Cautare

2886 de rezultate pentru "poarta alba" (8.64 secunde)
Invingatorul in lupta pentru fotoliul de primar al localitatii Poarta Alba este democrat-liberalul Vasile Delicoti, cunoscut in urma cu cativa ani mai mult pentru divergentele de opinie pe care le-a avut cu un fost sef al Inspectoratului Judetean de Politie - mai exact cu braileanul Traian Jipa.
Cum se sarbatoreste Marea Unire la Alba Iulia : ... Carla Dinu) O parada spectaculoasa cu 600 de militari, transportoare blindate, tunuri, masini de lupta si autospeciale, va fi organizata de 1 Decembrie la Alba Iulia.
Bascii au asediat poarta lui Courtois in partea secunda, dar au plecat cu mana goala de la Bucuresti. ... Bomba trimisa de Ibai, mingea loveste transversala naine sa se duca in aut de poarta. ... Susaeta trage milimetric pe langa poarta lui Coutois.
Daca ideea nemuririi este marele vis neimplinit al omenirii, lucrul complet necunoscut pentru oameni ramane ce este dupa moarte, cum arata locul in care ajungem dupa ce murim si care este Poarta de Trecere.
Casillas - Arbeloa, Pique, Ramos, Alba - Xavi, Busquets, Xabi Alonso - Silva (Pedro ‘65), Fabregas (Torres ‘67), Iniesta (Cazorla ‘84). ... Francezii nu au reusit sa creeze un pericol real la poarta lui Casillas iar golurile marcate de Xabi Alonso si posesia superioara a Spaniei au decis invingatoarea.
Pe data de 2 aprilie am venit la Constanta si a trebuit sa dau cu subsemnatul la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, dupa ce un detinut m-a reclamat ca i-am furat mancarea in perioada cand eram director la Penitenciarul Poarta Alba.
Domeniul public al comunei Poarta Alba este mai sarac, de cateva zile, cu un imobil.
"Vreau sa ma impac cu toti, sa ma ierte orice om pe care l-am suparat", au fost primele cuvinte ale lui Gigi Becali la iesirea din penitenciarul Poarta Alba.
Mijlocasul Stelei a sutat pe langa poarta. ... 57 Vlad Chiriches are sansa desprinderii pentru Steaua, dar sutul sau, de la 18 metri, trece putin pe langa poarta lui Naumovski. ... A fost primul sut la poarta al capitanului dinamovist, in aceasta partida.
A urmat lansarea la 7/20 noiembrie a Manifestului privind convocarea Adunarii Nationale de la Alba Iulia, care incepea cu cuvintele Istoria ne cheama la fapte:
Principalele surse sunt zaharul rafinat (si tot ce il contine in cantitati mari) si faina alba - adica alimentele procesate, produsele de patiserie, cofetarie, gemurile, dulceturile, siropurile, bauturile carbogazoase, etc.Indicele glicemic nu este altceva decat un mod de a face diferenta dintre carbohidratii buni si cei rai, adica un mod de a clasifica alimentele in functie de impactul lor asupra glicemiei (adica a nivelului de zahar in sange).
Interpretii de muzica populara Nicolae Furdui Iancu si Ionut Fulea candideaza la alegerile locale din acest an, in judetul Alba, primul pentru postul de consilier local la Alba Iulia, din partea PNL, iar cel de-al doilea din partea PDL, pentru Consiliul Judetean.
Ambele echipe au inceput prudent meciul, prima ocazie notabila fiind lovitura de cap a lui Rada (8), care a trimis mingea peste poarta.
88 Szukala trage mult peste poarta de la marginea careului Min. ... 80 Surdu trage pe langa poarta de la marginea careului Min. ... 69 Bourceanu trage peste poarta de la 25 de metri Min. ... 45 Georgievski trage peste poarta de la 25 de metri Min.
Biroul de presa al Partidului Romania Mare - Constanta a anuntat ieri, prin intermediul unui comunicat de presa, ca intreaga organizatie a Partidului Democrat din comuna Poarta Alba (110 membri, 2 consilieri locali si un viceprimar) a trecut la partidul condus de Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua zile, PRM Constanta declara ca democratii din Poarta Alba s-au alaturat partidului condus de Corneliu Vadim Tudor.
Pentru a scapa cateva ore de gratiile inchisorii sau pentru a evita transferul in alt penitenciar, un detinut de la Penitenciarul Poarta Alba i-a reclamat pe Gelu Danut Dinca (foto), fostul director al penitenciarului, pe Mihai Mate, sef serviciu siguranta interioara si pe dr.
Partea amuzanta a situatiei este ca, daca in anumite puscarii incarceratii chiar au facut urat, au spart, s-au scandalizat si chiar n-au mancat, declarandu-se in greva foamei, la Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta situatia a fost putin...
Poeziile din volumul Libertate ucisa sunt scrise in perioada petrecuta in penitenciar, la Poarta Alba si la Jilava. ... Gheorghe Amza a povestit clipele cumplite traite in cei 2 ani de detentie in penitenciarele Poarta Alba si Jilava.
Teodor Atanasiu (foto), presedintele PNL Alba si ministru al Apararii, sustine ca Alianta PNL-PD nu mai functioneaza in judet.
google-analytics.com