Cautare

2297 de rezultate pentru "telefon fix babeni valcea" (3.20 secunde)
Craiova, care a castigat faza zonala a Cupei Hagi Danone, competitie desfasurata la Ramnicu Valcea, la sfarsitul saptamanii recent incheiate.
din Ramnicu Valcea Sala Sporturilor "Traian" din Ramnicu Valcea, acolo unde isi disputa meciurile campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim, a gazduit weekend-ul trecut editia a 13-a a competitiei de karate Cupa Saishin.
FC Olt si CSM Valcea, gata sa continue ascensiunea Celelalte trei formatii din Oltenia sunt pregatite sa continue seria rezultatelor bune.
Formatia Prometeu Craiova va disputa astazi, de la ora 18.00, in deplasare, un joc foarte important, adversara fiindu-i FC Oltchim Ramnicu Valcea, partida contand pentru etapa a 28-a din Liga a III-a, seria 4.
Costica Valcea si-a justificat decizia chiar in programul de meci, invocand singuratatea si problemele de sanatate.
Roxana, care are 32 de ani, este in culmea fericirii ca va deveni mama, dar in echipa pregatita de Bogdan Burcea si Grigore Albici se va resimti absenta jucatoarei venite in iarna de la campioana Oltchim Ramnicu Valcea.
Tehnicienii campioanei Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, Jakob Vestergaard, Mette Klit si Steluta Luca au condus, luni, primul antrenament dupa pauza competitionala, la reunirea echipei fiind prezente 13 handbaliste, informeaza Mediafax. ... Toate se vor prezenta la Ramnicu Valcea la jumatatea lunii august.
Constantin Mischiu din Horezu, Valcea, participa la Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate, unde intrarea este libera. ... Strainii cumpara de la mine farfurii mari de Horezu, dar si pasari din lut, pentru suflat - 5 RON si magneti sub forma de farfuriute", spune Constantin Mischiu din Horezu, Valcea.
De abia astept sa ma intalnesc cu publicul meu de la Ramnicu Valcea, Timisoara, Resita, Craiova, Constanta, Galati, Bacau, Brasov!
Sindicatul Liber OLTCHIM picheteaza sediul Guvernului Sindicatul Liber OLTCHIM, reprezentativ in cadrul SC OLTCHIM SA Ramnicu Valcea, organizeaza in data de 9 aprilie, intre orele 11.00 - 15.00, un miting la sediul Guvernului, cu participarea a 1.000 salariati ai SC OLTCHIM, informeaza un comunicat de presa al Cartel Alfa.
World Vision Romania organizeaza o incursiune in judetul Valcea pentru a descoperi evolutia si transformarile comunitatilor din localitatile Stoilesti-sat Ursu, Scundu si Francesti de-a lungul timpului. ... Parcurgerea traseului din judetul Valcea are ca scop cartografierea plusurilor castigate de aceste comunitati, dar si minusurile cu care inca se confrunta.
SC Vel Pitar SA din Ramnicu Valcea, SC Boromir IND SRL din Ramnicu Valcea, Auchan, Cora, Carrefour, Tedesco SRL din Italia, SC Grewe SRL din Vestem-Sibiu, SC SAL-PAN din Salonta-Bihor, SC Lucipol Impex SRL din Ramnicu Valcea, SC As Pan SRL din Popesti Leordeni-Ilfov, SC Cristian Impex SRL din Tulcea, SC Aida Prod Com SRL din comuna Cernica-Ilfov si SC Teoden SRL din Bailesti-Dolj.
Era vorba de primarul din Ramnicu Valcea, Mircia Gutau.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
tu, doar ti-am zis cred de o mie de ori ca-ti dau telefon. ... "In iulie am primit un telefon si mi s-a spus: ... hai repede la telefon ". ... "mi-a zis cine i-a dat telefon sa ne facem mila de ea noaptea asta.
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
Sorin Rosca Stanescu) Intr-un sediu politic functioneaza un telefon ciudat.
Mai mult, unele dintre anunturi sunt destinate exclusiv persoanelor de sex feminin, avand sigla „numai pentru doamne“, iar altele ne spun ca poti obtine un credit doar prin telefon. ... Dupa care urmeaza numerele de telefon la care sa suni si o adresa pe Internet.
97, iar detalii se pot obtine la telefon 0251/421.659. ... În Craiova functioneaza Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici, Mijlocii si Cooperatie (OTIMMC) - cu mai multe informatii la telefon:
google-analytics.com