Cautare

76 de rezultate pentru "of postal nr1 huedin" (2.55 secunde)
Platile se vor face prin mandat postal, expediat pe numele si la adresa din Romania, asa cum sunt inscrise in registrul actionarilor la data de inregistrare, pentru actionarii persoane fizice care detin intre 200 si 5.000 de actiuni.
"Pentru craioveni si doljeni exista un singur oficiu cu asistenta vamala, care e de fapt un ghiseu al Oficiului Postal 7.
Plata pensiei se poate realiza prin mandat postal, cont curent sau cont de card, in conditiile negociate de Casa Nationala de Pensii si Asigurari Sociale (CNPAS) cu Posta Romana sau cu bancile.
Tot locul cinci (dupa Turcia, Serbia, Albania si Bulgaria) l-au obtinut si femeile, dar la proba feminina pe echipe, la proba individuala acestea reusind un loc sapte (din 24). La concurs, oltenii au fost reprezentati de Claudiu Costescu, de la Oficiul Postal de Distributie Centralizata Ramnicu Valcea.
Casuta Postala 202, Oficiul Postal nr. 1, Craiova, cu specificarea "pentru Mos Craciun". In plus, angajatii Postei ii sfatuiesc pe micutii care nu i-au scris inca Mosului sa se grabeasca, pentru ca plicurile sa ajunga la timp, iar cadourile sa fie sub brad in Ajunul Craciunului.
Cu una-doua saptamani inainte trebuie notificata noua adresa la oficiul postal, furnizorul de telefonie mobila etc. Cu o zi inainte trebuie pregatit un bagaj separat cu articole de stricta urgenta (acte importante, chei, bilete, bani, imbracaminte etc.).
O alta modificare introdusa de actul normativ consta in faptul ca plata rentei viagere se va face de catre Agentia Domeniile Statului (ADS) prin mandat postal, virament bancar sau orice alta forma aprobata de lege.
O alta modificare introdusa de actul normativ consta in faptul ca plata rentei se va putea face prin mandat postal, virament bancar si orice alta modalitate prevazuta de lege.
Treptat, pe insula au aparut un oficiu postal, o filiala a bancii "Aval", un punct de prin ajutor, televiziune prin satelit, retea de telefonie, un turn de telefonie mobila si retea Internet, iar anul trecut a fost inaugurat si un foarte straniu hotel cu doar cinci camere.
Rentierii care si-au luat carnetele de rentier vor primi banii prin mandat postal, incepand cu 1 aprilie. Carnetele portocalii de rentier sunt cele care consfintesc dreptul rentierului si reprezinta actul de evidenta a sumelor primite de rentier pe parcursul vietii.
Smaranda Scridon, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, informeaza ca, pentru evitarea aglomeratiei la sediile administratiilor publice, DGFP Bihor recomanda contribuabililor care au primit, prin posta, la domiciliu, pachetul informational cu formularele de declaratii sa utilizeze serviciul postal pentru transmiterea declaratiilor completate.
345/2007, actele necesare obtinerii acestui ajutor fie personal, fie prin mandat postal la orice birou judetean. Aceasta prevedere era necesara, potrivit specialistilor, pentru a se înlatura inconvenientele generate de deplasarea potentialului rentier în zona de apartenenta a terenului.
345/2007, actele necesare obtinerii acestui ajutor fie personal, fie prin mandat postal la orice birou judetean. Aceasta prevedere era necesara, potrivit specialistilor, pentru a se înlatura inconvenientele generate de deplasarea potentialului rentier în zona de apartenenta a terenului.
Pentru actionarii persoane fizice cu domiciliul in Romania, cu detineri intre 100 si 5.000 de actiuni, plata sumelor cuvenite se va face prin mandat postal, expediat la adresa inscrisa in Registrul Actionarilor.
„Costurile de înscriere pe site-uri specializate sunt zero, iar ale conexiunii pe durata editarii CV-ului sunt estimate la 1 - 4 lei/ora la internet cafe-uri, în timp ce un simplu timbru postal costa 0,5 lei“, noteaza www.myjob.ro.
Directorul DMPS Galati, Niculina Olimpia Ralea, a facut cunoscut ca cel putin in prima luna de tranzitie, alocatiile vor veni prin mandat postal, cu posibilitatea ca parintii sau tutorii copiilor si tinerilor sa-si deschida cate un cont in care sa le fie virati banii.
Expedierea se va efectua de la oficiul postal, fara a se mai plati taxe postale. Totodata, contribuabilul va primi o recipisa ca dovada a respectarii obligatiei sale.
Contribuabilii sunt rugati ca, dupa completarea formularului Declaratie de venit, sa introduca un exemplar in plicul primit, pastrand celalalt exemplar pe care il vor depune la oficiul postal cel mai apropiat, de unde se primeste o recipisa, ca dovada a respectarii obligatiei de declarare a veniturilor.
In cazul in care vor utiliza un alt plic, taxele postale vor fi suportate de contribuabili.Dupa completare, plicul in care a fost introdus un exemplar al declaratiei de venit va fi transmis unitatilor fiscale, prin depunerea acestuia la oficiul postal cel mai apropiat, de unde se va primi o recipisa, ca dovada a respectarii obligatiei de declarare a veniturilor.Persoanele fizice care in 2007 au realizat numai venituri din salarii sau asimilate salariilor nu au obligatia declararii acestor venituri.
Plata rentei viagere agricole se efectueaza de catre Agentia Domeniilor Statului, prin mandat postal, virament bancar sau prin orice alta modalitate prevazuta de lege.
google-analytics.com