s-a aratat si deputatul PSD Alexandru Mazare. ... Dar se pare ca scoala lui Dutu si-a pus bine amprenta si de aceea arunca acum cu aceste perdele de fum, cu aceste petarde, aceste minciuni", a afirmat deputatul Alexandru Mazare.
Desi surse politienesti sustineau faptul ca printre cei care urmeaza sa dea explicatii procurorilor anticoruptie se afla si fratii Alexandru si Mihai Mazare, ca actionari la SC Bluemar International SRL Navodari, firma care ar aparea in dosar, comunicatul Politiei Transporturi nu pomeneste nimic despre firma din Navodari.
Dupa cum consemneaza revista de cultura Luceafarul, braileanul Alexandru Djuvara, om politic liberal, publicist si orator de mare talent a editat ziarele in limba franceza L' Etoile Roumaine si La Liberte Roumaine.
Alexandru i-a cerut ieri presedintelui liberal Calin Popescu-Tariceanu sa stopeze atacurile "imunde" la adresa fostilor lideri ai partidului Theodor Stolojan si Valeriu Stoica si sa ceara filialelor PNL ale sectoarelor 2 si 5 sa dovedeasca "responsabilitate si buna-credinta" fata de cei doi.
Fostul secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Alexandru Galiatatos, a demisionat din functia de vicepresedinte al Organizatiei Judetene Galati, dupa ce s-a dovedit ca a fost informator al Securitatii. ... Dobre a evitat sa spuna daca Alexandru Galiatatos va fi dat afara din partid sau de la conducerea companiei fluviale.
Partidul Social Democrat nu se afla intr-o situatie de criza, dar probleme au existat si exista, au dat de inteles, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatii social-democrati de Constanta Alexandru Mazare si Eduard Martin.
google-analytics.com