Cautare

1712 de rezultate pentru "service televiziune romtelecom" (3.16 secunde)
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. ... Si, apropo de televiziune, vreau sa cred ca in ceea ce priveste televiziunea am fost precursorul respectat si iubit al primelor show-uri politice devenite celebre pe micul ecran si atat de gustate de milioane de telespectatori.
'Este bine stiut faptul ca Televiziunea Romana, televiziune publica, ar trebui sa reprezinte o institutie simbol de moralitate, etica si deontologie. O televiziune publica este, prin excelenta, o televiziune a intregului popor fata de care trebuie sa-si exercite functiile in mod impartial, onest si moral.
Mai mult, comunicatul noteaza ca "decizia de a-i asocia in aceeasi emisiune si de a propune publicului un jurnal de stiri la ora 20:00 sustine linia de repozitionare a postului de televiziune".
Mai putin decat la privat In Marea Britanie sunt mai putin de 500.000 de persoane care lucreaza in "Civil Service" - armata de functionari britanici care cuprinde angajatii din tot aparatul administrativ, din ministere si agentii guvernamentale, care nu sunt numiti politic.
Actiunea fostului ministru Basescu a fost penalizata de magistratii CEDO prin sentinta pronuntata pe 3 iunie 2008 in cauza SC Pilot Service SA - Constanta impotriva Romaniei.
Control la ordin Reamintim ca Silviu Cotiga a fost trimis in judecata de procurorii DNA Craiova, pentru ca l-ar fi santajat pe patronul unui service auto din Craiova. ... Pentru reparatii, masina a fost dusa la service-ul auto al SC ABARTH SRL Craiova, administrat de Constantin Luta.
Compania Volvo Cars a anuntat luni ca recheama la service aproximativ 158.000 de vehicule comercializate in intreaga lume. ... Christer Gustafsson, purtator de cuvant al Volvo Cars, a declarat ca, din cele 158.000 de masini rechemate la service, numai 21.800 se afla in prezent in Suedia.
Bazandu-se pe studii de piata incepute inca din 1994, Microcomputer Service Craiova, care initial se axase pe calculatoare si retele de calculatoare, a investit in aparatura de furnizare a oxigenului medicinal, reusind ca in 2005 sa obtina un profit de peste 3,5 miliarde de lei vechi.
Dupa aducerea masinii în tara, este indicat sa mai faci mici operatiuni de întretinere.Chiar daca masinile la mâna a doua au carnet de întretinere în service, totul ramâne la nivel de declaratii si încredere.
Audi va investi in 2009 peste 25 milioane de euro in extinderea retelei locale de dealeri cu cinci centre de vanzari si service dar si in pregatirea personalului si recrutarea de specialisti a declarat marti brand managerul Audi Mihai Halmagianu.
Compania Allianz-Tiriac Asigurari este acuzata de Asociatia Societatilor de Service Auto Independente (ASSAI) care a sesizat mai multe institutii asupra numeroaselor plangeri si reclamatii venite din partea membrilor sai, ce au acuzat incalcarea legislatiei in vigoare de catre compania mentionata, au precizat, ieri, oficialii asociatiei.
de la pensiuni sau service-uri auto pana la software si site-uri. ... Cu aceste fonduri europene pot fi dezvoltate si afaceri de la zero, in domenii diverse, de la pensiuni turistice, service-uri auto si fabricute de confectii pana la firme de software si web design.
Microsoft intentioneaza sa lanseze in aceasta luna primul Service Pack al sistemului de operare Windows Vista. ... Situatia se poate repeta ca in cazul Windows XP, care dupa primul Service Pack, a avut o crestere spectaculoasa in randul utilizatorilor.
Dupa ce zilele trecute a fost acuzata ca procesorul Cell din PlayStation 3 incalca patente detinute de o alta companie, Sony mai da o data cu batul in balta si anunta clientii ca aproximativ 416.000 de camere foto digitale trebuie sa se intoarca in service.
Dupa multe telefoane date, am descoperit un service Philips in Deva. ... La service-ul respectiv am dat peste niste unii care aveau mai putin chef de munca decat am eu acum chef sa ma epilez pe picioare.
Tinerii au invatat meseria de tehnician service de aparate electrocasnice, aparatura radio si TV pe o durata de sapte luni in care au facut practica la Samsung Service Plaza, iar determinarea si perseverenta i-au ajutat sa obtina un loc de munca in cadrul service-ului.
Serviciile spioneaza opozitia Darren White, fostul sef US Secret Service, a facut acuzatii grave la adresa DNA, DIICOT, SRI si SIE. ... In loc sa apere interesele cetatenilor, serviciile arunca mizerie si incearca sa doboare politicieni, a mai spus fostul sef US Secret Service.
Romtelecom a lansat un nou model de factura pentru serviciile sale, clientii operatorului de telecomunicatii urmand sa le primeasca prin posta pana la 15 septembrie, a anuntat compania.
"In urma fuziunii, UPC Romania isi va consolida pozitia pe piata telecomunicatiilor, devenind astfel o prezenta mai importanta pe piata furnizorilor de televiziune prin cablu, telefonie fixa si Internet, putand concura cu succes la nivel national cu cele mai importante companii din domeniu", se arata in proiectul de fuziune publicat in Monitorul Oficial.
Orange, cel mai mare furnizor de servicii locale telecom, va lansa un pachet de servicii de televiziune "Ca urmare a realizarii notificarii transmise ANCOM, ORANGE ROMANIA S.A.
google-analytics.com