Cautare

1647 de rezultate pentru "accident in localitatea pielesti" (3.50 secunde)
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. Accidentul s-a soldat cu moartea unei persoane in varsta de 60 de ani, ranirea grava a alteia si ranirea usoara a altor noua persoane.
Constantin Mudava, cunoscut drept vindecatorul lui Nicolae Ceausescu, a murit, joi, in Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. ... Acum un an a facut un accident vascular cerebral. L-am gasit cazut in casa. ... Adevarul de Targoviste da mai multe amanunte in articolul intitulat:
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. ... Doi barbati au fost raniti ieri intr-un accident de circulatie produs pe Drumul National 65, pe raza comunei Valea Mare, in jurul orei 4.30.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. Doi bolnavi care erau transportari la un centru de dializa din Drobeta Turnu Severin au murit dupa ce masina in care se aflau a lovit un parapet de ciment.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Furia mareste riscul de infarct si atac cerebral Mai expuse acestui pericol sunt persoanele cu suferinte cardiovasculare In primele doua ore dupa o criza de furie, riscul de infarct miocardic se multiplica de cinci ori si riscul de ruptura a unui anevrism cerebral de sase ori.
Aceste metode se impart in doua mari categorii: ... Metoda Accidentul se inscrie in categoria metodelor de abordare la telefon. Din statisticile politiei, cei mai multi escroci care o folosesc sunt deja in spatele gratiilor, dar au acces la un telefon.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... In mod surprinzator, una dintre cauzele deceselor de pe soselele romanesti este incapacitatea trecatorilor de a acorda primul ajutor.
• Fulga Jana, primar PC al localitatii Simnicu de Sus • Carciumaru Constantin primar PNL in localitatea Cotofenii din Fata • Racareanu Ion primar PNL al localitatii Bradesti • Militaru Mihai, primar PSD al localitatii Robanesti • Duta Marin, primar PSD in localitatea Cetate • Guta Mircea, primar PNL al municipiului Calafat • Calafeteanu Puiu Mihai, ales din partea PNL la conducerea Primariei Plenita • Toma Cristian, primar PSD al localitatii Piscu Vechi • Vintila Marin, primar PNL din localitatea Poiana Mare • Mungiu Gheorghe, primar PNL in localitatea Ciupercenii Noi "Cei 10 primari si-au exprimat sustinerea si increderea in liderii UNPR Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, profesorul Gheorghe Bica, Gigi Netoiu, Puiu Iordanescu, precum si in proiectele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, pe care cei edilii-sefi le considera importante pentru cetatenii localitatilor pe care le conduc, pentru interesul national, pentru romani si pentru Romania", se arata intr-un comunicat remis, joi, agentiei MEDIAFAX.
Exportul de carne de pasare nu va fi afectat de gripa aviara, deoarece in zona focarului nu exista complexuri de crestere a pasarilor, iar pentru Romania, ca stat membru, nu vor fi impuse restrictii la nivel national pentru comertul cu carne de pasare, a declarat Nicolae Lazar, director al directiei de sanatate animala din cadrul ANSVSA.
Daca eu as incalca in fiecare luni dimineata, cand vin spre Bucuresti, limita de viteza sau vreo alta regula de circulatie, nu as putea beneficia niciodata de prevederea legala a injumatatirii cuantumului amenzii daca plata se efectueaza in 48 de ore.
CNADNR spune ca licitatia va avea loc in toamna, dar finantare pentru lucrari inca nu exista si nici exproprierile nu au inceput.
CNADNR spune ca licitatia va avea loc in toamna, dar finantare pentru lucrari inca nu exista si nici exproprierile nu au inceput.
CNADNR spune ca licitatia va avea loc in toamna, dar finantare pentru lucrari inca nu exista si nici exproprierile nu au inceput.
CNADNR spune ca licitatia va avea loc in toamna, dar finantare pentru lucrari inca nu exista si nici exproprierile nu au inceput.
FARCAS) Art Campbell este un ufolog american care si-a facut studiile in domeniul artei in anii cincizeci in Kansas City, unde a si condus organizatii locale pentru studiul fenomenului OZN. La ora actuala, pensionar, traieste in statul Oregon.
google-analytics.com