Cautare

61298 de rezultate pentru "accidentul feroviar din perisoru" (4.44 secunde)
Peste 15 firme sunt interesate de privatizarea SC Avioane SA Craiova, cu mai putin de doua saptamâni înainte de expirarea termenului de depunere a ofertelor, informeaza surse din interiorul societatii.
Peste 15 firme sunt interesate de privatizarea SC Avioane SA Craiova, cu mai putin de doua saptamâni înainte de expirarea termenului de depunere a ofertelor, informeaza surse din interiorul societatii.
In Germania, traficul feroviar ramane paralizat din cauza grevei mecanicilor de locomotiva. Protestul, inceput miercuri, si care ar urma sa dureze pana martea viitoare este cel mai lung din istoria cailor ferate germane.
Secretarul de stat in Ministerul Transpoturilor, Gheorghe Popa, a declarat, la Realitatea TV, ca trenurile de pe ruta Bucuresti -Constanta au intarzieri de 60-90 de minute, datorita accidentului feroviar produs sambata dimineata.
Noua societate de transport feroviar va avea numai vagoane de dormit si vagoane restaurant si va face legatura intre principalele orase din tara (Timisoara cu Bucurestiul, Constanta cu Iasiul, Iasiul cu Clujul)", a spus Constantin Axinia.
Guvernul roman si Executivul ungar vor negocia un nou acord bilateral privind desfasurarea traficului feroviar prin frontiera de stat, pentru constructia in comun a liniei feroviare de mare viteza pe ruta Budapesta - Bucuresti - Constanta, o investitie estimata la cateva miliarde de euro.
Consiliul Concurentei a amendat Societatea Nationala de Transport Feroviar de Marfa - "CFR Marfa" cu peste 7 milioane de euro pentru ca a incalcat Legea Concurentei.
Guvernul cauta solutii pentru infrastructura fabricii Ford Craiova Guvernul Ponta cauta solutii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport rutier, feroviar si fluvial a fabricii Ford de la Craiova.
Studentii vor calatori gratuit cu trenul incepand cu 1 februarie Studentii vor beneficia de gratuitate la transportul intern feroviar incepand cu data de 1 februarie, a precizat luni, pentru AGERPRES, ministrul Educatiei, Pavel Nastase.
Cel putin 6 oameni au murit si alti 77 au fost raniti, dupa ce garnitura a deraiat, pe un pasaj feroviar peste o autostrada. ... Este un fragment din transmisiunea radio de urgenta, in primele momente dupa deraierea trenului.
Cel putin 6 oameni au murit si alti 77 au fost raniti, dupa ce garnitura a deraiat, pe un pasaj feroviar peste o autostrada. ... Este un fragment din transmisiunea radio de urgenta, in primele momente dupa deraierea trenului.
Accidentul feroviar de la Galati ne arata inca o data stadiul in care a ajuns transportul pe caile ferate din Romania. ... Astfel, la momentul de fata parcul feroviar din Romania contine undeva la 1000 de vagoane, din care 350 au fost date spre casare
Mai multe persoane au fost ranite intr-un accident grav, in localitatea Cristian din judetul Brasov. ... Accidentul s-a produs la o trecere de cale ferata semnalizata doar cu crucea Sf. ... Vizibilitatea este redusa in zona din cauza cetii.
Traian Preoteasa, directorul CFR, a explicat la ce concluzii s-a ajuns dupa ancheta desfasurata in cazul accidentului feroviar din Teleorman.
Un accident feroviar grav a avut loc sambata seara, in Gara Galati. Potrivit CFR Calatori, primul vagon al garniturii care se forma pentru ruta Galati-Marasesti a fost tamponat la cuplarea locomotivei.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati.
ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... Maria de 45 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Directorul CFR Calatori, Traian Preoteasa, a declarat ca 80% dintre locomotivele folosite pe calea ferata din Romania au perioada de reparatie expirata si doar 15% dintre aceste au reparatiile la zi.
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport. ... Din acest motiv trebuie asteptat rezultatul anchetei ca sa vedem daca intr-adevar soferul este responsabil de producerea accidentului.
Accidentul de autocar din regiunea Campania, soldat cu 38 de morti, in atentia presei italiene Corespondentul AGERPRES, Dana Enulescu, transmite:
google-analytics.com