Cautare

292 de rezultate pentru "adam si eva" (3.25 secunde)
Desi presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, s-a grabit sa transmita un comunicat de presa prin care sa dezminta ca ar fi trimis vreun reprezentant al CJC in control la Comana, pentru a oferi chipurile „indrumare si consiliere juridica”, acuzand Prefectura ca-si depaseste atributiile, nu asta rezulta din documentele puse la dispozitie de reprezentantii Prefecturii Constanta.
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri o serie de decrete prin care sunt trecute in rezerva mai multe cadre din Ministerul Administratiei si Internelor si din MApN.
Pe pagina de Facebook Deci Se Poate, a aparut stirea ca Mihai Gainusa, Marius Vintila si Laura Ivancioiu se reintorc la radio. ... Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam.
ADEVARUL LITERAR SI ARTISTIC: ... Cristian Popescu a murit acum 20 de ani, la 21 februarie 1995, lasand in urma sa cateva poeme pe care nu le mai citeste nimeni si cateva marturii despre nebunie.
Allison Tolman Will Ferrell Dupa ce Scott si Kate Johansen (Will Ferrell si Amy Poehler) pierd economiile pentru studiile fiicei lor Alex, ii cuprinde disperarea la gandul ca singurul lor copil nu va absolvi facultatea.
Primarii si autoritatile judetene nu sunt interesati de accesarea fondurilor structurale, care pot fi investite in programe pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta comunitatile locale. ... La aceasta prima intalnire a FJCR, autoritatile judetene au absentat din diferite motive, trimitandu-si reprezentantii.
Guvernarea actuala risca sa se compromita definitiv si sa se transforme intr-o "coalitie monstruoasa" prin acceptarea lui Dan Voiculescu in functia de vicepremier al Romaniei.
Teofaniile si hipercivilizatiile (Autor: ... fenomenul OZN, rapirile si vechile traditii, pentru a sustine ipoteza ca Pamantul e monitorizat, de mult timp, de hipercivilizatii. ... Aceasta afirmatie se confrunta, de la bun inceput, cu doua prejudecati culturale extrem de tenace si cu o inalta incarcatura emotionala.
Incepand de ieri, viceprimarul comunei Gradina, Maria Adam, cat si consilierul local din Chirnogeni, Maria Vlad, nu mai sunt membri PNL.
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
Mai multi localnici le-au aratat vineri corespondentilor Reuters cratere adanci de-a lungul conductei care face legatura intre capitala azera Baku si portul georgian la Marea Neagra Supsa.
Conservatorii britanici si reprezentantii partidului ceh ODS, al premierului Mirek Topolanek, au decis sa paraseasca Partidul Popular European (PPE) pentru a-si forma propriul lor grup politic, mai eurosceptic.
La eveniment au luat parte sefii tuturor institutiilor publice din judetul Gorj, fostii primari, viceprimari si functionari cu rang inalt care si-au desfasurat activitatea in cadrul Primariei Targu Jiu, precum si invitatii din orasele infratite Lauchhammer, din Germania, Yambol, din Bulgaria, si Nis, din Serbia, cu care urmeaza sa se semneze protocolul de infratire.
Am numit un grup de 12 experti pentru a avea consultari cat mai largi posibil in cadrul NATO si chiar dincolo" de acesta, a declarat Rasmussen intr-o conferinta de presa, la cateva ore dupa investirea sa in functie.
Octavian STIREANU publica pe Amos News un articol intitulat "Lustratie si lustragii", pe care il puteti citi in continuare.
Presedintii organizatiilor de sector ale PRM, precum si o parte dintre membrii activi ai organizatiei PRM Bucuresti si-au anuntat joi demisia in bloc.
Managerul Poly­start Impex, Cristian Dobre, a fost ales aseara, cu majoritate de voturi, presedinte al Camerei de Comert si Industrie Dolj in cadrul Adunarii Generale a membrilor CCI Dolj. 51 de reprezentanti ai mediului de afaceri local l-au votat pe Dobre si doar doi s-au opus.
Incordare intre Romania si Ungaria: ... Conform MTI, MAE a facut referire la activitatile lui Nyiro din perioada 1941-1945, sugerand ca refuza reinhumarea pentru ca poetul maghiar a avut "o atitudine extremista, antisemita si a colaborat cu regimul fascist".
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
google-analytics.com