Cautare

1196 de rezultate pentru "servici clienti" (2.93 secunde)
Astfel, omul devine un robot care se duce la serviciu, vine acasa obosit, mananca, sta intr-o stare pasiva si receptiva la televizor, unde este sugestionat dupa cum vor conducatorii Noii Ordini si se culca apoi, ca sa fie odihnit dimineata, cand pleaca din nou la servici!
Draga mea scolarita, stiu ca mami pastreaza toate articolele mele (pentru ca eu sunt cam dezordonat si le tin unul aici, altul pe stick, altul la servici, pe calculator) si o sa ti le dea sa le citesti.
Calatoresti mult, in interes de servici. Responsabilitatile sunt foarte mari. Eliminati certurile. VARSATOR In Primavara 2019, varsatorul are un singur tel.
Sa-l fi vazut cu ce drag venea la servici si ce atent era la microbuze. Serviciul da-l naibii, salariul vine oricum, dar ce bine ca fac si un ciubuc.
Exprima exact situatia de fapt, ca nu mai stie saraca femeie ce sa faca, in fiecare zi vine cite unul care spune ca va fi prefect si fug repede la servici toti angajatii din Prefectura sa ii faca temenele.
Insa, pina la integrare, pina cind toti tiganii vor deveni rromi, vor avea servici, buletin si carte de munca, societatea trebuie sa se apere cumva si nu are alte mijloace decit aplicind legea.
Pacat de cei care chiar ar merita sa conduca institutiile de care pomeneam la inceput, dar nu le place forfoteala care are loc zilele astea. Si ori nu se mai baga, ori vor merge la servici cu un usor sentiment de greata.
E nevoie probabil de actiuni zilnice, de colaborare intre Politie si Primarie, pentru ca oamenii nu ies toti pe sosele cu masinile la opt dimineata ca sa ii enerveze pe politisti, ci pentru a merge la servici.
Ieri se intruneste Comitetul pentru Situatii de Urgenta, iar reprezentantii de la Botosani si Suceava ai Distrigaz Nord, firma aia care ne ia contorii de la usa cind sintem la servici, daca n-am achitat factura, refuza sa vorbeasca despre criza gazului si ne anunta ca am primit un comunicat de la Tirgu Mures, unde aflam inmarmuriti ca nu e gaz pentru ca e frig.
Si doar de aia este platita femeia de servici. Cam asta am putut observa, de-a lungul timpului, prin Bucuresti, dar sunt convinsa ca nu e doar o exceptie.
Creierele noastre intoxicate cu filme americane despre oameni descoperiti la coltul strazii, care fac cariera si isi asigura respectul colegilor doar pentru ca dau dovada de competenta, ne furnizeaza o imagine idilica despre realitatea cruda de la "servici".
Avem clienti care au cumparat 30 de rochite de la noi in aproape 3 ani. Avem si clienti din strainatate carora le trimitem rochiile prin posta/curier ori prin prieteni care pleaca acolo, pentru fiecare astfel de livrare, dandu-ne peste cap si cautand cea mai buna solutie.
Jucatorii importanti practica dobanzi cu 5-6% mai mari De altfel, bancile care se bazeaza pe clienti cu potenta financiara oarecum redusa, care isi constituie depozite de mica valoare, practica dobanzi la depozite mult mai mari (cu cinci sau chiar sase puncte procentuale mai mult) decat bancile care au clienti in majoritate companii (eventual straine).
In alta ordine de idei, un raport al Bancii Nationale a Romaniei arata ca societatile comerciale cu capital de stat, cele cu capital privat, persoanele fizice si celelalte categorii de clienti nebancari si neguvernamentali au deschis, in prima jumatate a anului in curs la bancile comerciale 2005, 34.073.120 de conturi.
De asemenea, reprezentantii cablistilor din Romania au anuntat ca fac eforturi deosebite pentru a-si mentine numarul de clienti si pentru a nu creste tarifele abonamentelor la cablu TV.
Cu o piata de peste 15 milioane de clienti la o populatie de aproximativ 22 de milioane de persoane, Romania a devenit o tara din ce in ce mai atractiva pentru marile corporatii bancare internationale.
In scurtul interval scurs de sambata pana luni, capetele luminate ale Bancii Romanesti s-au sfatuit probabil cum sa scape de povara a cat mai multi clienti si au impus o serie de conditii efectiv aberante, nemaiintalnite la bancile din Romania.
Trendul ofertarii pe internet este influentat si de potentialii clienti, care prefera sa parcurga anunturile de vanzare-cumparare de pe portalurile specializate de imobiliare, decat sa bata din usa in usa si sa stea de vorba cu zeci de agenti imobiliari numai pentru a afla oferta.
In domeniul turismului si al prestarilor de servicii, orice client multumit aduce cu el cel putin cinci clienti noi.
La ora actuala, Congaz detine nu mai putin de 13.500 de clienti in toate localitatile din judetul Constanta unde s-a realizat extinderea retelei de distributie centralizata a gazelor naturale, pana la sfarsitul anului in curs preconizandu-se majorarea numarului de clienti la cel putin 15.000 de persoane fizice sau juridice.
google-analytics.com