Cautare

292 de rezultate pentru "adam si eva" (3.75 secunde)
Seara decernarii premiilor a fost una speciala, caci dupa festivitatea de premiere si inmanarea trofeelor, Corina, Anda Adam si trupa Taxi au facut spectacol pe stadionul din Chitila. Corina a demonstrat inca o data cat de senzuala si spontana poate fi pe scena.
Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam. "Formatul postului este Adult Contemporary, iar noi toti suntem din target, si ca varsta, si ca preferinte muzicale. ... Matinalul Sapte dimineata (7.00-10.00) va fi prezentat de Mihai Gainusa si Laura Ivancioiu.
Surse din anturajul actorului sustin ca Vin Diesel se pregateste pentru un nou rol, de aceasta data mult mai serios, dorind sa le arate fanilor ca poate sa faca si altceva, insa informatiile nu au fost confirmate.
comedie Durata 82 minute Premiera in Romania 04.03.201 Avandu-l pe Baron Cohen in rolul titular si pe Strong in rolul fratelui sau, realizatorii filmului au putut atrage pe generic mai multi actori si comici de prima mana.
EXPOZITIE - SALONUL DE PRIMAVARA - CALARASI, 2016 Peste 40 de artisti plastici, din mai multe puncte ale Romaniei si-au dat intalnire la Calarasi! ... Si premiile salonului. ... Actiune la care au participat foarte multi artisti plastici, dar si un numeros public!
Dinastie de bancheri, oameni de stat, mecena si caritabili, fondatori ai sistemului bancar romanesc privat ne dezvaluie franturi de istorie care vizeaza povestea sistemului bancar romanesc.
Adam Brody, Dax Shepard, Jessica McNamee, Michael Peña Gen film: ... 24.03.2017 Dax Shepard si Michael Peña aduc actiunea si comedia laolalta pe marile ecrane din 24 martie, in filmul CHIPs:
Premiate cu numeroase discuri de platina, Matchbox Twenty si Counting Crows au facut publice datele turneului A Brief History of Everything Tour 2017, prezentat de catre Live Nation. Trupa Matchbox Twenty este formata din Rob Thomas, Paul Doucette, Kyle Cook si Brian Yale.
Red Pill Blues este disponibil atat in format digital, cat si fizic, si include 21 de piese, dintre care 6 versiuni Live in Manchester. ... SZA), Whiskey (feat ASAP Rocky), dar si piese noi, precum Wait, Lips On You”, Closure etc.
Help Me Out, cu Julia Michaels, Who I Am, cu LunchMoney Lewis, si Whiskey cu ASAP Rocky. In acelasi mesaj publicat joi pe Twitter, membrii trupei Maroon 5 au dezvaluit ca albumul poate fi achizitionat si in sistem de precomanda.
ANTONIA revine cu o noua piesa, in limba engleza, plina de energie, cu mult dans si un videoclip plin de culoare, Tango.
In popor exista credinta ca odata cu Invierea Domnului nostru Iisus Christos se deschide raiul pentru cei tinuti in iad, de la Adam si pana la venirea Mantuitorului si ramane deschis de la Inviere pana la Duminica Tomei.
Compozitor si producator, Valentin Tulica, aka Wendell, lanseaza acum single-ul Dumb Dumb, featuring ANDIA, ritmul care te duce cu gandul la cele mai hot locuri din lume, la distractie, la petrecerile de vara.
A treia parte a istoriilor Hotel Transilvania” il urmareste pe Dracula intr-o calatorie pe o nava de croaziera, alaturi de familie si prieteni, ocazie cu care se indragosteste de cea mai nepotrivita persoana din cate ar fi putut intalni.
In acest sfarsit de saptamana, pe 18 si 19 august, a avut loc Chitila Film Fest, ediția a 8-a.
Queen in 3D contine marturii, peste 360 de fotografii pe care Brian May le-a realizat cu ajutorul camerei sale stereoscopice de-a lungul mai multor decenii, o pereche de ochelari speciali si instructiuni pentru folosirea acestora.
PRIMELE IMAGINI CU BRAD PITT SI CHARLIZE THERON! WOW, CE FRUMOSI SUNT IMPREUNA Brad Pitt si Charlize Theron au devenit subiectul preferat al tabloidelor dupa ce s-a aflat ca cei doi formeaza un cuplu.
Cu noua ei putere, Ali se straduieste sa-si depaseasca colegii in timp ce concureaza pentru a semna un contract cu urmatorul superstar al baschetului, insa provocarile pe care trebuie sa le parcurga ii vor testa relatia cu cei mai buni prieteni si cu un potențial nou interes amoros.
Au mers bine si: ... Am avut si scrumbie - un peste gras si pastrav la gratar! ... Targul pescaresc a fost conceput de mine impreuna cu Marius Adam", ne-a spus Karoly Balint. Si in week-endul acesta puteti gasi preparate din peste la targul din Parcul "Lia Manoliu" din Bucuresti.
Vineri, sambata si duminica se va desfasura, la Craiova, prima editie a Festivalului International Adrian Paunescu. ... Sala Primariei Festivitate de deschidere - alocutiuni Concursul de Poezie "Adrian Paunescu" - lecturi, comentarii si deliberari juriu Sambata, 20 iulie 2013 • Ora 10.00:
google-analytics.com