Cautare

2323 de rezultate pentru "pacurar ioan" (3.69 secunde)
Botezului Domnului/ Boboteaza - Dumnezeiasca aratare (Matei 3, 13-17) In vremea aceea a venit Iisus din Galileea la Iordan, catre Ioan, ca sa fie botezat de el. Ioan insa Il oprea, zicand:
Ioan: ... Ioan: ... Ioan: ... Ioan: ... Ioan: - Este o viata dedicata bolnavilor, suferintei si dorintei de a fi cat mai util in acest domeniu!
Deloc intamplator, nasterea lui Ioan Botezatorul se sarbatoreste la 2 zile dupa solstitiul de vara, in 24 iunie. ... Despre lumina si intuneric ne vorbeste Evanghelia lui Ioan, cea mai simbolica si totodata cea mai plina de intelesuri scriere despre viata Mantuitorului.
Papa Ioan Paul al II-lea a parasit lumea pieritoare \n rastimpul sfant dintre Pastele catolic si cel ortodox, adica \ntre doua Invieri.
Printre acestia se afla Ion Iliescu, Nicolae Vacaroiu, Viorel Hrebenciuc, Ioan Talpes, Mircea Geoana, Dan Voiculescu, C.V.
Unii, precum este Corina Cretu, par sa-l fi parasit, insa o data cu el pot parasi partidul grei precum Ioan Talpes, care deja a dat semnale in acest sens, Nicolae Vacaroiu sau chiar seful PSD, Dan Ioan Popescu, acesta avind ieri un discurs clar pro-Iliescu.
Organizatia PSD sector 1 Bucuresti ii mai da ragaz doua saptamani lui Dan Ioan Popescu pentru clarificarea pozitiei sale in partid. Dan Ioan Popescu are de ales intre demisie ori incercarea de revenire in functia de presedinte al PSD Bucuresti.
Liberal la Botosani Principalul candidat pentru functia de prefect al judetului Botosani este tot un liberal, Ioan Diaconu, a declarat senatorul Mihai Tibuleac, presedintele Organizatiei PNL Botosani.
De primavara trecuta incoace, mai exact de dupa aparitia in ziarul nostru a articolului "seful Politiei Judiciare a PNA are dosar penal”, in care au fost pomeniti si procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, si procurorul general al PNA, Ioan Amarie, procurorul sef al Serviciului teritorial Oradea al PNA (ce are competenta si asupra judetului Satu Mare), Ioan Moldovan a manifestat o curiozitate subita si deosebita fata de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Radu Berceanu - senator si deputat FSN si PD de Dolj, Frunda Gyorgy - deputat si senator UDMR de Mures, Markó Béla - senator UDMR de Mures, Ion Solcanu - senator FSN, PDSR, PSD de Iasi, Karoly Szabo - senator UDMR de Satu Mare, Doru Ioan Taracila - senator FSN, PDSR, PSD de Calarasi, Verestoy Attila - senator UDMR de Harghita, precum si Ioan Bivolaru - deputat FSN, PDSR, PSD de Neamt, Karoly Kerekes - deputat UDMR de Covasna, Adrian Nastase - deputat FSN, PDSR, PSD de Bucuresti, Bogdan Niculescu-Duvaz - deputat FSN, PD, PSD de Tulcea, Adrian Severin - deputat FSN, PD, PDSR, PSD de Bucuresti, Attila Varga - deputat UDMR de Satu Mare, Adriean Videanu - deputat FSN si PD de Teleorman.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, isi doreste ca Ioan Rus (foto, dreapta), presedintele filialei Cluj a partidului, sa candideze, la congresul din 22 aprilie, pentru functia de secretar general al partidului.
Ioan Rus, presedintele filialei Cluj, anunta ca “Grupul de la Cluj“ va propune candidati pentru toate functiile de conducere ce vor fi scoase la “licitatie“ la Congresul din aprilie.
Lucrarile congresului au fost perturbate de scandalul iscat de fostul ministru Ioan Muresan (foto, stanga), caruia nu i s-a permis sa ia cuvantul.
Chestorul Camerei Deputatilor, democratul Ioan Oltean, a precizat ca s-au stabilit cateva principii fundamentale care se vor regasi si in legile privind proprietatea. ... Ioan Oltean a precizat ca in nici un caz nu se urmareste improprietarirea.
Senatorul PSD Mircea Geoana, candidatul din iunie 2004 in cursa pentru Capitala, pierduta in fata lui Traian Basescu, a declarat ieri ca se astepta ca liderul organizatiei de Bucuresti, Dan Ioan Popescu, sa nu demisioneze.
Dupa preluarea functiei, Ovidiu Marian a decis sa-l aduca la conducerea Directiei generale de control juridic si securitate interna pe Ioan Calin Stoenescu, al carui adjunct a devenit Karol Adrian Groholschi.
Fostul consilier prezidential, Ioan Talpes, a decis ca afirmatiile facute la adresa sa de catre Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, reprezinta un motiv suficient pentru a-l actiona pe acesta in judecata.
Vicepresedintele PD, Ioan Oltean, si-a exprimat ieri optiunea pentru modificarea Legii administratiei publice locale, care sa permita schimbarea sefilor consiliilor judetene, in contrapartida cu revocarea presedintilor celor doua Camere.
ßefinta s-a incheiat cu acordarea unui vot de incredere presedintelui organizatiei, Dan Ioan Popescu, si ci respingerea demersului de autosuspendare din functie a acestuia.
Membrii Biroului Permanent au luat act de decizia de autosuspendare a lui Dan Ioan Popescu din functia de presedinte al PSD Bucuresti.
google-analytics.com