Cautare

1198 de rezultate pentru "accidente de circulatie" (7.21 secunde)
Administratorii drumurilor din Craiova au inventat un nou marcaj rutier pentru delimitarea benzilor pe acelasi sens de mers: ... Sistematizarea circulatiei la Craiova a scapat de sub control in aceasta vara. Dupa povesti precum semafoarele de la Consul, banda pierduta pe strada Dr.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 15 iulie, o moneda din argint dedicata aniversarii a 150 de ani de la infiintarea de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza a Oficiului de Statistica.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 16 septembrie 2009, o moneda din aur, o moneda din argint si o moneda din tombac cuprat dedicate domnitorului Vlad Tepes cu ocazia aniversarii a 550 de ani de la prima atestare documentara a orasului Bucuresti de catre acesta, la 20 septembrie 1459.
Elena Udrea a semnat ieri, la Ramnicu Valcea, trei contracte de finantare prin Programul Operational Regional, parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana (PIDU) a orasului Ramnicu Valcea, in valoare totala de 5,26 milioane de euro.
Concurat fiind de Opel Insignia s­i, mai ales, anticipand lansarea noului Volkswagen Passat, Ford propune un face lift pentru Mondeo, cu darul de a-i induce o imagine premium.
Concurat fiind de Opel Insignia s­i, mai ales, anticipand lansarea noului Volkswagen Passat, Ford propune un face lift pentru Mondeo, cu darul de a-i induce o imagine premium.
Mega Mall va beneficia de 1.000 de noi locuri de parcare. Mega-Mall se va intinde pe o suprafata de teren de 5,6 hectare.
BNR pune in circulatie, de luni, o moneda de argint de 10 lei Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, in scop numismatic, pe 23 aprilie, o moneda din argint dedicata implinirii a 150 de ani de la infiintarea Ministerului Afacerilor Externe (MAE), informeaza institutia.
Circulatie rutiera deviata pentru realizarea Magistralei de metrou 5 In scopul realizarii obiectivului "Magistrala de metrou 5 - Drumul Taberei - Eroilor - lot L1.2 - statia Valea Ialomitei inclusiv depoul si galeria de legatura", se inchide circulatia rutiera pe str.
BNR pune in circulatie doua monede din argint dedicate aniversarii a 150 de ani de la unificarea institutiilor politice Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 28 mai 2012, un set de doua monede din argint dedicate aniversarii a 150 de ani de la unificarea institutiilor politice centrale ale Romaniei moderne - deschiderea primului parlament (bicameral) si constituirea primului guvern.
Primarul general a prezentat stadiul lucrarilor la santierele Capitalei Iata stadiul lucrarilor la toate santierele deschise de Primaria Generala in Capitala, asa cum a fost prezentat de Primarul General Sorin Oprescu:
Pasajul Mihai Bravu, aproape finalizat, va solutiona problemele de trafic din 4 cartiere ale Capitalei : ... Pasajul Mihai Bravu, aproape de final:
Cum arata Pasajul de la Piata Presei Libere. Cand va fi gata Pasajul de la Piata Presei Libere prinde contur. S-au turnat deja peretii de sustinere ai pasajului si dala de acoperire a acestuia.
In aprilie vei dori sa iei decizii radicale ca sa te eliberezi de acest stres, uitand ca te-ai angajat sa fii alaturi de partener la bine si la greu.
Mercedes-Benz Romania, in parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii, a oferit recent o serie de lectii de siguranta rutiera, in cadrul programului educational Mobile Kids - initiativa Daimler, cu traditie si implementare la nivel international.
In declaratia mea politica de astazi as dori sa ma refer la un subiect de extrema actualitate atat pentru tara noastra, cat si pentru intreg spatiul Uniunii Europene.
CFR introduce in circulatie, pe 24 ianuarie, Trenul Unirii CFR introduce in circulatie, pe 24 ianuarie, Trenul Unirii Duminica, 24 ianuarie, atunci cand romanii sarbatoresc 157 de ani de la Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, CFR pune in circulatie Trenul Unirii Pentru a marca acest eveniment, CFR Calatori va numi simbolic, pentru o zi, garnitura IR 1663, Trenul Unirii.
Restrictii de circulatie, impuse sambata si duminica pentru semimaratonul Bucuresti Politia Rutiera anunta ca, pentru organizarea 2017 OMV Petrom Bucharest Half Marathon, in Bucuresti vor fi instituite mai multe restrictii de circulatie.
- Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.
Traficul rutier in zona adiacenta Arcului de Triumf va fi restrictionat sambata, 27 noiembrie, din cauza repetitiilor pentru parada militara desfasurata cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei. Restrictiile de circulatie in zona adiacenta Arcului de Triumf, se vor face astfel:
google-analytics.com