Cautare

1004 de rezultate pentru "accidente rutiere craiovahey1" (4.14 secunde)
Criteriile impun drumuri rutiere modernizate Pentru a se putea numi statiuni de interes national sau local, localitatile turistice vor trebui sa detina minimum 30% dintre structurile de primire clasificate in categoriile de 3-5 stele sau margarete.
Basescu, in zonele calamitate Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a ajuns duminica seara la Baia Borsa, unde inundatiile au creat mari pagube, si a dat asigurari ca Executivul va acorda fonduri pentru refacerea infrastructurii rutiere afectate de ape si pentru despagubirea oamenilor.
Potrivit reprezentantilor Institutului National de Statistica (INS), numarul de inmatriculari noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor a scazut, in primul trimestru al acestui an, cu 11,8 la suta fata de trimestrul I din 2008, iar numarul inmatricularilor noi de vehicule pentru transportul marfurilor cu 41,6 la suta.
Comisia a analizat si avantajele economico-sociale si ecologice ale investitiei, care sustin necesitatea lucrarii, respectiv imbunatatirea conditiilor de trafic in Bucuresti, cu efect imediat in fluidizarea transportului de suprafata, cresterea sigurantei rutiere datorata deplasarii cu metroul, reducerea cheltuielilor sociale, cresterea oportunitatilor economice, in zonele cu acces la metrou, iar din punct de vedere al protejarii mediului se estimeaza o reducere semnificativa a nivelului de noxe, prin renuntarea unor bucuresteni la transportul cu automobilul personal dar si reducerea nivelului de poluare cu praf.
Traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna pe mai multe artere rutiere din tara, iar cel mai greu se circula pe drumurile din sud-estul tarii, din cauza viscolului care aduce zapada pe partea carosabila si ingreuneaza interventia utilajelor de deszapezire.
Sunt numai doi dintre marii investitori pe care i-a ratat Romania in ultimii ani din cauza starii proaste a infrastructurii rutiere si feroviare.
Directia Publica de Venituri din cadrul Primariei Targu Jiu ocupa primele locuri in tara raportat la incasari si numarul de locuitori, in ceea ce priveste numarul amenzilor rutiere, si nu numai, transformate in munca in folosul comunitatii.
In lipsa unei autostrazi care sa permita un trafic auto civilizat, agentii Politiei Rutiere au de munca, pentru ca valorile de trafic depasesc cu 6 mii de autovehicule cifrele dintr-un weekend normal. Comisarul-sef COSTIN TATUC, Directia Politiei Rutiere:
In prezent se mai ocupa de extinderea la patru benzi a centurii rutiere a municipiului Bucuresti pe sectorul cuprins intre DN1A si DN 1 si continuarea centurii rutiere existente a municipiului Bucuresti cu pasaj superior peste CF la Otopeni.
Sefului Comisiei Tehnice de Urbanism, arhitectul Sorin Gabrea, a declarat pentru gandul ca principala cale de rulare va avea cate trei benzi pe sens iar pe toata lungimea acestei artere de circulatie vor exista de o parte si de alta poduri rutiere si artere colectoare.
Anvelope de iarna "pe toate rotile" In schimb, pe site-ul Brigazii Rutiere Bucuresti, miercuri la pranz era postat un anunt care spunea fix acelasi lucru, si anume ca "anvelopele all-season (mixte) nu sunt asimilate anvelopelor de iarna, termenul ,,all-season‘‘ fiind doar o denumire comerciala".
In cazul autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mica de 3,5 tone sau cu maxim 9 locuri pe scaune, inclusiv conducatorul auto, sanctiunea pentru nerespectarea prevederilor legale se aplica conducatorului auto de catre reprezentantii Politiei Rutiere conform OUG nr.195/2002, valoarea amenzii fiind de 600 - 1400 lei Esi se face venit integral la bugetele locale.
Kilometrul Verde este o campanie de siguranta rutiera si este rezultatul unui parteneriat intre Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti, Consiliul Interministerial pentru Siguranta Rutiera, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii si Organizatia pentru Promovarea Transportului Alternativ in Romania, cu sprijinul Inspectoratului General al Politiei Romane - Directia Politiei Rutiere.
In ianuarie 2014, atunci cand au fost acele caderi masive de zapada, doar izolat s-au vazut, la lucru, freze necesare degajarii spatiilor rutiere dintre blocuri si de pe arterele rutiere secundare.
Incepand din 1926 a fost una dintre primele legaturi rutiere modernizate spre coasta de vest. ... In Statele Unite este obisnuit sa se dea nume drumurilor rutiere, tunelurilor, podurilor dupa persoane renumite.
Brigada Rutiera a Capitalei recomanda conducatorilor auto sa circule cu atentie si sa respecte semnificatia indicatoarelor rutiere montate temporar in zona.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
google-analytics.com