Cautare

17802 de rezultate pentru "accident rurier satu mare" (8.11 secunde)
Ciprian Dansa (Satu Mare) / Arbitru VAR: ... Marius Omut (Satu Mare) / Observatori arbitri: Irina Mirt (Bucuresti) Stadion: Sepsi Arena, Sfantu Gheorghe (capacitate:
Iata factorii care cresc considerabil riscul de infarct sau accident vascular:
Asa cum spuneam, Romania ocupa, din pacate, un loc fruntas la capitolul accident vascular cerebral. ... Tot Organizatia Mondiala a Sanatatii a plasat Romania printre tarile care se afla pe primele locuri in lume in privinta mortalitatii dupa un accident vascular cerebral.
Tragedii pe sosele Ultimul accident produs din cauza vitezei excesive a fost inregistrat in judetul Dolj pe 25 august. ... Un alt accident mortal a fost produs pe 28 august de un tanar care nu a acordat prioritate de trecere unui pieton.
In mare parte, nesiguranta era indusa de votul secret - practica inedita pentru PSD-istii obisnuiti sa voteze la ordin si in conformitate cu listele date de sefi.
Inspectoratul General al Politiei Romane a mai comunicat ca autovehiculele implicate in accident au fost ridicate si transportate la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, dupa efectuarea fotografiilor judiciare si a cercetarilor la fata locului. ... Premierul este recidivist Premierul Tariceanu nu este la primul accident de motocicleta.
Domnului Branko RADULOVIC Vicepresedinte al Parlamentului din Muntenegru Stimate domnule vicepresedinte, Ingaduiti-mi sa ma folosesc de aceasta ocazie pentru a va transmite in numele Senatului Romaniei si al meu personal cea mai sincera recunostinta pentru modul in care autoritatile muntenegrene au colaborat cu autoritatile romane pentru a acorda ajutor in cazul tragicului accident suferit duminica in Muntenegru de autocarul cu turisti din Romania.
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
In aceste conditii, la mare cautare sunt 9 independenti, dar si cei 17 parlamentari ai minoritatilor, care, desi la putere, dau emotii Coalitiei de aceasta data. ... Uselistii l-au chemat inclusiv pe deputatul Ioan Chisalita, aflat intr-o perioada de recuperare dupa un accident grav.
Aceste produse ajuta si la reducerea riscului de a muri din cauza unui atac de cord sau a unui accident vascular cerebral.
Dupa moartea fostei jurnaliste Oana Dicu pe DN1, in urma unui tragic accident, prietenii sai se arata revoltati de modul in care a plecat dintre noi, mulți dintre ei ridicand problema comportamentului inconstient in trafic.
O fetita de 9 ani a fost ranita intr-un accident de circulatie care a avut loc intr-un restaurant in care se afla impreuna cu tatal ei. ... Insa nu aceasta a fost cea mai mare surpriza a zilei.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... Alte doua persoane implicate in accident au ajuns la spital cu rani grave. ... Cisterna cu motorina venea din aceeasi directie, insa cu o viteza foarte mare.
Tanarul suna la numere alese la intamplare, pretindea ca este procuror sau avocat, si ii spunea interlocutorului ca fiul acestuia a provocat un accident si are nevoie urgent de o suma mare de bani pentru a musamaliza cazul.
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. ... Andrei Tantos este al doilea schior care moarte intr-un accident. Anul trecut, triplul campion national la schi Szabo Janos a murit intr-un accident de tren.
319 din 2006 privind securitatea si sanatatea in munca, a fost declansata o ancheta ce urma sa stabileasca daca incidentul se incadreaza ca accident de munca.
Asiguratorul va elibera documentele pentru inceperea lucrarilor de reparare a vehiculului dupa ce posesorul politei CASCO il va instiinta despre pagubele produse fie intr-un accident de circulatie din care a rezultat numai avarierea propriei masini, fie in alte imprejurari decat un accident de circulatie.
Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie. ... El mi-a spus ca in dimineata respectiva, Dumitru Tinu avusese un accident pe DN1, la Romanesti si ca a decedat.
Cand se gandeste la cursele sale, campionul national la motociclism Catalin Cazacu isi aminteste exact fiecare accident suferit. ... "Cel mai "dureros" accident a fost cel din toamna trecuta in Germania, la calificarile campionatului mondial de viteza:
google-analytics.com