Cautare

7140 de rezultate pentru "vreau sa mi schimbat adresa depending factura" (8.66 secunde)
Scenariul dupa care s-a derulat saltarea primarului Capitalei a vrut musai sa arate lumii ca Romania este o societate compromisa, putreda pe dinauntru si nefrecventabila. ... In cazul Oprescu, manipularile au fost construite astfel incat acesta sa poata fi infierat cu manie proletara.
(2) ca statul este obligat sa ia masuri pentru asigurarea igienei si a sanatatii publice.
Sa vedem in continuare argumentele pro si contra. ... IMOBILELE NU VOR REZISTA, PENTRU CA AU FOST CONSTRUITE SA TINA ATAT CAT POT IN FORMA DE ACUM. ... Un alt avantaj este economisirea din factura energetica a tarii, datorita stoparii pierderilor de energie.
Nu strica sa bagi la cap si sa dai mai departe vestea, pentru ca si tu, dar si prietenii tai sa nu cumva sa pice in plasa hotilor!
Vicepresedintele ANRE a explicat miercuri seara, la Digi24, ce trebuie sa faceti cand primiti o factura care nu respecta legea, adica nu are plafonare, nu are compensare.
Carmen Tanase, in stare de soc dupa ce i-a venit factura la curent. Insa, actrita isi face griji si pentru ceea ce va urma, caci urmatoarea suma pe care o va avea de platit va fi de 6 ori mai mare, dupa estimarea artistei.
Primarul din Motru cere inchiderea centrului de vaccinare din oras dupa ce a primit o factura de gaze in valoare de 35 de mii de lei.
Un milion de lei trebuie sa plateasca Teatrul National din Bucuresti doar pentru decembrie, o suma de 8 ori mai mare fata de anul trecut si dubla fata de cea din noiembrie si 86 de mii de lei este factura la gaze primita de muzeul Peles pentru luna trecuta.
O pensionara in varsta de 84 de ani, din Braila, a primit o factura de 1.252 de lei la energie electrica, desi locuieste intr-o garsoniera.
Desi este foarte interesanta mediatizarea unor cazuri de coruptie la nivel inalt care se face in ultima vreme, nu putem sa nu remarcam insa faptul ca celebrele cazuri cu care ne delectam la stiri nu reprezinta focarul coruptiei din aceasta tara.
Drept premiu probabil pentru atitea interventii ca sa avem gaz, in timp ce in alte orase presiunea e redusa cu 50% sau si mai putin, la Botosani si Dorohoi s-a diminuat cu 80%, asa, probabil ca sa nu uitam ca am votat cam putin Alianta.
E drept, noi, generatia prezenta, dar si cea viitoare, suntem obligati sa platim un pret: ... Marfa - adica actiuni - care ar urma sa produca, neuitand ca rolul primordial al pietei de capital este finantarea afacerii.
Un roman din Italia a facut o criza de nervi cand a vazut factura la curent
Compania furnizoare de energie ii cere vedetei peste 5000 de lei pentru a nu il lasa fara gaze! Liviu Varciu insa, a facut o alta investitie importanta pentru a il scapa de factura de gaze!
Factura la incalzire va fi de peste doua ori mai mare decat iarna trecuta si asta pentru ca pretul gigacaloriei pentru populatie a crescut la 1 aprilie 2022, de la 143 lei la 330 de lei fara TVA.
Este oficial, se simplifica factura la energie! ANRE a aprobat modelul, astfel incat de la 1 aprilie va deveni realitate.
Ministerul Finantelor ia in calcul o amanare a amenzilor pentru sistemul E-Factura. Raportarea a devenit obligatorie de la 1 ianuarie, insa sanctiunile erau programate din luna aprilie.
Alianta "Dreptate si Adevar" Gorj tremura din toate incheieturile, liderii locali ai PNL si PD sicanandu-se si amenintandu-se cu orice prilej, ultima bomba fiind lansata pe piata de Dan Morega, liderul PNL Gorj, care a spus ca va dispune controale in urma carora sa fie inlocuiti pedistii cu functii de conducere.
Liderul democrat, Emil Boc, a anuntat ieri ca PD va initia, dupa referendumul din 19 mai, o actiune de strangere de semnaturi pentru modificarea Constitutiei, astfel incat Parlamentul sa poata fi dizolvat daca electoratul spune "Nu" vointei acestei institutii.
Nu numai un premier ar putea fi schimbat, ci tot guvernul Guvernul sau programul de guvernare ar putea fi schimbat in totalitate, nu doar un prim-ministru, a declarat luni, la RFI, presedintele de onoare al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Cristian Diaconescu.
google-analytics.com