Cautare

1253 de rezultate pentru "accidente de circulatie" (2.85 secunde)
Instalarea pasarelor pietonale a permis desfiintarea a patru treceri de pietoni din zona centrala a statiunii Busteni, a doua treceri de pietoni din Azuga si a uneia din Comarnic.
Un nou semn de circulatie introdus de Codul Rutier. Cum trebuie sa reactioneze soferii In intersectiile bucurestene, in zonele in care au loc in mod frecvent accidente de circulatie, a fost amplasat un nou nou indicator:
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie: atunci cand se deplaseaza in actiuni de interventie sau in misiuni care au caracter de urgenta.
Taxa pe viciu il ingrijoreaza pe guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, in conditiile in care consumul de tigari din Romania este foarte mare. ... Statisticile arata ca romanii sunt mari consumatori de tigari.
Codul fiscal ii obliga pe cei care vor sa-si instraineze imobilele sa obtina un certificat de bonitate fiscala de la primarie, prin care sa demonstreze ca s-au achitat de toate obligatiile fata de bugetul local. Printre obligatii se numara si achitarea amenzilor de circulatie.
Varianta preferata de Oprescu prevede un TUNEL pe sub parcul Herastrau. Primarul Sorin Oprescu prefera varianta cea mai spectaculoasa a inelului median pentru zona de nord a Capitalei.
Pentru al treilea an consecutiv, Lidl si Politia Romana au organizat o ampla campanie de educatie rutiera la nivel national.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
Ponturi de la politisti: 10 trucuri care te pot scapa de amenzi Fii respectuos. ... Renunta la apelative de genul Sefu. ... Nu il lua la rost pe agentul de circulatie. Nu face pe prostul Zilnic, in Romania, se dau mii de amenzi de circulatie.
Solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare ar putea deveni operationala de la 1 iulie 2009, dupa ce Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va primi avizul asupra formularului privind constatarea amiabila de la forul european de specialitate.
Dementa vasculara este una din cele mai des intalnite forme de dementa, ocupand locul doi dupa boala Alzheimer. Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
In momentul trezirii insa, pacientul poate prezenta o stare confuza, imposibilitatea de a se exprima in mod corect. Simptomele matinale depind in mare masura de gradul de severitate si de partea creierului afectata de AVC.
Va numarati printre cei ce se culca tarziu si adora sa afirme ca sunt pasare de noapte? ... Ritmul circadian, schimbarile de rutina ale functiilor comportamentale, mentale si fizice si numeroase alte aspecte ale corpului sunt controlate de o mica zona a creierului cunoscuta sub numele de ceasul biologic.
In momentul trezirii insa, pacientul poate prezenta o stare confuza, imposibilitatea de a se exprima in mod corect. Simptomele matinale depind in mare masura de gradul de severitate si de partea creierului afectata de AVC.
Asiguratorii spun ca este inevitabil ca pana la sfarsitul anului preturile asigurarilor auto de tip CASCO sa nu creasca. ... cresterea frecventei accidentelor auto, cresterea costului mediu al despagubirii in caz de accident, majorarea tarifelor la serviceurile auto.
Romania este statul UE cu cele mai multe decese cauzate de accidentele in trafic, mentioneaza ultimul studiu al Comisiei Europene despre sanatate publica. De patru ori mai multi romani decat britanici mor anual in trafic. Suntem urmati de Polonia, Lituania si Croatia.
In doua zile, peste 600 de pietoni din Capitala au fost amendati de politistii rutieri pentru ca au traversat neregulamentar strada. Traversarea neregulamentara reprezinta principala cauza de producere a accidentelor rutiere grave in Bucuresti.
Intre viata si zmeii de pe sosele", pe care o puteti citi in continuare. Proiectul de modificare a Codului Rutier elaborat de Ministerul de Interne si supus dezbaterii publice a provocat in ultimele zile discutii aprinse, focalizate insa in majoritate pe chestiuni de amanunt.
cum poti face bani din joc (2) Bucuresti, parcul Herastrau, seara de 19 iulie. La intrarea dinspre piata Charles de Gaulle, zeci de tineri merg intr-un sir dezordonat spre centrul parcului. Toti au fetele luminate de ecranele telefoanelor smart deschise pe aceeasi aplicatie.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
google-analytics.com