Cautare

1004 de rezultate pentru "accidente rutiere craiovahey1" (3.94 secunde)
Am o asigurare, insa nu Casco, ceva doar in caz de accidente rutiere. Voi cere despagubiri dupa ce politia va stabili cine este vinovat", a spus unul dintre pagubiti.
Este vorba de doua evenimente organizate de motociclistii si biciclistii din Capitala, in cadrul campaniei "Iubim 2 roti", in scopul atragerii atentiei asupra riscurilor la care sunt expusi in trafic participantii care circula pe vehicule cu doua roti, in vederea reducerii numarului de accidente.
In primele 8 luni ale acestui an, pe arterele rutiere din judetul Vaslui s-au inregistrat 254 de accidente cu victime, care au avut drept consecinte 24 de persoane decedate, 91 ranite grav si 200 ranite usor.
De asemenea, soferii care sunt implicati in accidente rutiere si au o alcoolemie mai mare de 0,25 la mie in aerul expirat vor scoate din buzunar 9.600 de lei.
Coliziuni cu un animal 4% Incepand cu 1 iulie 2009, anumite accidente rutiere survenite pe teritoriul Romaniei pot fi solutionate prin constatare amiabila, fara a mai fi nevoie de interventia Politiei.
Desi nu exista foarte multe statistici referitoare la pericolul de a folosi telefonul mobil in timpul condusului la noi in tara, multe accidente au loc in acest fel.
Statisticile organizatiei Crucea Rosie Romana arata ca 50% dintre toate decesele cauzate de accidente rutiere se produc la doar cateva minute dupa accident, inainte de sosirea ambulantei, in vreme ce 15% dintre decese se produc in primele patru ore dupa accident.
Inca un accident rutier in care a fost implicata o ambulanta a avut loc luni dimineata in Capitala. Autotutilitara s-a rasturnat intr-o intersectie din sectorul 5 al Bucurestiului.
Este efectul faptului ca suntem campionii Europei la accidente rutiere. Pentru fiecare accident, asiguratorii platesc despagubiri de peste 2.000 de euro.
Trotineta electrica nu va mai putea fi folosita fara cunoasterea legislatiei rutiere. ... Pentru a preveni numarul mare de accidente grave comise de utilizatorii acestor vehicule, deputatii au venit si cu alte restrictii.
Ce intilnire a avut procurorul anchetator cu subcomisarul Adrian Bura, adjunctul Politiei Rutiere Satu Mare, la un bar din Sinaia, inainte de arestarea acestuia si a sefului Politiei Rutiere Satu Mare de catre PNA?
Restrictii rutiere au fost impuse si pe alte strazi care vor fi parcurse de cortegiul funerar. ... Pe mai multe strazi din municipiul Curtea de Arges au fost impuse restrictii rutiere, sambata, pentru desfasurarea funeraliilor regale.
Sambata, in jurul orei 19.30, agentul principal Petrica Munteanu de la Serviciul Politiei Rutiere Vrancea a observat un Jeep Toyota parcat pe trotuar, in fata Agentiei Loto de pe Strada Stefan cel Mare, chiar langa semnul care interzice acest lucru.
In august-septembrie vor incepe lucrarile la pasajele rutiere din Piata Presei si Piata Sudului si se va redeschide santierul la Pasajul Mihai Bravu In acest moment in Capitala sunt deschise 117 santiere publice, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
La randul lor, politistii Brigazii Rutiere vor urmari sa asigure fluidizarea traficului in apropierea locurilor in care se vor organiza concerte si vor fi prezenti pe drumurile principale, in punctele ce prezinta risc de producere a accidentelor rutiere si la orele cu trafic intens.
"N-are ce cauta acolo un asemenea semn!" Conform reprezentantilor Politiei Rutiere, in intersectia cu pricina au prioritate cei care circula pe strada Principatele Unite, care are regim de drum principal.
Deputatii isi pot pierde permisele Potrivit memorandumului intocmit de Secretariatul General, incepand cu noiembrie 2005, la Camera Deputatilor au fost primite 79 de adrese intocmite de Serviciile Politiei rutiere din cadrul MAI prin care se solicita comunicarea identitatii persoanei care a condus Dacia Logan pentru care s-a dat amenda.
105/200 privind transporturile rutiere (...)".
Mai mult, el crede ca toata aceasta chestiune "este o lucratura speciala" si ca ar fi fost pusa la cale de inspectorul-sef al Politiei Rutiere din Vrancea. "E vorba de un scenariu de proasta calitate al inspectorului-sef al Politiei Rutiere Vrancea, prieten cu Sapunaru", a sustinut Oprisan.
cel al sefului Autoritatii Rutiere Romane - Constanta, Gabriel Iordache. ... Pentru inceput, democratii nu s-au simtit deloc confortabil cu faptul ca acesta, desi unicul candidat pentru functia de sef al Agentiei Rutiere, a iesit pe locul doi.
google-analytics.com