Cautare

9213 de rezultate pentru "serbanescu mari" (4.16 secunde)
Cei mai mari evazionisti descoperiti in 2009 in Dolj provin din domeniul comertului cu cereale, iar prejudiciul adus statului este de 21 de milioane de lei.
Cu toate ca are printre cele mai mari suprafete agricole, Doljul nu produce dupa potential si in acest an este amenintat de seceta.
Jumatate dintre companiile mari (52%), cu peste 50 de angajati, au facut disponibilizari in 2009, aceasta fiind una dintre masurile luate de firme pentru a face fata crizei, se arata intr-un studiu realizat de Mercury Research in luna aprilie, pe un esantion de 200 de companii din Romania.
Mai spectaculoasa si mai semnificativa este insa o alta declaratie a ministrului Finantelor, si anume aceea ca, in actualele conditii din economia si societatea romaneasca, s-ar impune un impozit pe averile mari!
Au avantaj angajatii, pentru ca vor primi mai multi bani in mana, dar angajatorii vor suporta costuri si mai mari cu forta de munca.
'Cele mai mari 30 de contracte atribuite de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) in ultimii 4 ani au o valoare totala de aproape 1,7 miliarde de euro, insa doar 9 dintre aceste contracte, in valoare de 400 mil.
Firma Remia, una dintre cele mai mari din judet, a achizitionat in 2006 doua autoturisme a caror valoare pe factura a fost de aproximativ 45.000 de euro fiecare.
Un proiect de act normativ prevede ca Finantele pot sa verifice cati bani au in banci persoanele fizice, iar, daca au cheltuieli mai mari decat veniturile declarate, atunci e rost de...
13 firme doljene nu mai sunt "mari contribuabili", din cauza ca le-au scazut afacerile. ... Cand anumite firme se intorc de la Directia Mari Contribuabili la finantele judetene inseamna ca nu mai indeplinesc diferite criterii stabilite de lege, dintre care cele mai importante se refera la diminuarea afacerilor.
dobanzile sunt mai mari. ... Randamente importante, sensibil mai mari decat la depozite, s-au intregistrat in ultima perioada si la plasamentele in valuta.
dobanzile sunt mai mari. ... Randamente importante, sensibil mai mari decat la depozite, s-au intregistrat in ultima perioada si la plasamentele in valuta.
• au fost dezvaluite atacuri de tip spyware care vizau organizatii guvernamentale • cele mai multe incidente cibernetice au avut ca obiectiv furtul de informatii • au fost identificate atacuri asupra contractorilor, cu scopul de a ajunge la organizatiile mari • a aparut un nou actor pe scena APT:
Aventura il duce pe Micul Print intr-o calatorie in care va descoperi lumea nemaipomenit de ciudata, si nu neaparat foarte de luat in serios, a oamenilor mari.
Alimentele preparate la temperaturi mari provoaca diabet, hipertensiune arteriala si cancer Diabet si cancer de la prajeli! ... Portiunile arse din alimentele prajite la temperaturi mari contin acrilamida, un produs de glicare alimentara, descoperit in 2002 de cercetatorii suedezi.
Gustarile sunt esentiale pentru o dieta echilibrata, avand in vedere ca iti potolesc senzatia de foame si te impiedica sa consumi portii mari la mesele principale.
Mariti numarul spermatozoizilor partenerului dumneavoastra inainte de a ramane insarcinata Exista tehnici pe care le pot folosi barbatii pentru a-si mari numarul spermatozoizilor, astfel ca in ziua de dinainte sa ovulati sunt capabili sa elibereze un numar maxim de spermatozoizi sanatosi.La barbati, asta inseamna 3-5 zile de abstinenta (ne pare rau baieti, nu trebuie sa ejaculati deloc!).
Pentru ca viata de cuplu sa nu aiba de suferit, fie din cauza ca au asteptari mult prea mari de la partener fie ca isi dau seama ca sunt nefericiti. ... Cei singuri au sanse mari sa traiasca aventuri de neuitat si chiar sa se implice intr-o relatie stabila.
Astfel de jocuri au darul de a-i initia pe copii in taine pe care vor trebui sa le dezlege cand vor fi mari. ... Si in aceste situatii copiii ii imita pe cei mari, astfel incat, la maturitate, ajung sa aiba reflexe de gandire si de actiune gata formate.
taxele prea mari si coruptia atotstapanitoare. ... da, asa este, dar ce folos, caci taxele sunt prea mari, iar voi sunteti corupti. Iar progresele economice cu care va laudati nu sunt relevante, atata timp cat romanii platesc cele mai mari taxe pe forta de munca din Europa.
As aminti ca printre "nemuritorii" Frantei a fost adoptat si un roman din Slatina, Eugen Ionesco, iar un altul, Emil Cioran, e considerat ca unul din cei mai mari stilisti ai literaturii franceze.
google-analytics.com