Cautare

935 de rezultate pentru "accidente moto gabi iancu" (2.93 secunde)
Care e cea mai periculoasa luna si regiune a tarii Soselele din Romania devin tot mai nesigure, de la an la an, avand in vedere ca accidentele rutiere soldate cu victime se inmultesc.In cursul anului trecut au avut loc 28.944 de accidente rutiere cu victime, arata datele prezentate de Institutul National de Statistica.38.700 persoane au fost accidentate, din care 4,9% (1.893) au murit, iar celelalte au fost ranite.Fata de anul 2014, numarul accidentelor rutiere soldate cu victime a crescut cu 14,2%, cel al persoanelor ranite cu 13,8%, iar cel al persoanelor accidentate mortal a fost mai mare cu 4,1%.
Botosani pierde acasa cu Dunarea Calarasi si are mari emotii privind retrogradarea FC Botosani a pierdut, surprinzator, cu Dunarea Calarasi pe teren propriu, scor 1-2 (Bus 7 / Iancu 33, Ammari 57). ... In minutul 33, Gabi Iancu a executat excelent o lovitura libera din unghi.
Ciufulita, Gabi, Gineta Tamara l-a readus insa pe Julien Ospitalierul la oras, in lumea zgomotoasa, plina de nimfete ce dansau in ritm de Janis Joplin si Rolling Stones.
23:28 Iese Gabi Matei, intra Rusescu, si vedem o modificare surprinzatoare in sistemul Stelei - Chipciu trece fundas dreapta.
Presedintele Comisiei de ancheta privind Ministerul Economiei si Comertului (MEC), deputatul PSD Iulian Iancu, a declarat ieri, dupa audierea reprezentantilor SC Grivco SA si SC Green Energy SRL, ca din datele prezentate reiese ca acestea au incheiat contracte directe cu societatile producatoare avand ca actionar unic statul.
Constantin Iancu a demisionat din Partidul Democrat-Liberal. Biroul de presa al PD-L Dolj a anuntat ieri ca Iancu a renuntat nu doar la functia de secretar executiv al organizatiei, ci si la calitatea sa de membru al acestui partid. ... Vreau sa imi rezolv problemele personale", a declarat Constantin Iancu.
Iancu: Ponta sa spuna public de ce am fost sters de pe lista Presedintele Comisiei de Industrie din Camera Deputatilor, Iulian Iancu, a vorbit despre decizia premierului Victor Ponta de a-l sterge de pe lista ministrilor si a-l numi pe Constantin Nita la Energie, in schimb.
Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta au inregistrat, in 2008, 132 de accidente de munca. ... Pe de alta parte, sectoarele economice in care au fost inregistrate cele mai multe accidente de munca sunt constructiile si reparatiile navale, manipularile, depozitarile, constructiile si comertul.
Acum se inregistreaza istoricul masinii, respectiv istoricul de accidente al autovehiculului, iar cand isi schimba titutlarul, istoricul negativ de accidente al acelei masini se resetaza.
Aproximativ 186.300 de copii sub 18 ani mor, in fiecare an, in accidente rutiere (Autoare: ... Potrivit OMS, in fiecare an, la nivel global, 1,24 milioane de persoane mor in accidente de circulatie, dintre care 186.300 sunt copii sunt 18 ani.
93 de accidente rutiere grave, soldate cu 51 de persoane decedate, 84 de persoane vatamate corporal grav si 24 ranite usor, s-au produs, conform statisticilor, de la inceputul anului pe fondul oboselii la volan.
93 de accidente rutiere grave, soldate cu 51 de persoane decedate, 84 de persoane vatamate corporal grav si 24 ranite usor, s-au produs, conform statisticilor, de la inceputul anului pe fondul oboselii la volan.
De ce mersul pe bicicleta e un risc tot mai mare in Romania Vremea buna i-a scos pe biciclisti din casa, dar, in acelasi timp, a crescut si numarul de accidente in care ei sunt implicati.
Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului moto, care a ramas internat la spital si ranirea usoara a pasagerei de pe motocicleta, N. ... Conducatorii auto si moto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.
Presedintele Consiliului Judetean, Stefan Szabo, ne-a declarat ca, indiscutabil, Vatra Romaneasca va ramine pe loc si tot aici va primi spatiu pentru sediu Societatea Culturala "Avram Iancu”.
Iulian Iancu, presedintele Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor, a declarat pentru Antena 3 ca intretinerea se va scumpi in acest an cu 300%. Iancu a precizat ca acest lucru se intampla din cauza taierii subventiilor la energie termica.
Noul viceprimar al localitatii, Crisan Stanciu, va reprezenta comuna pana cand Curtea Constitutionala va solutiona exceptia de neconstitutionalitate formulata de varul primarului ales, Gheorghe Boldea, care incearca sa impiedice numirea lui Iancu Boldea in functie.
Solicitarea presedintelui Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor, social-democratul Iulian Iancu, adresata premierului de a face o analiza in domeniul energiei, a starnit reactia liberalilor. Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul constantean Andrian Mihei a criticat initiativa social-democratului Iulian Iancu, liberalul apreciind ca:
Imediat dupa ce au iesit din inchisoare, fratii Iancu au inceput negocierile cu ucrainenii de la Alfa Oil pentru vanzarea pachetului de 98% din capitalul social al Rafo. ... De anul viitor, fratii Iancu vor sa treaca la alt tip de afaceri.
Cumparatorul actiunilor RAFO, firma CalderA International, sustine ca Marian Iancu, presedintele Balkan Petroleum, actionarul majoritar de la RAFO, nu mai vrea sa vanda rafinaria.
google-analytics.com