Cautare

2811 de rezultate pentru "accident grav la mihaesti valcea" (2.60 secunde)
Gaz Metan Severin e pusa la incercare astazi de Chindia, dar oficialii de la Dunare sunt siguri ca Bondrea si compania vor obtine un rezultat pozitiv Desi s-a facut comoda pe locul trei in clasament, pozitie care ar putea echivala cu promovarea in Liga I, Gaz Metan Severin stie ca lupta se va da pana in ultima secunda si si-a propus sa bifeze succese in toate cele patru etape ramase de disputat.
Formatia Prometeu Craiova va disputa astazi, de la ora 18.00, in deplasare, un joc foarte important, adversara fiindu-i FC Oltchim Ramnicu Valcea, partida contand pentru etapa a 28-a din Liga a III-a, seria 4.
Costica Valcea si-a justificat decizia chiar in programul de meci, invocand singuratatea si problemele de sanatate. ... Sunt adresate tuturor celor care au avut incredere in mine, in proiectul pe care l-am avut la Severin: ... la finalul sezonului, colaborarea mea cu Gaz Metan Severin va lua sfarsit.
Handbalista, care a contribuit decisiv la salvarea echipei SCM Craiova de la retrogradare, a anuntat conducerea clubului sa nu mai conteze pe ea in sezonul viitor deoarece va deveni mamica Roxana Han, centrul echipei feminine de handbal SCM Craiova, a anuntat conducerea clubului sa nu conteze pe ea in sezonul viitor deoarece a aflat ca este insarcinata.
Tehnicienii campioanei Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, Jakob Vestergaard, Mette Klit si Steluta Luca au condus, luni, primul antrenament dupa pauza competitionala, la reunirea echipei fiind prezente 13 handbaliste, informeaza Mediafax. ... La reunire nu au fost prezente, insa, o serie de vedete ale echipei valcene.
ā€˛Persoana care a sunat s-a recomandat a fi Andrei Ionescu, de la Orange, si a sustinut ca numarul sotiei mele a fost ales pentru obtinerea unui premiu de 1.500 de euro.
Constantin Mischiu din Horezu, Valcea, participa la Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate, unde intrarea este libera.
sau cea mai noua colaborare a lui Stefan Banica alaturi de Cabron, hitul La masa mea - Pentru orice artist, contactul cu publicul este cel mai important. ... Energia pe care o primesti de la public, in concertele live, nu o simti niciodata atunci cand inregistrezi o piesa in studio.
Sindicatul Liber OLTCHIM picheteaza sediul Guvernului Sindicatul Liber OLTCHIM, reprezentativ in cadrul SC OLTCHIM SA Ramnicu Valcea, organizeaza in data de 9 aprilie, intre orele 11.00 - 15.00, un miting la sediul Guvernului, cu participarea a 1.000 salariati ai SC OLTCHIM, informeaza un comunicat de presa al Cartel Alfa.
World Vision Romania organizeaza o incursiune in judetul Valcea pentru a descoperi evolutia si transformarile comunitatilor din localitatile Stoilesti-sat Ursu, Scundu si Francesti de-a lungul timpului.
Cu o istorie straveche si un neam mare si ales (echivalente ale cozonacului sunt cunoscute si preparate in toate tarile europene, iar lumea contemporana il cunoaste pe toate continentele), pretiosul produs are si un loc de frunte la toate mesele importante si la toate evenimentele de suflet din spatiul romanesc.
Livia Stanciu a pierdut la CEDO (Autor:
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
Locomotiva unui tren de marfa care transporta carbune a deraiat marti dimineata pe ruta Babeni-Alunu, in judetul Valcea. In urma accidentului, rezervorul locomotivei s-a spart si circa doua tone de motorina s-au scurs in sol, au transmis reprezentantii ISU Valcea.
La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 23.40, C. ... Cand a ajuns la intersectia cu P-ta Romana, a surprins si accidentat grav pe N. ... Victima a ramas internata la spital. ... La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 17.00, D.
La data de 4 februarie 2011, in jurul orei 15:30, T. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului de la nr.
Lucratorii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Valcea au mari batai de cap atunci cand vine vorba de depistarea si sanctionarea unor astfel de abateri. Ion Nicolaescu, inspectorul-sef al ITM, spune ca problemele sunt create atunci cand administratorii firmelor-fantoma isi declara un sediu social la care nu pot fi gasiti.
Trei presedinti de Consilii Judetene din Oltenia, Dolj, Gorj si Valcea, au fost vineri prezenti la Craiova, la prezentarea autospecialelor care vor reduce semnificativ timpul de interventie al pompierilor.
La data de 04 aprilie 2011, in jurul orei 11:00, B. ... La intrarea in pasajul subteran Unirii, a surprins si accidentat pe R. ... Accidentata grav, R. Doina a ramas internata la spital. ... La data de 04 aprilie 2011, in jurul orei 13:00, A. ... Accidentata grav, P.
La data de 21 iunie 2011, in jurul orei 17:00, Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei a fost sesizat prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca intr-un apartament situat in str.
google-analytics.com