Cautare

370 de rezultate pentru "adriana krips" (2.64 secunde)
Din delegatie fac parte consilierii locali Cornel Grama si Daniel Andrei, precum si purtatorul de cuvant al Primariei, Adriana Cioran.
Noi sustinem cu tarie scaderea TVA-ului, care vine in sprijinul tuturor pentru ca va duce la o cifra de afaceri mai mare a societatilor din constructie, va mari volumul locurilor de munca si va reduce munca la negru", a declarat Adriana Iftimie, directorul general executiv al Patronatului Societatilor din Constructie.
In privinta relatiei dintre terenul de pe strada Ion Maiorescu si clauzele contractuale din asocierea primarie - Cronos, directorul Directiei tehnice, Adriana Motocu, a aratat ca Mohamed Al Orfahli a semnat ca nu mai are pretentii in centru.
Purtatorul de cuvant al AVAS, Adriana Tran, nu ne-a putut da amanunte despre situatia societatii craiovene. "Maine (astazi - n.r.) va fi prezentata strategia de privatizare pe 2007 si vor aparea detalii si despre aceasta societate", a precizat Adriana Tran.
Cei care le-au achizitionat dinainte nu vor plati nimic în plus“, a explicat Adriana Duta, sefa Agentiei CFR Craiova.
Aceasta intrucat, din declaratia data pentru "Replica" de Adriana Luminita Iacob, directorul general al Oficiului National al Registrului Comertului, rezulta ca, de la inceptul anului in curs si pana in prezent, in judetul Constanta au fost radiate doar 656 de firme, in timp ce numarul societatilor comerciale cu raspundere limitata (SRL) nou infiintate in aceeasi perioada a fost de 1069.
Aceasta intrucat, din declaratia data pentru "Replica" de Adriana Luminita Iacob, directorul general al Oficiului National al Registrului Comertului, rezulta ca, de la inceptul anului in curs si pana in prezent, in judetul Constanta au fost radiate doar 656 de firme, in timp ce numarul societatilor comerciale cu raspundere limitata (SRL) nou infiintate in aceeasi perioada a fost de 1069.
Aceasta deplorabila stare de fapt este demonstrata de datele statistice si exemplele transmise la solicitarea noastra de catre Adriana Luminita Iacob, directorul general al Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC).
Totusi, purtatoarea de cuvant a AVAS, Adriana Tran, a anuntat ca Ford poate face restructurari de personal "in anumite conditii, printre care si reorganizarea activitatii, atunci cand au loc divizarea si fuziunea celor trei societati etc.".
In care Adriana face o greseala, numindu-l defunct pe viul Gaspar. ... Sunt convins ca, pe langa faptul ca te-ai scoate si mai ieftin, Adriana nu poate sa fie atat de sarita de pe fix incat sa-si plagieze pana si erorile.
Digi 24, noul post de stiri din portofoliul RCS & RDS, a fost lansat pe 1 Martie 2012, la ora 19.00, cu stirile prezentate de Adriana Muraru.
Adriana Teodorescu: ... Adriana Teodorescu: De unde stie Pieleanu ca Ponta isi face partid? L-a avertizat aplicatia Pizdyday a lui Guran.
Elementul ce declanseza actiunea e chiar Mama (Adriana Trandafir). ... Alaturi de personajele deja cunoscute, interpretate de Adriana Trandafir, Andreas Petrescu si Gabriel Fatu, distributia se imbogateste cu:
Adriana Hojbota de la Manastirea Humorului, Suceava, a participat recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
A fost lansata cartea Prescurtarea literei mari, de prof.Adriana Butoi.
Psiholog ADRIANA SAVU * Articolul a fost publicat in revista PSYVOLUTION (Nr. 2, 1 iulie 2010) si a fost cotat si votat ca cel mai citit articol din numarul respectiv.
Nu vei incetini astfel trecerea timpului, dar nici nu vei trai degeaba! Autor: Psiholog ADRIANA SAVU (Eseu publicat in revista PSYVOLUTION)
Veti fi mai frumosi, mai luminosi si mai armoniosi, acceptand mai usor confuziile vietii, incertitudinile inerente si succesul celorlalti! FITI LUMINOSI! Psiholog Adriana Savu (Sursa: psihologadrianasavu.wordpress.com)
Psiholog ADRIANA SAVU: In ziua in care am invatat - In ziua in care m-am iubit cu adevarat, am inteles ca in toate imprejurarile, ma aflam la locul potrivit, in momentul potrivit.
Adriana Inoan:
google-analytics.com