Cautare

61288 de rezultate pentru "abonati din bacau" (5.51 secunde)
Actorul Florin Piersic implineste 80 de ani Marele actor Florin Piersic s-a nascut la 27 ianuarie 1936, la Cluj, din parinti bucovineni (mama - originara din Valea Seaca, tatal - medic veterinar, originar din Corlata).
La data de 20 aprilie 2011, ora 17:00, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe D.
Aglomeratia din capitala este una inacceptabila pentru anul pe care il traim, 2016.
Cabinetul-alternativa al PD-L este format din comisii departamentale ai caror membri au fost, insa, deja desemnati de catre conducerea partidului, ei urmand sa elaboreze, pe fiecare domeniu guvernamental in parte, documentul fundamental al strategiei politice:
Urmand indeaproape modelul RAFO (se pare ca rafinaria onesteana a fost vanduta chiar din arestul in care se afla Marian Iancu, cu permisiunea procurorilor), grupul VGB, desi incoltit de Parchetul General, continua seria afacerilor pe picior mare.
Vor fi reabilitate termic 145 de blocuri de locuinte in acest an in mai multe orase din tara ce fac parte din "Programul de reabilitare termica a blocurilor de locuinte", alaturi de alte 693 de blocuri, a declarat joi directorul din cadrul Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor."In acest an vom reabilita termic 145 de blocuri de locuinte din orasele:
Millennium Bank a oferit un MINI One, un scuter Vespa si o bicicleta BMW castigatorilor primelor trei locuri ale concursului e-Cont, primul cont curent din Romania pentru a carui deschidere nu este necesara nicio vizita la banca.
Tari din Europa, precum Germania si Franta ocupa abia locurile patru si cinci in ceea ce priveste numarul de unitati francizate. ... Mikit Mikit este primul constructor din Franta de case individuale traditionale.
PDL a obtinut 28,38% din voturile pentru consiliile judetene, PSD a obtinut 28,22%, iar PNL - 18,65%, dupa centralizarea facuta pana miercuri, la ora 8.30, a voturilor valabil exprimate in 99,99% din sectiile de votare de la nivelul intregii tari, a anuntat BEC.
Exportatorii din industria de profil sunt cel mai grav afectati. ... Cea mai mare fabrica de hartie de ziar din tara, Letea Bacau, a crescut de ieri preturile cu 2,2%, aproximativ 10 euro/tona, ne-a declarat Dan Ciule, directorul comercial al fabricii.
Orange isi extinde acoperirea 4G cu inca 1300 de noi localitati Orange a anuntat ca isi extinde acoperirea 4G si ofera acoperire pentru internet de mare viteza utilizatorilor din inca 1300 de localitati de la noi din tara.
Banditul Whisky prezinta povestea adevarata a celui mai mare spargator de banci si oficii postale din Est-ul Europei, un barbat plecat din Romania, care a actionat in Ungaria in anii 1990.
Zeci de studenti ai Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, dar zi rezidenti neurochirurgi au luat parte la cel de-al 39-lea Congres al Societatii Romane de Neurochirurgie (SRN), cu participare internationala, desfasurat la Cercul Militar Narional, intre 19-21 septembrie, alaturi de reprezentantii tuturor centrelor de neurochirurgie din Romania.
Romania Libera publica un articol de Dan Cristian Turturica, intitulat "De ce se teme PSD", din care puteti citi in continuare partea a doua. ... Ofensiva pentru momirea primarilor si a tuturor ostasilor-activisti din tara este inca in pregatire.
Seceta prelungita compromite lucrarile agricole de toamna Seceta prelungita din vestul tarii le creeaza probleme agricultorilor in ceea ce priveste pregatirea terenului pentru lucrarile de toamna.
Magazinele din Dofteana, Contesti si Perisoru functioneaza in format Loco. Cel din Dofteana, judetul Bacau, se gaseste pe str. ... Cel din Contesti, judetul Teleorman, este situat pe str. Principala, nr.194, si are o suprafata totala de 357 mp, din care suprafata de vanzari este de 229 mp.
- Ajuns in fruntea neamului sau, getul Burebista s-a inaltat atat de mult prin exercitii, abtinere de la vin si ascultare fata de porunci, incat in cativa ani a faurit un stat puternic si a supus getilor cea mai mare parte din populatiile vecine, ajungand sa fie temut chiar si de romani, a scris geograful si istoricul antic Strabon, care si-a redactat opera la putin timp de la disparitia lui Burebista.
In cadrul campaniei ,,Doneaza un zambet sanatos'', Orbit Romania ne indeamna sa sustinem cu totii sanatatea orala a copiilor defavorizati din toate cele trei programe ale organizatiei SOS Satele Copiilor Romania - din Bucuresti, Cisnadie (judetul Sibiu) si Hemeius (judetul Bacau), dar si din gradinitele si scolile afiliate.
Epidemie de rujeola in Romania din cauza nevaccinarii. ... In astfel de cazuri parintii sunt trimisi sa-si cumpere vaccinul din farmacie, daca il gasesc.
Sunt foarte bucuroasa pentru ca recent am semnat un contract cu o casa de discuri din Franta, Summit Records.
google-analytics.com