Cautare

2811 de rezultate pentru "accident grav la mihaesti valcea" (6.26 secunde)
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina.
6 ani fara George Naghi la Aldis!
Un accident mortal s-a petrecut, joi, in jurul orei 18.00, pe Bulevardul Magheru, din Capitala. In urma accidentului, doua persoane au murit, iar alte doua au fost grav ranite.
La data de 10 martie 2011, in jurul orelor 22.00, B. ... 26, a surprins si accidentat grav un barbat ramas neidentificat, care s-a angajat in traversarea sos. ... Din accident a rezultat rănirea grava a pietonului care a ramas internat la spital.
La data de 10 martie 2011, in jurul orelor 21.00, S. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. Ceahlau, a surprins si accidentat grav pe T. CONSTANTIN de 62 ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni la culoarea rosie a semaforului pietonal.
Stefan Banica Junior a fost implicat intr-un usor accident rutier, in Capitala, potrivit Libertatea.ro. ... "Nu s-a intamplat nimic grav. ... Ma iertati ca nu pot sta mai mult de vorba, dar sunt la petrecerea pentru ziua fetitei noastre, pe care o cheama si Ana", a declarat Stefan Banica jr.
Cinci persoane au fost ranite grav, luni seara, intr-un accident produs in municipiul Constanta. ... Potrivit Neptun TV, cinci persoane au fost ranite in coliziune, iar unul dintre soferii implicati ar fi fugit de la fata locului la scurt timp.
Un sofer de 27 de ani a fost prins de politisti, dupa ce a urcat la volan, baut, dar si drogat. ... A fost o urmarire in trafic, iar totul s-a terminat cu un accident.
Traficul din centrul Capitalei a fost dat peste cap, luni dimineata, in urma unui accident care a avut loc in zona intersectiei Tineretului.
Un accident mortal s-a produs in aceasta dimineata pe Valea Oltului. Doua TIR-uri s-au ciocnit frontal, iar in urma impactului ambii soferi au murit, iar o femeie a fost proiectata prin parbriz si este ranita grav.
Trei surori au murit intr-un accident deosebit de grav petrecut putin inainte de miezul noptii. Alte 3 persoane au fost ranite si au ajuns la spital.
Un microbuz, plin cu romani care se intorceau in tara, a fost implicat intr-un accident mortal pe o sosea din Austria. O romanca a murit, iar alta a fost grav ranita.
Poetul basarabean Grigore Vieru a incetat din viata, in noaptea de sambata spre duminica, la Spitalul de Urgenta din Chisinau, unde era internat la reanimare, in urma unui accident auto petrecut in urma cu cateva zile, informeaza Amos News.
Soferul care a lovit un scuterist si apoi a fugit de la locul accidentului a fost arestat ieri pentru 29 de zile. Masura a fost dispusa de magistrati la solicitarea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Angel S.
Accident cumplit in Sibiu. O tanara de 19 ani si un tanar de 22 de ani au murit, iar alti doi sunt in stare grava, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de remorca unui TIR parcat pe marginea drumului.
La data de 16 septembrie 2010, in jurul orei 18.10, B. ... Blejoi, a intrat in coliziune cu un autovehicul marca VW Transporter, care la iesirea din curtea imobilului nu a a acordat prioritate de trecere.
La data de 16 aprilie 2011, in jurul orei 13:20, S. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. Vatra Luminoasa, nu a acordat prioritate de dreapta la efectuarea virajului stanga pe str.
Accident teribil in Ungaria: 14 romani au murit in coliziunea unui microbuz cu un TIR Romanii se intorceau din Spania, unde se aflau la munca. ... Drama s-a produs intr-o localitate aflata la mica distanta de granita cu Romania.
Trafic ingreunat in zona Pasajului Basarab din cauza unui accident auto Doua masini s-au ciocnit, luni dupa-amiaza, in apropierea Pasajului Basarab din Capitala. ... Incidentul s-a petrecut la intersectia dintre Grozavesti si Splaiul Independentei.
Actrita Violeta Andrei, care interpreta rolul adolescentei Mada in serialul de televiziune "Nimeni nu-i perfect", a murit marti dimineata, la cateva zile dupa ce a fost implicata intr-un grav accident de circulatie.
google-analytics.com