Cautare

3094 de rezultate pentru "parohia ortodoxa copsa mica" (3.98 secunde)
Profesorul de religie filmat in timp ce s-ar fi masturbat in fata elevilor de la o scoala din Copsa Mica unde preda nu a facut gesturi obscene, ci sufera de o boala incurabila in zona inghinala.
Episcopia ortodoxa catalogheaza atitudinea episcopului Tõkés ca intretine patimi straine de duhul crestinesc si il invita politicos sa-si vada de treaba.
Statul roman a fost totusi criticat uneori pentru ca ar privilegia sistematic - in plan administrativ si al finantarii - Biserica Ortodoxa Romana. ... Lucru usor de remarcat bunaoara daca accesati site-ul nostru, Biserica Ortodoxa Romana este principala beneficiara in plan financiar a sprijinului statului roman.
Deplasare la Muntele Tabor -inchinare in Biserica Ortodoxa Schimbarea la Fata (locul Schimbarii la Fata a Domnului, Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului). Cana Galileei - inchinare in Biserica Ortodoxa ce aminteste de Minunea prefacerii apei in vin la nunta din Cana Galileii.
Prin implementarea proiectelor, localitatea Copsa Mica va detine un sistem zonal de alimentare cu apa potabila si canalizare, beneficiind totodata si de reabilitarea fatadelor si acoperisurilor cladirilor afectate de poluare, precum si de crearea unui sistem zonal de gestionare a deseurilor urbane.
Senatorul UNPR Haralambie Vochitoiu a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Biserica Ortodoxa Romana este preocupata de trecutul, prezentul si viitorul tarii noastre!", pe care o puteti citi in continuare.
Biserica Ortodoxa Romana se afla pe ultima suta de metri in cursa pentru intrarea in Uniunea Europeana. ... Potrivit declaratiilor oficiale si noilor initiative propuse, Biserica Ortodoxa a inceput sa se implice tot mai puternic in viata sociala a comunitatilor.
Tensiune mica - 75/50 ; ... Tensiune mica - 80/55 ; ... Tensiune mica - 90/60 ; ... Tensiune mica - 105/73 ; ... Tensiune mica - 108/75 ; ... Tensiune mica - 109/76 ; ... Tensiune mica - 110/77 ; ... Tensiune mica - 111/78 ; ... Tensiune mica - 112/79 ;
Asociatia Crestin Catolic-Ortodoxa este cea care a cerut cumpararea terenului din domeniul public al orasului pe motiv ca in decembrie 2005 a cumparat la o licitatie tinuta de executorul judecatoresc Marius Eugen Balica constructia din subsol compusa din doua sali de parcare, sapte garaje, incaperi cu destinatie de depozit, sapte holuri, vestiare, grupuri sanitare, coridoare, cinci incaperi pentru birouri, toate situate in fata blocurilor N24, N 25, T14, T15 de pe Calea Bucuresti, cartier Lapus.
Imi doresc foarte mult sa pastram bune relatii, de comunicare deschisa si de cooperare efectiva cu Biserica Ortodoxa Romana si cu toate cultele religioase.
In parohia sa intra patru judete din nord-vestul tarii: ... Luind in considerare cit s-a colectat la Satu Mare, un calcul elementar arata ca din cele patru judete din parohia lui Chindlea s-au strins cel putin sase miliarde de lei.
In perioada 15-17 aprilie a.c., Bioma Agro Ecology Co organizeaza la Parohia Toma Cozma din Iasi, editia speciala de Sfintele Pasti a ECOAGRIS - Targul pentru sanatatea ta.
Colegiul 4, cu 58.925 persoane cu drept de vot, este format din Dumbraveni, Tarnava, Mosna, Laslea, Hoghilag, Biertan, Copsa Mica, Seica Mare, Mihaileni, Axente Sever, Valea Viilor, Seica Mica, Micasasa, Agnita, Bradeni, Iacobeni, Merghindeal, Bruiu, Chirpar, Barghis, Altana, Marpod si Norcrich.
Procentele sunt intr-adevar mici, dar nu vad cum, daca va ascundeti in spatele lor, rezolvati problema hemoragiei de fonduri publice indeosebi catre Biserica Ortodoxa Romana. ... Daca Biserica Ortodoxa s-a angajat la un astfel de proiect, mi se pare o necesitate sa o sustinem.
Atat le-a mai ramas aromanilor din Bitolia, cimitirul aroman, pe care insa a pus ochii Biserica ortodoxa din Macedonia. ... Mitropolia ortodoxa macedoneana din Bitolia vrea sa puna insa mana pe acest cimitir. ... Religia ortodoxa a facilitat asimilarea prin casatorii mixte cu grecii, bulgarii sau sarbii.
Pentru ca anul 2008 a fost un an electoral, partidele si politicienii s-au grabit sa faca legi care favorizeaza Biserica Ortodoxa.
Provenienta Sfantului Spirit In credinta ortodoxa, Dumnezeu este principala sursa din care provin Fiul si Sfantul Spirit, aceasta doctrina fiind in concordanta cu traditia apostolica. ... Lucrurile stau putin diferit daca privim catre Biserica Ortodoxa, deoarece aici majoritatea episcopilor, indiferent de rang, sunt considerati egali.
Ceea ce am semnat cu Biserica Ortodoxa era un protocol de cooperare in invatamant adus la zi, care sa permita buna functionare a invatamantului teologic si a educatiei religioase in scoala, unde Ministerul Educatiei si cultele au responsabilitati comune.
Biserica Ortodoxa sarbatoreste Buna Vestire pe 25 martie a fiecarui an. ... Nu doar biserica ortodoxa, ci si cea catolica sustine faptul ca Buna Vestire a avut loc la Nazaret.
Biserica ortodoxa este, asa cum ii si place sa auda, o Biserica nationala. ... N-am sa-l uit pe parintele Cinciu, reclamat de coleg pentru a-i lua parohia, si care, iesit din puscarie, si-a gasit sotia nebuna.
google-analytics.com