Cautare

292 de rezultate pentru "adam si eva" (2.81 secunde)
Ioan Rus o compara pe Kovesi cu Vlad Tepes Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, o vede pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, precum Vlad Tepes, pentru ca lupta impotriva coruptiei si pentru ca isi face bine treaba. Seful de la Transporturi a identificat si de unde vine coruptia:
LA INCEPUT Privilegiul de a fi primul conceput i-a revenit lui Adam. ... Vazandu-i, insa, tristetea cu care admira merele din Rai, Creatorul a decis s-o contureze pe Eva din coasta lui.
E celebra, frumoasa si s-a dezbracat pentru o fotografie pe care barbatii asteptau sa o vada de mult! Eva Longoria arata mai bine ca niciodata! Dovada se vede in ultima imagine cu actrita din "Desperate Housewife" - Eva a pozat nud pentru fotograful Jork Weismann!
Sarbatorile de iarna, zilele onomastice sau cele de nastere sunt momente oportune de a va exprima recunostinta fata de sefi, colegi si colaboratori.
Cine ar vedea banca lui Chelsea la un meci, ar putea crede ca printre jucatori si membrii staffului, s-a strecurat un fotomodel. ... Frumoasa din imagine e nimeni alta decit medicul principal al lui Chelsea, Eva Carneiro.
Pentru cititorul volumului Obsesii lansat de Eva Constantinescu incepe o calatorie fascinanta in universul emotiilor perene si al marilor intrebari care framanta fiinta umana. Poeziile, stranse si slefuite de-a lungul intregii vieti sunt tulburatoare marturii ale sensibilitatii profunde si ale gandului erudit ale autoarei.
Straina la bal sau despre imblanzirea timpului La un an de la lansarea primului sau volum de poezie, Obsesii, Eva Constantinescu creeaza volumul Straina la Bal care vine sa consacre vigoarea talentului sau si sa releve noi fatete ale mesajului poeziei sale.
Care ar fi avantajele si dezavantajele impozitarii progresive a veniturilor mari ale persoanelor fizice si care sunt limitele impozitului forfetar comparativ cu cota unica, pentru persoanele juridice - acestea sunt temele care preocupa firmele private si pe angajatii lor.
Anda Adam trebuie sa se opereze de urgenta la picior. Vestea a primit-o la scurt timp dupa ce si-a anuntat prietenii virtuali ca se afla la spital, pentru mai multe investigatii. ... Anuntul a fost facut chiar de Anda Adam, pe Instagram.
Una dintre cele mai indraznete si asteptate productii ale acestui an, Vice / Vicele, in regia multi premiatului Adam McKay si lansata de Annapurna Pictures, este o poveste neconventionala despre evolutia fostului presedinte Dick Cheney de la intern in Congres la cel mai puternic om de pe planeta.
Firmele mici si mijlocii (IMM) din Romania au luat cu asalt, ieri-dimineata, site-ul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri pentru a depune on line proiecte prin care solicita finantare europeana pe Programul Operational Sectorial pentru "Cresterea Competitivitatii Economice 2007-2013", Axa prioritara 1, Domeniul major de interventie "Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM".
Nidri este fara doar si poate un loc cu totul aparte din Lefkada, Grecia, pentru stilul sau modern, mai sofisticat, plin de turisti, este locul cel mai animat;
Anda Adam se afla in centrul unui scandal de proportii! Lucrurile sunt cat se poate de serioase, caci se pare ca Anda Adam a fost evacuata din casa in care a locuit pana acum.
Profitand de "Ziua Scriitorilor", femeile liberale din Constanta, printre acestea numarandu-se ca si organizator Olga Zeicu, au prezentat vineri, 3 martie a.c., un simpozion cu tema "Femeia in cultura romaneasca si universala".
Pana la reluarea competitiilor din sporturile cu motor, Eva Padlock (36 de ani) reprezinta cea mai mare pierdere pentru amatorii curselor din campionatul mondial de motociclism viteza.
Eva Catalin si Razvan Moraru au venit la targul 100 de traditii romanesti organizat de Fundatia Kogaion in curtea MTR. Specificul atelierului este simbolul si facem pictura pe lemn decupat. Putem lucra multe lucruri, si la comanda.
Comisarul pentru multilingvism, Leonard Orban, si-a finalizat cabinetul prin numirea ultimului dintre cei sapte membri ai acestuia, spaniola Eva Valle Lagares, a declarat purtatorul de cuvant al comisarului roman, Pietro Petrucci.
- Dupa ce Johannis a scapat de acuzatia de incompatibilitate, iata ca scapa si Basescu de dosarul Flota. ... raman in picioare alte 5 dosare si daca nici casa din Mihaileanu nu exista, atunci nimic nu mai exista! - In serialul DNA a intrat si Curtea Constitutionala:
Creatura are un corp mic, subtire, si un cap mare, deci s-a zis ca ar putea sa fie un extraterestru. ... Custodele actual al imaginilor este Adam Dew, fost jurnalist de sport.
Acesta a fost indemnul primit ieri de primarii doljeni care doresc dezvoltarea comunelor si realizarea investitiilor intr-un timp scurt. Acestia au fost sfatuiti sa nu mai astepte bani de la judet pentru drumuri, sedii de primarii sau alimentari cu apa si sa imprumute la banca. ... Craiova, Calafat si Bechet.
google-analytics.com