Cautare

61288 de rezultate pentru "abonati din bacau" (4.99 secunde)
Wall Street Journal, a argumentat Murdoch, este singurul ziar american care si-a crescut numarul de abonati, atat pentru editia tiparita, cat si pentru cea electronica, in perioada de criza financiara.
Vezi in cativa pasi simpli cum afli viteza la internet De la primele modemuri si pana la cele mai rapide retele wi-fi din lume, nu exista internaut care sa nu fi avut vreodata probleme de conectare sau cu vitezade internet.
Daca ar fi castigat vesnicii abonati la astfel de probe, adica cele cateva companii straine care ne fac si ne refac drumurile de cativa ani buni incoace, atunci nu era bine, pentru ca nu se incurajeaza capitalul autohton.
Desi asa-numita rebeliune din Rusia a durat mai putin de 24 de ore, a fost suficient pentru Polonia, Lituania si Letonia sa aloce mai multe efective la granita cu Belarus. ... https://euronews.ro/ Abonati-va la canalul nostru de Youtube:
Epistolele sunt adresate unor marinari din Franta care au fost rapiti de britanici in timpul Razboiului de Sapte Ani. ... https://euronews.ro/ Abonati-va la canalul nostru de Youtube:
Tributari propriei strategii de tergiversare a acestei decizii pentru a evita astfel un precedent periculos legat de viitorul candidat pentru prezidentiale, liberalii risca insa sa se confrunte cu scenariul dezastruos inregistrat la localele din 2016. ... https://euronews.ro/ Abonati-va la canalul nostru de Youtube:
Barbati, femei si copii, slabiti si uzi de la ploaia din timpul noptii, plangeau in timp ce operatiunea de salvare a inceput, iar oamenii au fost urcati la bordul unei barci pneumatice pentru a ajunge la nava de salvare. ... https://euronews.ro/ Abonati-va la canalul nostru de Youtube:
Baza de clienti a crescut cu peste 600.000 in cel de-al treilea trimestru al anului 2007, dintre care 18% sunt abonati, ajungand la un total de 2,8 milioane de clienti pentru primele noua luni ale anului.
La acestia se adauga cei aproape patru milioane de abonati ai RomTelecom, fara a lua in calcul utilizatorii de servicii de telefonie fixa furnizate de operatorii CATV.
Transilvania Sud are in jur de un milion de clienti, iar Transilvania Nord 1,1 milioane de abonati.
Raportat la populatia tarii, penetrarea telefoniei mobile a atins 106,2%.Cel mai mare operator de telefonie mobila este Orange Romania - cu 10,1 milioane de clienti la finele lunii iunie, urmat de Vodafone Romania - 9,256 milioane de utilizatori, Cosmote Romania - 4,642 milioane de clienti, RCS&RDS (Digi.Mobil) - peste 1,1 milioane de clienti (iulie 2008) si Telemobil (Zapp Mobile) - circa 500.000 abonati (iulie 2007).
Aceasta masura ar putea permite operatorilor mai mici sa ia abonati ai operatorilor mari, oferind servicii cu valoare adaugata, dar si tarife mai mici.
"Noii abonati Dolce pot opta pentru unul dintre cele trei pachete principale, ce pun la dispozitie programe pentru toate segmentele de clienti - Dolce National, Dolce Variat si Dolce Star.
https://euronews.ro/ Abonati-va la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCbATDExtWstHnwWELZnXNZA Urmariti-ne si pe Social Media:
Printre acestea, trimiterea a inca zece functionari si diplomati specializati in probleme consulare la Chisinau, cel tarziu la 25 ianuarie, procesarea a circa 600 de cereri de viza, saptamanal, in directia specializata din MAE si detasarea, incepand cu 25 ianuarie, a unui consul cu experienta in Republica Moldova.
Brasov este cel mai avantajos oras din Romania, conform celor zece criterii analizate de Storia.ro. Topul regiunilor este condus de Transilvania, potrivit raportului Orase si cartiere din Romania Capitala se afla pe a 17-a pozitie in clasamentul celor mai avantajoase orase din Romania.
Miercuri, 3 iulie 2013, s-a lansat oficial portalul www.promovareata.ro, un site care se adreseaza femeilor din domeniul sanitar. Aceasta platforma online reprezinta un serviciu care faciliteaza crearea de legaturi si mentinerea acestora, intre persoanele active din sistemul de sanatate.
Pentru al treilea an consecutiv, a fost desfasurata o caravana in opt judete din tara in cadrul careia femeile din mediul rural au putut beneficia de examinari medicale gratuite ale sanilor.
Popescu Baleni, prefectul judetului Ialomita, se vor intocmi lucrarile necesare pentru infiintarea in localitate a unei scoli de pilotaj, chiar din primavara acestui an:
Asadar, la Teatrul Itinerant Tandarica din Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR), la Sala Lahovari, la Sala Studio si la Teatrul de vara - Tandarica Etaj 5, vor avea loc spectacole de teatru atat din tara (Bucuresti, Ploiesti, Craiova, Pitesti) dar si din strainatate (Spania), workshop-uri sustinute de Toni Zafra si Mihai Gruia Sandu dar si proiectii video.
google-analytics.com