Confirmarile artistilor pentru editia 2013 de B’ESTFEST Summer Camp continua, Friction fiind cel mai recent nume adaugat pe afisul festivalului! B‘ESTFEST Summer Camp va avea loc in perioada 5-7 iulie, in B’ ESTFEST Park - Tunari.
DJ-ul de origine britanica Friction, pe numele sau real Ed Keeley, a devenit de-a lungul celor aproape 15 de ani de cariera unul dintre cele mai cunoscute si apreciate nume ale scenei drum and bass. A debutat in 1998 cu single-ul "Critical Mass", atragand rapid atentia caselor de discuri.
Incepand cu anii 2000, cariera sa a evoluat extrem de rapid, Friction transformandu-se dintr-un DJ intr-un producator respectabil, premiat in repetate randuri in cadrul galelor Drum and Bass Awards, fiind totodata prezent in Drum and Bass Hall of Fame, inca din 2011. Un an mai tarziu, in 2012, Friction a lansat "Led Astray", single ce s-a bucurat de un foarte mare succes, aflandu-se pe prima pozitie a topului de pe BBC - Radio 1 timp de 6 saptamani.
Descris de Pete Tong drept unul dintre "greii" industriei muzicale de profil, Friction s-a aflat de-a lungul timpului in line-up-ul unor festivaluri precum Tommorowland, Exit, Dour sau Pukklepop, urmand ca anul acesta sa se vina pentru prima data si la B‘ESTFEST Summer Camp 2013!
B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc vara aceasta, in weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival putand fi achizitionate de pe www.MyTicket.ro la doar 150 RON, urmand ca biletele de o zi sa devina disponibile in curand. Fanii B’ESTFEST au sansa de a rememora cele mai frumoase clipe ale editiei 2012 in documentarul disponibil pe canalul oficial de Youtube: BestfestTV.
Detalii suplimentare despre B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe www.bestfest.ro si www.facebook.com/Bestfest.Romania.