Cautare

407 de rezultate pentru "posta maratei" (3.52 secunde)
si ce politicieni sunt aceia care spun in continuu ca vor binele PNL-ului, ca vor sa stranga randurile, dar se vede de la o posta ca se urmareste ruperea PNL?
Acesta figureaza, de asemenea, pe banderolele pe care le vor purta ziaristii, ministrii si deputatii si pe stampilele serviciului bulgar de posta.
Secretarul general al PRM sustine ca a depus, la 1 iunie un denunt penal, iar trei zile mai tarziu a expediat de la Senatul Romaniei, prin posta speciala, un denunt penal impotriva persoanelor care au recurs la fals si uz de fals cu ocazia intocmirii tabelului cu semnaturi de sustinere a motiunii de cenzura cu titlul "Guvernul Tariceanu trebuie sa plece!".
Chiuariu a demisionat de la ministerul Justitiei, la jumatatea lunii decembrie, in urma scandalului Posta Romana, argumentele sale, exprimate in cadrul sedintei conducerii PNL, fiind acelea ca nu doreste ca acest incident sa afecteze PNL si sistemul juridic.
In septembrie 2007, DNA leaga numele lui Zsolt Nagy, la acea ora ministru al comunicatiilor, de abuz in serviciu in dosarul Posta.
Intrebat daca va posta si alte materiale, in afara celor politice, Iliescu a raspuns: "Eu am multe de spus, in multe domenii".
Printre acestea, apar un sistem de securitate pentru accesul la Intranet si Internet, un sistem de monitorizare a accesului la serverul de posta electronica, unul pentru managementul documentelor si altul pentru managementul administrativ.
"Pe domnul Tariceanu care a fugit din emisiune, prietenul domnului Videanu, l-am reclamat pentru scandalul Posta si imi asum raspunderea pentru asta.
Alaturi de acestia, si-au mai depus dosarul consilierii judeteni Benedek Imre si Eros Csaba (ultimul fiind si presedinte al Oficiului Judetean de Posta), presedintele UDMR Targu Mures, David Csaba (care este si consilier local municipal - n.r.), fostul presedinte executiv al UDMR Mures, Brassai Zsombor, omul de afaceri Szakacs Janos si Szasz Izolda, consilier local in Sighisoara.
298/2008 si promovarea unei ordonante de urgenta in acest sens", iar al doilea punct se refera la "elaborarea unui plan operational astfel incat la finalizarea perioadei de suspendare (31 decembrie 2009) sa fie asigurate toate premisele aplicarii acestei legi in cele mai bune conditii si fara a avea efecte negative asupra activitatilor desfasurate la nivelul institutiilor publice cu competente in domeniu, a operatorilor economici si a opiniei publice"."Mentionam ca in prezent Uniunea Europeana nu a precizat masuri tehnice explicite care sa permita aplicarea Directivei 2006/24/CE pentru activitatea I.S.P., iar Romania are sarcina ca pana pe 15 martie 2009 sa notifice implementarea directivei in cazul pastrarii datelor de comunicatii referitoare la accesarile prin internet, telefonia prin internet (VOIP) si serviciul de posta electronica (e-mail)", se precizeaza in finalul memorandumului.
Astfel, pentru persoane precum Aurel Susman (director al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura), Daniela Turcanu (sefa Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National), Alexandru Maxim (Oficiul Judetean de Posta), Mihai Plocean (Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat), Onorius Barsan (Unitatea Fitosanitara) si altii, nu exista nici un fel de informatii publice.
"Intentionam sa consolidam cursele Carpatair pe segmentul de cargo pentru posta si coletarie", a mai spus Teodorescu, potrivit caruia, cel mai probabil, terminalul va fi operational in trimestrul patru al acestui an.
Gheorghe Sutu - propus pentru postul de director adjunct la ANIF, Felix Burcin - director adjunct la Directia Judeteana pentru Tineret, Emilia Murineanu - director adjunct la AJOFM, Dumitru Marin - director adjunct Oficiul Judetean de Posta, Ioan Toma - director adjunct Directia de Statistica, Alexandru Sircu - director adjunct Inspectoratul de Concurenta al Judetului Constanta, Dragos Sandru - director adjunct ISCIR, Elena Buhaiev - inspector adjunct ISJ, Gheorghe Dinca si Nicoleta Marin - directori adjuncti DSV, Adriana Damian - director coordonator adjunct Directia Generala a Finantelor Publice Constanta.
O alta persoana sustinuta de PD-L Constanta pentru un post de adjunct este Iulian Marin, fostul sef al Directiei Regionale de Posta Constanta.
Redactorii GdS au incercat sa afle de la sursa cine a trimis faxul, dar procedura de la Posta nu obliga persoana sa se legitimeze atunci cand trimite un fax, ci doar sa-si treaca un nume.
curs intensiv de familiarizare cu calculatorul si deprindere a cetatenilor din Prundeni de a-si posta singuri anunturile privind, spre exemplu, vanzarile de bunuri:
2) Propunerile de masuri anticriza ale PSD au fost analizate de experti in probleme economice ai Coalitiei si aplicarea unora sau altora depinde de negocierile cu Fondul Monetar International si Comisia Europeana. Urmatoarea etapa a comunicarii dintre PD-L si PSD este cea a scrisorilor trimise prin Posta Romana.
Una peste alta, se pare ca doctorul a avut partea de cea mai spectaculoasa lansare dintre toti candidatii, iar mana strategului Cozmanca s-a vazut de la o posta.
"Basinescu e bolnav de putere" "Chiormaliul de Basinescu a luat-o razna complet. Se vede de la o posta ca e dezechilibrat psihic, paranoic si bolnav de putere.
Cum poti sa inchei cu Posta si cu Salina?", a intrebat, ironic, Cristian Tudor Popescu. Mai mult, spune jurnalistul, prin afirmatia ca "satul este marea noastra rezerva", Traian Basescu a provocat romanilor "o cadere de libidou".
google-analytics.com