Cautare

292 de rezultate pentru "adam si eva" (2.71 secunde)
al patrulea, si primul al carui nume nu se termina in escu! ... candidatul ACL a refacut decalajul de 10 procente din primul tur, punand in finala alte 10 procente intre el si contracandidat.
Piata imobiliara urmeaza trendul ascendent si in acest an. ... Analistii imobiliari de la Colliers International sunt de parere ca afacerile imobiliare se vor dubla in 2007, iar investitorii vor colabora si cu autoritatile locale pentru a dezvolta atat locuinte, cat si centre comerciale.
Costul Total de Utilizare (TCO) si de intretinere scazute, ofera partenerilor Canon, oportunitati sporite generatoare de profit. ... ImageRUNNER ADVANCE este o noua gama completa de MFPs pentru birou si pentru "light production", ce va fi vanduta prin reteaua partenerilor Canon din Europa.
un grup de intelectuali, evrei si neevrei, intre care Dorin Tudoran, Radu Ioanid si Dinu Adam, au trimis, zilele trecute, o scrisoare presedintelui TVR, Alexandru Lazescu, in care ii cer acestuia sa ia atitudine fata o emisiune realizata de Eugenia Voda, cu Ion Cristoiu invitat, in care acestia sustin ca s-ar fi facut apologia lui Corneliu Zelea Codreanu.
Rubrica va fi una informativa si educativa, accentul punandu-se pe oameni, pe evolutia lor, pe povestile lor si mai putin pe elementul monden. Intre temele care isi vor face loc in jurnalul de Life & Style va fi, desigur, moda, dar si designul interior, arta, publicatiile de specialitate etc.
A fost o intalnire emotionanta a mai multor generatii de actuali si fosti gazetari, dintre care amintim pe decanii de varsta Carol Roman si doamna Lustig, ambii trecuti de 80 de ani.
Adam Craciunescu, directorul general al Romsilva, este menținut pe functie de catre noul ministru al Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca "Palmer, desi este judecat pentru coruptie, alaturi de membrii grupului infractional Viorel Hrebenciuc.
Fashion TV, televiziune ce transmite in 180 de tari, organizator al celor mai importante evenimente si party-uri din lume, printre care: ... · Concursul Miss Fashion TV Football 2012 · Prezentari de moda ale celor mai importanti designeri romani Atmosfera va fi intretinuta de Dj spanioli si romani.
Ceremonie de deschidere cu Chopin si muzica techno Varsovia a sarbatorit debutul EURO 2012, organizat impreuna de Polonia si Ucraina, cu o ceremonie de deschidere pe un stadion in intregime in rosu si alb, culorile tarii, fondul sonor fiind asigurat de Chopin si de muzica techno, informeaza AFP preluata de Agerpres.
Campioana Norvegiei a inceput mai bine si si-a creat cateva ocazii de gol, cele mai clare fiind irosite de Ogunjimi (31), al carui sut a fost respins senzational de Arlauskis, si de Storflor (36), care a trimis cu capul peste poarta.
Romania - Muntenegru 1-1 Reprezentativele de fotbal ale Romaniei si Muntenegrului au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), duminica seara, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, in primul lor meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.
Golurile au fost marcate de Diabate (64`) si Umar (74`). ... Adam Maher, 83), 8. ... Jan Seidel si Rafael Foltyn; ... Robert Hartmann si Marco Fritz;
Membru de onoare Catena Racing Team â€" cel mai numeros si mai titrat club polisportiv al unei companii, multiplu campion la natatie si recordman al traversarii Canalului Manecii, PAUL GEORGESCU, secondat de antrenorul Matei Giurcaneanu si de echipa sa, i-a devansat intr-o maniera categorica pe competitorii de la categoria fara costum de neopren (apa, chiar si vara este foarte rece).
Tricolorii rateaza calificarea la Mondialul din Rusia Echipa lui Daum a prestat un nou joc modest in Muntenegru si nu mai pastreaza nici sanse teoretice pentru obtinerea unui loc de baraj la Cupa Mondiala.
Paul Georgescu, primul roman Campion Mondial la Ice Swimming (proba 500 m - Murmansk, Rusia, 2019) a anunțat un nou proiect extrem, de Guiness Book - Antarctica 2020 Swim (https://antarctica2020swim.com/) Anul viitor, in perioada 17 - 28 februarie va inota in Antarctica si va incerca sa doboare recordul mondial de distanta, de 2,5 km!
Echipa care a proiectat XPS M1730 a colaborat cu dezvoltatorii unor jocuri de top, precum The Orange Box, Half Life 2 de la Valve si BioShock de la 2K Games, pentru a se asigura ca acest notebook functioneaza la randamentul maxim, necesar generatiilor viitoare de jocuri“, a declarat Adam Griffin, XPS Product Manager, Dell EMEA.
Pericolul furtului de identitate si nu numai este extrem de real pe internet si retelele de socializare. Adam Levin, autorul cartii Swiped: Cum sa te protejezi intr-o lume plina de escroci si hoti de identitate explica pentru Business Insider cum te poti proteja.
Conferinta are loc pe 30 septembrie, la JW Marriott Grand Hotel si va cuprinde atat dezbateri si prezentari, cat si gala de premiere Webstock Awards.
Nu-si gaseste sufletul pereche. ... "Toti zic ca vor sa ma ia de nevasta!" Frumoasa Gina Pistol, unul dintre cei mai apreciati "iepurasi" Playboy din Romania, nu prea are noroc in dragoste, lucru pe care il recunoaste si-l ia ca atare.
Dupa ce anul trecut aceasta s-a aflat in line-up-ul unor festivaluri precum Rock for People (Cehia), EXIT (Serbia), Sziget (Ungaria), dar si B’estfest (Romania), in 2013 Grimus confirma prezenta la Waves Vienna (Austria) si Arezzo Wave (Italia).
google-analytics.com