Cautare

13020 de rezultate pentru "accident rutier la poligonul sorogari in jud iasi in ziua de 27 04 2010 la ora 8 37" (3.18 secunde)
I-ai ciuruit, fiinta extraordinara!", pe care il puteti citi in continuare. 'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari. Mitinguri, demiteri, demisii, crime, mite prin parcari, dezvaluiri despre asasinate la comanda, suparari prezidentiale.
Mii de oameni au venit la slujba. Programul evenimentelor/ Restrictii de trafic in Capitala Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita duminica de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu si Patriarhul Daniel, alaturi de care se vor afla mai multi ierarhi romani si straini.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... Dupa ce a trecut de un imobil, a surprins si accidentat grav pe S.
Numarul judetelor afectate de inundatii a scazut la 5, iar cel al localitatilor ce au avut de suferit de pe urma viiturilor a ajuns la 137, a anuntat, luni, secretarul de stat in MIRA, Victor Paul Dobre, potrivit caruia situatia ramane sub monitorizare.
Indicii productiei industriale arata ca in noiembrie 2011 doar doua judete din Oltenia au avut crestere, in timp ce trei au inregistrat o scadere considerabila. Imbucurator este faptul ca indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie au crescut, totusi, in patru din cinci judete.
Trecerea la ora de iarna 2018 se face in noaptea de duminica spre luni, dintre 28 octombrie si 29 octombrie 2018, cand ora 4:00 va deveni ora 3:00. Asta inseamna ca duminica 28 octombrie 2018 vom dormi mai mult cu o ora.
COD RUTIER 2013: Soferii care sunt depistati la volan sub influenta bauturilor alcoolice, in cazul in care fapta nu constituie infractiune, vor avea permisul suspendat o jumatate de an si vor primi o amenda prevazuta la clasa a V-a de sancțiuni (21-50 de puncte-amenda) dacă
SEMNE DE ALARMA: ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! Interventia rapida reduce semnificativ riscul de dizabilitate sau deces. ... (rapid, din limba engleza) pentru a identifica semnele de alarma ale AVC si suna de urgenta la 112!
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Piata Taraneasca organizeaza de vineri pana duminica, in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din Sos. ... 3 cu ocazia Mosilor de vara Targul de Rusalii. Programul este de la 10, 00 pana la 18, 00 iar intrarea este libera.
Policolor sustine cu materiale renovarea caselor si obiectivelor publice din trei comune, trei orase, pictarea unei noi locomotive pentru CFR Calatori, doua muzee de interes national, un centru cultural.
Presedintele Traian Basescu a fost prezent ieri la exercitiul militar DEMEX 2005 in poligonul Cincu din judetul Brasov, la care au participat peste 3.000 de militari si aproximativ 150 de reprezentanti ai statelor membre NATO.
Un incendiu puternic de vegetatie uscata a izbucnit vineri intre localitatile Salcioara si Enisala si in Poligonul Babadag din judetul Tulcea. Incendiul a izbucnit in urma unor trageri cu tunul efectuate de militari francezi. Au ars zeci de hectare de vegetatie si 18 animale au murit.
Trei militari au fost raniti in Poligonul Catelu, miercuri, in timpul unei sedinte de aprindere pe cale pirotehnica a unei incarcaturi de exploziv (TNT), a transmis Ministerul Apararii.
Cazuri selectionate dintre cele raportate la ASFAN. La sediul ASFAN se gasesc fotografiile integrale din care au fost extrase imaginile obiectelor neidentificate, precum si alte informatii privind aceste cazuri.
Calarasiul de altadata: ... Nicolae Tiripan) La solicitarea d-lui Stelica Aragea repostez materialul despre aeroportul Calarasi. Odata cu trecerea Cadrilaterului la Romania, in anul 1913, Calarasiului i s-a creat o noua perspectiva, sub toate aspectele: ... De aceasta situatie se leaga si amenajarea unui aeroport in urbea noastra.
Liviu Antonesei, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea ' Al. I .Cuza ' Iasi ; ... Vasile Astarastoae, Rectorul Universita&tii de Medicina si ' Gr. ... Popa ', Iasi, Presedintele Colegiul Medicilor din Romania; ... Dr.Vlad Bedros, Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti;
Liderul filialei municipale a PNL Iasi, Cristian Adomnitei, a declarat marti ca niciun reprezentant din conducerea PNL Iasi nu sustine demersul lui Valerian Salavastru privind organizarea unui congres extraordinar al partidului si ca acesta va raspunde in interiorul partidului pentru opinia sa.
Ziua Culturii Nationale, celebrata in intreaga lume Ziua de nastere a marelui poet roman Mihai Eminescu a fost declarata in 2010 "Ziua Culturii Nationale".
Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. S-au tras 21 de salve de tun si s-a intonat imnul national (Autor: Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
google-analytics.com