Dupa ce zilele trecute a fost acuzata ca procesorul Cell din PlayStation 3 incalca patente detinute de o alta companie, Sony mai da o data cu batul in balta si anunta clientii ca aproximativ 416.000 de camere foto digitale trebuie sa se intoarca in service. Si sa nu uitam de valul de acumulatori defecti care a determinat Sony sa schimbe peste 10 milioane de astfel de unitati livrati la mai toti producatorii de notebook-uri.

Asadar, posesorii modelului Cyber Shot DSC-T5, sunt rugati sa trimita in service aparatele pentru a le fi inlocuita partea de jos a carcasei. Totul a pornit de la o serie de plangeri primite de la clienti care sustin ca in timp, dupa ce carcasa se toceste, aceasta s-ar ascutii fapt care poate provoca mici taieturi ale pielii.

Sony sustine ca aproximativ 350.000 de unitati T5 au fost vandute in Europa, Statele Unite si China, iar 66.000 in Japonia. Clientii care intalnesc acest defect la aparatele lor pot trimite echipamentul in service pentru a-i fi remediata anomalia, gratuit evident, doar sunt japonezi.