Cautare

292 de rezultate pentru "adam si eva" (4.33 secunde)
Cine este "milionarul atipic" Elan Schwartzenberg, noul patron al Realitatea TV Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat sambata, pentru RealitateaTV, ca a achizitionat 92% din actiunile postului de televiziune, dupa ce in cursul zilei aparusera informatii legate de o tranzactie incheiata intre el si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu.
Purtatorul drapelului Romaniei la ceremonia de deschidere a Olimpiadei de la Soci, din 7 februarie, va fi biatlonista Eva Tofalvi, aflata la a cincea participare, potrivit Agerpres. ... Schi alpin - Alexandru Barbu (slalom urias si slalom special), Ioan Valeriu Achiriloaie (coborare), Ania Caill (Super G, slalom, combinata alpina);
Sunt tehnician de prelucrare a lemnului si am predat sculptura la Liceul Industrial din Sfantu Gheorghe in perioada 1984 - 1990.
Magazinul Hellen Concept Store este situat in spatele fostului magazin Eva si are un vad foarte bun.
Eva Constantinescu i-a dedicat poetului Mihai Eminescu o poezie care este publicata in volumul sau, Obsesii, lansat in aceasta toamna si care s-a bucurat de un real succes. In ceas aniversar, versurile Evei Constantinescu ne reamintesc de dorul nostru fara leac si fara sfarsit, dorul de Eminescu.
Show-ul Vocea Romaniei Junior s-a incheiat, iar INNA si copiii din echipa ei au pregatit o piesa pe care au lansat-o cu videoclip oficial:
EVA : Cristian Tudor Popescu in dialog cu Miruna despre tenis, jurnalism si prima pereche de blugi Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu si-a deschis usa casei pentru Miruna, prezentatoarea Jurnalului pentru copii de la Digi24. ... Aveam si incaierari cu colegii.
Multe relatii dintre femei mai in varsta si barbati cu multi ani mai tineri pot fi un exemplu de longevitate.
Cem Ä°yibozkurt, specialist ginecologie la Liv Hospital, Istanbul, Turcia, vine Samabata, 19 Martie, la Bucuresti, pentru a oferi opinia medicala gratuita pacientelor cu cancer ovarian, de san si alte afectiuni ginecologice.
eva.ro informeaza: ... Ce sunt, de ce apar si cum pot fi indepartate? ... De obicei, papiloamele cresc si se inmultesc in perioadele de scadere a imunitatii sau in cazul expunerilor la soare. ... Inmultirea papiloamelor de la gat poate fi influentata de purtarea lanturilor si camasilor pe gat.
eva.ro informeaza: ... Inca vorbeste si se vede cu fosta Nu este neobisnuit ca oamenii sa ramana prieteni cu fostii parteneri, mai ales daca erau prieteni si inainte de a fi impreuna.
EVA: 5 semne prin care-ti dai seama ca ti s-au facut farmece Farmecele si vrajile exista si se fac.
EVA: ... Ioana Marosan) Varsta si sexul ne dicteaza necesarul de somn de care avem nevoie in fiecare noapte, arata ultimele studii. ... Somnul este esential pentru sanatatea organismului, iar cele mai recente descoperiri arata ca orele de somn de care avem nevoie fiecare difera in functie de varsta si sex.
EVA: ... Astfel, suntem a patra tara din lume in ceea ce priveste mortalitatea din cauza cirozei hepatice, dupa Egipt, SUA si Mexic, avertizeaza prof. ... Aceasta afectiune presupune distrugerea celulelor din ficat si se caracterizeaza prin fibroza extensiva si prin modificarea constructiei hepatice, prin formarea nodulilor de regenerare.
Eva Kaili, fosta vicepresedinta a Parlamentului European, a fost inculpata si dusa in arest, duminica in Belgia.
Eva Kaili, fosta vicepresedinta a Parlamentului European, proaspat revocata din functie in urma scandalului de coruptie in care este implicata, a fost inculpata si dusa in arest, alaturi de alte trei persoane, duminica in Belgia.
Eva Kaili a fost suspendata din Grupul S&D din Parlamentul European si exclusa din Pasok. ... Procurorii belgieni au pus sub acuzare 4 persoane pentru spalare de bani si coruptie.
Eurodeputata elena Eva Kaili, demisa din functia de vicepresedinta a Parlamentului European pentru prezumtiva ei implicare in presupusul scandal de luare de mita care vizeaza deopotriva Qatarul si Marocul, a recunoscut in fata judecatorului belgian care instrumenteaza cazul ca i-a dat instructiuni tatalui ei sa scoata de la domiciliu o mare suma de bani in numerar, transmite marti EFE.
Eva Kaili, europarlamentarul grec aflat in centrul scandalului de coruptie care a cuprins Parlamentul European, a primit ordin sa ramana in inchisoare pentru cel putin inca o luna.
Tumultul alegerilor locale si generale din 2004 a trecut.
google-analytics.com