Cautare

292 de rezultate pentru "adam si eva" (8.88 secunde)
In Franta, Belgia si Elvetia, aceasta sarbatoare are loc in prima duminica a lunii, cand natura isi imbraca mantia multicolora cu cele mai frumoase flori, ce incarca aerul cu parfum, culoare si sanatate.
Vaticanul si civilizatiile extraterestre (Autor: ... Intre multe alte reactii, acest eveniment a reinnoit si discutiile despre modul in care stiinta si credinta se raporteaza la posibilitatea unei vieti inteligente in alte locuri din Univers.
In Cartea despre sex, Osho ne expune viziunea sa unica vis-a-vis de sex, iubire si cunoasterea de sine. ... moralitatea sexuala, reprimarile de natura sexuala, transformarea energiei sexuale in iubire, sexualitatea si transcendenta, iubirea si starile meditative.
religioase, folclorice, mitologice, ufologice, paranormale etc., care pot fi explicate in acest fel si care nu pot fi atribuite iluziilor sau halucinatiilor, deoarece repeta, de prea multe ori, aceleasi scenarii, cu aceleasi detalii.
religioase, folclorice, mitologice, ufologice, paranormale etc., care pot fi explicate in acest fel si care nu pot fi atribuite iluziilor sau halucinatiilor, deoarece repeta, de prea multe ori, aceleasi scenarii, cu aceleasi detalii.
Morti obligati sa plateasca dari la stat, impozite calculate gresit, de-ti sta inima in loc, sau persoane somate sa achite taxe locale, desi ele si-au schimbat de mult domiciliul.
Diferente intre catolicism si ortodoxism Marea Schisma din 1054 este unul dintre cele mai importante evenimente ale religiei crestine, acesta fiind momentul in care Europa se imparte in cele doua mari confesiuni create: ortodoxism si catolicism.
Matteo si Uddi dau startul verii cu o piesa energica, perfecta pentru zilele toride ce se anunta, salutul ideal pentru inceperea distractiei.
Scrisori similare au fost adresate altor sefi de Biserici crestine si conducatorilor organizatiilor inter-crestine.
Rugaciunea sotilor care nu au copii "Binecuvantat esti Tu, Dumnezeul parintilor nostri, si binecuvantat este numele Tau cel sfant si slavit intru toti vecii! Sa Te binecuvanteze pe Tine cerurile si toate fapturile Tale!
Te-ai obisnuit cu viata de mamica si bebelusul tau creste vazand cu ochii, dar, in curand, el va trebui crestinat si prezentat tuturor rudelor si prietenilor.
Dintr-o morbida curiozitate, am cautat si definitia barbatului care se pare ca este persoana adulta de sex masculin, om in toata firea, curajos, voinic, harnic, activ.
De parca ar vrea sa fie in acord cu mocirla politica si morala in care ne balacim. Mocirla avem si in parlament. ... Asa ca speranta unor exponenti ai puterii si, mai ales a noastra, ca se va realiza o diminuare a coruptiei, are putine sanse de reusita.
Prima deconspirare apartine lui Dumnezeu, care l-a chemat pe Adam, aflat la o bere cu suporterii echipei Steaua, si i-a spus: "Adame, fii atent, Eva este informatoare. ... a fost pedepsita si trimisa la munca de jos.
Iubito,/esti ca o primavara/cioplita-n privighetori/si-n cintec/de dragoste. ... Femeia - dor scaldat in nemuriri de Eva; ... dor scaldat in coasta de Adam;
Se spune ca, dupa facerea lumii, cand Dumnezeu s-a hotarat sa creeze femeia, a facut-o pe Eva dintr-o coasta a lui Adam.
Grupul Stangii Unitare Europene (GUE, comunist) din Parlamentul European a anuntat marti candidatura la presedintia PE a suedezei Eva-Britt Svensson (foto), ceea ce ridica numarul candidatilor la trei.
Relatiile publice (RP sau PR), marketingul si publicitatea sunt domenii care le fac cu ochiul multor tineri in ziua de azi. Unul dintre motive este si faptul ca, in cele mai multe cazuri, salariul este destul de atragator, iar de monotonie nici nu poate fi vorba.
„Printre motive vom regasi lucruri legate de ancora personala, dorinta de libertate de actiune, dar si dorinta de a câstiga mai mult, de a face lucrurile mai bine, fara a depinde de regulile impuse de organizatie“, noteaza www.121.ro, subliniind faptul ca nu de putine ori exista cazuri în care angajatul, care, evident, îsi face o firma în acelasi domeniu de activitate, pleaca si cu o parte din clienti.
"Mai bine îi cumparati niste flori decât ceva de prost-gust si ieftin. ... Chiar si o colectie de CD-uri cu muzica sau DVD-uri cu filmele îndragite poate face minuni.  Câteva sugestii Lista cu daruri care pot fi considerate inspirate de seful dumneavoastra este vasta.
google-analytics.com