eva.ro informeaza: 5 indicii care arata ca e indragostit de fosta (Autoare: Iulia Mirica)
Daca te afli intr-o relatie in care partenerul tau este indragostit de fosta, s-ar putea ca sentimentele tale sa aiba de suferit. Nu iti poti da seama intotdeauna de la inceput, insa iata cateva indicii care te pot ajuta sa realizezi daca inca e indragostit de fosta!

Cum iti dai seama daca e indragostit de fosta

1. Gaseste motive pentru a vorbi despre ea

Imagineaza-ti ca luati cina impreuna, iar conversatia deviaza catre fosta. Ti se pare ciudat faptul ca gaseste orice scuza pentru a vorbi despre fosta lui prietena? Acesta este un indiciu clar ca nu a trecut inca peste ea.

2. Inca vorbeste si se vede cu fosta

Nu este neobisnuit ca oamenii sa ramana prieteni cu fostii parteneri, mai ales daca erau prieteni si inainte de a fi impreuna. Cu toate acestea, daca partenerul tau iese cu prietenii lui si cu fosta si nu te invita sau nu iti spune ca va fi si ea prezenta, ar trebui sa iti dai seama ca inca e indragostit de fosta. Exista probabilitatea ca partenerul sa nu isi doreasca sa te vada fosta lui prietena, in speranta ca se vor impaca.

3. Inca interactioneaza cu ea in retelele sociale

Nu e nimic gresit intr-un like la o poza sau postare, dar daca partenerul tau ii da like la orice poza sau postare, s-ar putea sa te ingrijoreze acest lucru, mai ales daca nu mai vorbeste cu fosta in rest.
4. Te compara cu fosta

V-ati certat vreodata? Poate ca ai facut un lucru care l-a deranjat si iti reproseaza faptul ca fosta lui prietena nu facea niciodata acest lucru. Oricare ar fi motivul, fosta nu ar trebui adusa in discutie. Poate te compara cu ea in ceea ce priveste cariera, stilul de fashion sau alte aspecte. Daca esti comparata cu fosta, inseamna ca nu a trecut inca peste relatia cu aceasta.
5. Are un comportament ciudat

Acest indiciu poate merge mana in mana cu frica lui de angajament. Daca trec zile intregi fara sa vorbiti, poate fi nesigur in legatura cu relatia voastra sau se mai gandeste si la altcineva. Daca nu este interesat, nu este greu sa iti spuna acest lucru si sa treaca mai departe. Dar daca are un comportament schimbator, s-ar putea sa te tina aproape, pentru ca nu este sigur de modul in care vor merge lucrurile cu fosta. Nu este nimic gresit in a nu trece peste fosta, insa nu este normal sa iesi la intalniri, daca nu ti-ai oferit suficient timp pentru a trece peste.

Sursa: eva.ro