Cautare

18520 de rezultate pentru "accident rutier soldat cu victime in constanta in data de 22 04 2011" (9.07 secunde)
Dupa aproximativ o luna si jumatate de la inaugurare, Complexul Comercial Tom, cunoscut si sub denumirea de Carrefour, da deja batai de cap autoritatilor locale.
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie: atunci cand se deplaseaza in actiuni de interventie sau in misiuni care au caracter de urgenta.
Depasirile repetate, in zigzag, ori franarea brusca, slalomul printre masini" ar urma, daca parlamentarii sustin initiativa Politiei, sa fie pedepsite de noul Cod Rutier cu suspendarea permisului de conducere, nu doar cu amenda.
Legea bugetului pe 2011 a intrat in linie dreapta, anunta, luni, secretarul general adjunct al PDL, Gheorghe Flutur. Tot atunci, liderul PDL anunta intentia Guvernului de a trimite, astazi, legea in Parlament. "Legea bugetului de stat pe 2011 a intrat in linie dreapta.
O analiza intocmita de GdS arata ca vanzarile de masini noi in Oltenia au scazut vertiginos in ultimii patru ani, iar singurele "zvacniri" ... In ciuda acestui program si a taxei de poluare introduse de guvern, parcul auto din Oltenia s-a invechit considerabil in ultimii ani.
Zecii de pagubiti din dosarul "Creditcoop" mai au de asteptat pana sa-i vada dupa gratii pe responsabilii ingineriei fiscale a caror victime au fost.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
Asistenta tehnica pentru elaborarea proiectului tehnic si lucrarile de executie la podul peste canalul Dunare- Marea Neagra costa peste 1,6 milioane euro si respectiv 23 milioane euro.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd.
Cresterile salariale vor fi conditionate de reducerea numarului de salariati si raportate la evolutia indicatorilor economici si sociali, iar ministrilor si altor demnitari le va fi interzis sa mai acorde deduceri sau noi sporuri fara ca legea sa prevada o autorizatie speciala in acest sens.
Pensiile din sistemul public, inclusiv pensia minima garantata, vor fi inghetate la valorile actuale pe parcursul intregului an 2011, iar contributiile de asigurari sociale percepute angajatorului si angajatului nu vor scadea sub nivelul actual. Proiectiile sunt prezentate in forma finala a proiectului bugetului de stat pentru 2011.
Topul celor mai importante 10 evenimente de business din 2011 (Autor: ... Recordul productiei agricole este estimat la circa 20 miliarde de euro de către analistii Raiffeisen.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Referendumul prin care romanii au decis sambata, 19 mai a.c., soarta lui Traian Basescu nu reprezinta victoria nici uneia dintre parti si nici incheierea razboiului dintre presedinte si partidele parlamentare, cu exceptia PD si a PLD.
Stefan Mihu, personajul care a reprezentat pionul central al celui mai mare scandal privind rambursarile ilegale de TVA, a reusit sa fenteze nu numai justitia romana, ci si conducerea CECCAR, devenind in data de 28 februarie a.c., in imprejurari discutabile, presedintele Filialei Constanta a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta a inaugurat in cursul zilei de vineri IMM Business Center.
Mircea Geoana a fost dat marti afara din PSD si miercuri a fost revocat din functia de presedinte al Senatului. Social-democratii au realizat un material cu prevederile din statutul partidului pe care Mircea Geoana le-a incalcat si care s-au soldat cu retragerea sprijinului politic si revocarea de la Senat.
Raspunsul la intrebarea de mai sus sta, in mare parte, in pixul magistratilor de la Judecatoria Brasov. Premizele sugereaza insa ca nu va fi cazul unei despagubiri-record de sute de mii sau chiar un milion de euro, asa cum au mai existat in Romania.
Brasovul gazduieste o serie de simulari de incidente cu victime multiple La exercitii iau parte 200 de medici UPU si pompieri din cadrul IGSU Printre simulari se numara un accident rutier in tunel sau incendiu la spital
google-analytics.com