Cautare

168 de rezultate pentru "otp banc" (3.57 secunde)
(Ungaria), OTP Bank Nyrt. (Ungaria) si Raiffeisen Zentralbank Osterreich AG (Austria). Peste 40 de banci straine, dupa integrare Mai trebuie spus ca la 28 februarie BNR a prezentat o lista cu alte 26 de institutii financiare internationale care au anuntat ca vor sa intre pe piata bancara romaneasca.
In mai putin de o luna, cele patru societati autorizate sa administreze fondul de pensii private Allianz ¥iriac, ING, Aviva, BCR, Omniasig Life, OTP Garancia Asigurari, trebuie sa contracteze peste 100.000 de agenti.
Pe langa aceste societati autorizate, au mai intrat in aceasta cursa si alte companii , precum OTP, AIG, Generali, Omniasig, BCR sau BRD.
ING Fond de Pensii, Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat, Allianz-Tiriac Pensii Private, Omniasig Pensii, Interamerican Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat, Prima Pensie Fond de Pensii, AIG Fond de Pensii, BT Aegon Fond de Pensii, Generali Fond de Pensii, BRD Fond de Pensii, OTP Fond de Pensii SA, BCR Administrare Fond de Pensii SA, Bancpost Fond de Pensii, KD Fond de Pensii, AG2R Fond de Pensii SA, Marfin Fond de Pensii SA si MKB Romexterra Fond de Pensii SA.
Ultimul fond autorizat de Comisie este Zepter Fond de Pensii, care a primit aprobarea pe 23 octombrie.Cele mai multe adeziuni au fost înregistrate de ING Fond de Pensii - 462.344, Allianz- Tiriac Pensii - 235.136 si Aviva Fond de Pensii - 113.769.Urmatoarele locuri sunt ocupate de Generali Fond de Pensii - 107.167, Interamerican Fond de Pensii - 69.338, AIG Fond de Pensii - 53.795, BRD Fond de Pensii - 34.865, BT Aegon Pensii - 23.553, BCR Fond de Pensii - 13.903, Omniasig Fond de Pensii - 11.145, OTP Fond de Pensii - 9.256, Bancpost Fond de Pensii - 5.796, Prima Fond de Pensii - 1.714, KD Fond de Pensii - 471 si MKB Romexterra Fond de Pensii - 132.Campania de aderare la Pilonul II a fost initiata la 17 septembrie.
Se poate incheia contractul de asigurare RCA cu oricare dintre societatile de asigurare autorizate (Allianz-Tiriac Asigurari, Asiban, Asirom, Astra, BCR Asigurari, BT Asigurari, Generali, Omniasig, Unita, Ardaf, ABC Asigurari-Reasigurari, Asitrans, Interamerican, OTP).
La sfarsitul lui 2006, autoritatile romane au decis sa opreasca procesul de privatizare a CEC, dupa ce OTP Bank, unul dintre cei doi finalisti, s-a retras, iar National Bank of Greece a depus o oferta considerata prea mica.
Alte banci care au primit avizul BNR sunt Bank Leumi Romania, Credit Europe Bank, Romanian International Bank, Egnatia Bank, OTP Bank si Raiffeisen Bank.
"Bancile cu care noi avem conventii sunt Transilvania, Banca Comerciala, Banca de Dezvoltare si OTP Bank. Acum sunt in derulare si procedurile pentru incheierea unei conventii cu CEC-ul pentru a veni in sprijinul celor care locuiesc in mediul rural", ne-a declarat, de curand, Niculina Olimpia Ralea.
Pe ultimele locuri au ramas Omniasig (45.076), Bancpost (17.355), OTP (16.290), Prima Pensie (13.946), KD (3.685), MKB Romexterra (1.425), AG2R (588), Zepter (163) si Marfin (113), arata datele publicate de CNPAS pentru 15 decembrie.Pentru intervalul 15 decembrie 2007 - 7 ianuarie 2008, fondurile au raportat 272.179 de aderenti, potrivit unor date provizorii ale CNPAS, fara prelucrarea dublurilor.
„Francul elvetian poate fi scump în timp, iar oamenii ar trebui sa fie foarte prudenti în privinta aceasta“, a spus Popa, la un seminar despre stabilitate financiara organizat în cadrul reuniunii BERD de la Kiev.Oficialul a mentionat ca, în cazul în care BNR ar lua masuri administrative care sa limiteze creditele în „monede exotice“ precum francul elvetian, bancile din alte state membre ale Uniunii Europene pot oricând sa acorde astfel de împrumuturi prin deschiderea unor simple birouri locale.Creditele în franci elvetieni se regasesc în oferta mai multor banci de pe piata româneasca, între care Bancpost, Banca Româneasca, Credit Europe Bank, Garanti Bank, Millennium Bank, OTP Bank, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank si Volksbank.Românii care au luat credite în franci elvetieni platesc mai mult decât pentru împrumuturi în euro.
Cei care vor alege sa-si economiseasca banii la OTP Bank vor avea o dobanda de 3,75% la o luna.
Banca Româneasca, ABN Amro Bank, Volksbank, Credit Europe Bank, UniCredit Tiriac, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank, BRD SocGen, Banca Comerciala Româna, CEC Bank, Bancpost, OTP Bank, Libra Bank si Banca Comerciala Carpatica.
Odata cu noile norme BNR, jumatate din bancile care acordau astfel de împrumuturi au renuntat la ele. În noiembrie 2005, OTP Bank a fost prima institutie care a introdus în piata creditele în franci.
OTP Bank nu mai accepta veniturile din strainatate, dividende, activitati agricole sau comisioane. Daca vrem sa facem un credit ipotecar, ni se acorda doar jumatate din valoarea casei pe care o punem gaj.
BCR, BRD-SocGen, Raiffeisen Bank, CEC Bank, Alpha Bank, Volksbank, Banca Transilvania, Bancpost, Banca Romaneasca, Piraeus Bank, Bank Leumi, ATEbank, Intesa Sanpaolo Bank, Credit Europe Bank, OTP Bank, Unicredit Tiriac Bank, ING Bank, Emporiki, Millennium Bank si Garanti Bank.
Bancile care s-au inscris in programul "Prima casa" Cele 20 de banci care vor acorda credite pentru "Prima casa" sunt BCR, BRD, Raiffeisen Bank, CEC Bank, Alpha Bank, Volksbank, Banca Transilvania, Bancpost, Banca Romaneasca, Piraeus Bank, Leumi Bank, ATE Bank, Intesa San Paolo Bank, Credit Europe Bank, OTP Bank, Unicredit, ING, Emporiki, Millenium Bank si Garanti Bank.
Din aceasta suma, circa 21,65 milioane euro au ajuns la capitalul social al BT Asigurari, alte 35 milioane euro - la capitalul asiguratorului Asiban, iar restul de 6,4 milioane euro au ajuns la capitalul OTP Garancia, toate cele trei companii fiind controlate de Groupama.
Profit ceva mai mic au inregistrat OTP, Millenium Bank si Bancile elene National Bank of Greece (NBG), Alpha Bank si EFG Eurobank.
De asemenea, actionarii OTP Bank Romania au adus un aport la capitalul social de 7,18 milioane de euro in ianuarie, in timp ce Marfin Bank a fost capitalizata cu 4,89 milioane de euro.
google-analytics.com